Att göra!

Idag ska jag:

• Städa

• Göra rent den "nya" spisen (Jif is the shit)

• Tvätta

• Promenera

• Plugga Bonniers Trafikskola

• Fixa naglarna (idag blir det djuprött)





Det är dagens to do list, vad ska ni hitta på då?


Hörs senare!




Galna djur...



 




 






Lunch, shopping och ny spis!

Hej mina godingar :)

Sitter och slötittar på Färjan, det är så härligt bonnigt!

Har varit och ätit lunch i stan, köpt en kjol och hämtat våran nya spis, sambon demolerade den gamla spisen som sagt, anger managment kanske?

Halsen kliar och näsan rinner, tror bestämt Storasyster har smittat mig med sina små basilusker! Så sambon har tänt brasan och jag bälgar vitt te och apelsinjuice.

Vad har ni för er då?

Nä nu kör vi för f_n






Hello...

Sitter hos mum och väntar på middag! Storasyster har jag klippt och katt bebbarna har fått massa pussar!

Gick upp jättesent och har helt vänt på dygnet! Skulle gått på fest igår, men vi var helt slut efter fredagens bravader, så det fick bli filmkväll istället, såg "nya" Bond filmen och en skräckis som hette Shrooms, båda var sådär, helt okej slappe filmer :)




Nu ska jag umgås med familjen!

Kramen


Bra helg!

Helgen har vart superbra, bortsett från att jag e på väg att få ännu en förkylning tror jag. Hade bihåleinflammation för några veckor sen och fick punga ut med 300:- för penicillin å nässpray. Suck!
Helgen ja...syrran+sambo+gitarrspelande kompis och jag var i en stuga, åt tacos, drack vin, sjöng, spelade spel och badade bastu. Riktigt lyckad kväll!
Nu e jag hos mamma och väntar på att lillstrumpan ska komma förbi och toppa mitt hår! Ska bli skönt att fräscha till det.

En annan rolig sak var att jag vaknade imorse av att mamma sa " Djane, djane, har du skrivit i Må Bra tidningen? Du brukar väl inte köpa den? "
Haha, hon räckte mig tidningen, och visst har jag det! Skrev via nätet för några månader sen, en liten insändare om att "bli positiv och komma ut ur depressionen"...Den lilla insändaren blev månadens insändare typ och jag kommer få Månadens MåBra necessär fylld med Garnier-produkter!! Tjoho!



Vi ses sen, nu ska jag sätta mig ute på balkongen och njuta av solen :)


Dagens goda gärning...

Va fan! Vaknade 05.20 och ser att det snöar för fullt ute! Igår såg jag krokus, men dom har väl förfrusit nu. Jävla skitsnö!
Sen så tittade jag ner på mina fötter av nån anledning och ser att ena fotknölen e svullen och det e ett golfbollsstort blåmärke runtom?! Det gör inte ont, men vad sjutton har hänt där? Konstiga grejer...Funderade på att ta kort på det, men hänsynsfull och omtänksam som jag e, så vill jag att ni ska kunna äta frukost - och behålla den - så därför slipper ni se mina fula fötter. Dagens goda gärning, skulle man ju kunna se det som, haha!

Imorgon åker jag till mum och slappar där med katterna tills på söndag, så idag får hon va kattvakt medans jag e på bastubus...Ska försöka ta lite roliga bilder :)

Ha en härlig helg allihopa!


Det finns fina fötter, dock inte mina...


Back in black...

 

      
 

 





Roligt....





Haremsbyxor=Blöjbyxor!

Jag kan tycka vissa haremsbyxor e söta, med lite lite lite häng

Men dom som e nu, hur fasen kan folk med att gå runt med dom?

E ni blinda? Ni e medvetna om att det ser ut som en stor blöjbak, eller möjligtvis ut som en extremt överviktig med fettvalkar vid knävecken?

OMG säger jag bara, detta slår fane mig foppa toffeln med hästlängder....UGLY!





Så nu har jag nog fått det ur systemet!

Idag blir det våfflor till middag yummie, men dom godaste våfflorna jag någonsin ätit va på ett cafe vid ån i Norrköping, såååå goda med banan och glass. Så mina vänner ät och var glada, U deserve it!

Senare ska jag till mamsen och hälsa på och hämta min nya klänning!

Jag har trotsat vårmodet och målat naglarna i svart, snyggt på korta naglar, me like!

Nee nu göra mig iordning


Kramen



Call me Pippi m_therfuckers :D

Japp kom på den brillianta ide´n att slinga mitt hår :O Nu e det orange, så nu ska jag åka in till stan o köpa ngn färg som mattar det lite och träna så klart!

Funderar på Brillance, hade fått bra rekommendationer, antingen pärl eller askblond!



Annars har det inte hänt så mycket, hittade 1 par jeans,1 par finbyxor och en sailortröja (mörkblått med vita ankare) igår.

Äsch kommer inte på ngt att skriva....hörs senare!

Kramen





Måndag what ever...

Haft en jätte trevlig helg, men sov inte så mkt natten till söndagen, sen drack man ju lite vin med, så hela söndagen försvann igår. Kollade på massa tv program, One tree hill, Gossip girl, Wipe Out, Parlamentet och sist Sanningens ögonblick.

Det kan man kalla förnedringstv, alltså Sanningens ögonblick, men som de flesta andra gillar man att gotta sig i andras olycka. Men allvarligt, som igår. Första bruden va värsta golddiggern med fejktuttar och uppenbarligen ingen moral med världens toffel pojkvän, den andra killen va ju en böghatande horbock, nu vet vi det. Vad får dom för det? Jo några ynka tusenlappar om dom har tur, PINSAMT!


