Lillasyster säger hej...

Va ett bra tag sen någon av oss var inne, tänker inte ens be om ursäkt. Har varit så sjukt mkt nu. Jobbar som en tok, upp till sex dagar i veckan, sen ska man hinna med allt annat oxå. Har dragit på mig en miniförkylning och måste städa, sen jobba i tre dagar till.

Sen är det ÄNTLIGEN helg och ♥Alla hjärtans dag♥ :) Hur ska ni fira det?

Jag och sambon drar till landet, för att mysa, bada bastu, äta och dricka gott, ingen hets, inga presenter, bara vi två, precis som det ska vara.

Vad har hänt annars...jooo. Jag har sökt nytt jobb och väntar på svar, köpt en eu moped, så jag måste ta förarbevis med massa 16 åringar, yay hoppas DEN helgen går fort fort fort, sen e det ju massa papper som ska fixas med.

Mitt åk



Jag har ju såklart hunnit shoppa massa annat med, men favoriterna är ändå mina camo Converse, som e sååå sköna och snygga. Alltid varit lite anti Converse, alla har dom, tråkigt men inte sett ngn med camo versionen iaf.

The Shoes



Igår va jag och tränade rygg, skulle köra marklyft, ökade vikten rejält, det gick bra första setet, sen började ryggen kröka sig och jag sträckte den lite smått. Fasen också! Så jag slängde mig i soffan när jag kom hem och kollade på min nya favvo Jason Statham, super hottien, filmen var In the name of the king, den var sådär, gillade honom bättre i The Bank job.

My Daypass



Nee nu städa!

Arrivederci


RSS 2.0