Här e ett gammalt klipp, men åter igen piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt :O




Snacka om att va penga kåt!


Nee nog pratat om dom idioterna.


I veckan ska jag träna, sola, åka till mamma, på fredag ska bla sambon, jag, storasyster och några kompisar åka och basta, spela spel, dricka lite öl och äta gott. På lördag blir det party party, en vän från långväga kommer ner yay :D

Har hunnit shoppa en döskalleklänning med och vi ska åka och kolla på en spis, våran har sambon gjort sönder.

Japp japp, ska gå och kolla vad man kan skrapa ihop till frulle, finns inget, hmm inget gott iaf. måste alltså handla med.


Pussen



Presenter :)

Det har varit en riktigt rolig helg! Jag å syrran åkte hit, för en prova på klättring, som Megasyster gav oss i present. Det var så jäkla roligt!!! Tyvärr fick jag mjölksyra i underarmarna, så sista kvarten orkade vi inte klättra mera...Tack Megasyster för den otroliga presenten, i loved it!! Lite mör i kroppen idag, men det var det värt!

Efter klättringen åkte syrran å mamma med mig hem, vi åt och drack gott, och slocknade vid 01-tiden. Just det, jag fick ju ännu fler presenter! Mina katter har bitit sönder 2 telefonsladdar, så nu fick jag en sladdlös telefon och annat smått å gott. " Parfymen" luktar jättegott på mig, men på syrran blev det värsta kärringdoften! Skumt att det luktar olika på olika folk...

Nu ska jag ta ett långt, varmt bubbelbad, sedan ansiktsmask och bara lata mig resten av kvällen!
Ha det gott!




Klättring!

Berättar mer senare idag, kolla på våra klätterbilder så länge! Klicka på bilden, så blir den större!




Många bak-bilder, haha!


Kalas :)

Japp gick precis upp, sent jag vet! Men gick upp så himla tidigt igår, jobbade ju, så nu e man extra anställd iaf. Kan bli massa jobb till sommaren om jag inte hittar ngt annat tills dess. Eller så får man hoppas att dom andra blir sjuka hela tiden heheeee nee då.

Igår kollade jag på Eden Lake och den var blodig men sååå dålig, ändå hade den fått 4:or av olika recensenter! Total besvikelse faktiskt, samtidigt hyrde vi Vampyrer (dålig) och Rallybrudar (småkul)




Nu blir det frulle, en STOR kopp vitt te, smörgåsar och ett glas ekologisk apelsinjuice yummie.

Senare idag blir det kalas hos Storasyster, men innan dess klättring, iiiih, vet inte om jag vill längre, kan man inte klättra sidledes istället för upp haha :D Tror på allvar att det finns en slags klättring då man gör det, tror Mega syster berättade om det.

Any who....ni får ha en bra dag, nu måste jag sätta igång här.

Puss o kräm



Bombay mix!

Hej igen. Får fördriva tiden lite till...varit uppe sen 05.15! Senare idag ska jag handla mat till lördan och på menyn står det vegetarisk lasagne, efterrätt av nåt slag, vin och snacks. Yummie!
Mina nya favoritsnacks blir det, hoppas mum och lillasyster också gillar dom...Bombay mix!

Testa det, om ni e sugna på nåt annat än chips å det gamla vanliga. Kan lätt vräka i mig en sån påse på några dagar. Inbillar mig att det e nyttigt, det e ju ändå nudlar och ärtor m m :)



See  ya


Zappa!

Jag zappar! Zappar alla kanalerna fram och tillbaka. Inget mer resa sig upp och byta tvkanal. Nu e jag en äkta soffpotatis igen, och zappar vidare. Vilken vardagslyx, att ha en fjärrkontroll i sin hand igen!

Mina ärvda,  gamla tv-apparater har pajjat med jämna mellanrum, men nu så fick jag en nyare variant!  Min morbror ska få en polares gamla tv, så mamma får morbrors gamla. Jag får mammas gamla, som hon har fått av en väninna. Haha, hängde ni med?!

Så härligt när man blir glad för småsaker! :)
Vad gör dig glad?







Pastasås med linser!

Ni som känner mig - vet att laga mat inte riktigt e min grej...Det ska gå snabbt, helst inte vara för många olika kastruller etc.

Megasyster bjöd på en gôr-go rätt, som var enkel att laga, vilket passar mig perfekt! Har ätit den i ett par dagar nu, haha. Variation, vad e det?!



Pastasås med linser

1,5 dl röda linser
1 burk krossade tomater
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 morötter
1-2 dl vatten
1 buljongtärning
2 tsk oregano
1 tsk timjan
3 tsk paprikapulver
1/2 burk créme fraiche
salt + peppar

Koka linserna i dubbel mängd vatten i 10 min. Hacka lök+ vitlök, riv morötter, fräs i olja i en järngryta, tillsätt linser, kryddor, buljong och tomatkross. Låt puttra i 10 min, tillsätt créme fraiche, salt, peppar och paprikapulver.
Serveras till spagetti eller annan pasta, gärna med ketchup.

 Bon Appétit  :)



Hola mi amigos...

Nu ska jag dra på träningskläderna, ta lite Viper X och köra armar. Blev ingen träning igår....var helt slut efter alla ärenden. Sen ska jag röja genom landet för de små vallmo fröna :)

Här kommer en bra låt!

Hörs sen snyggingar!

Addeboy vs Cliff- Beep my beep






Snyft!

Då har man suttit och lipat den senaste timmen igen!! Samma sak varje vecka...Grey´s Anatomy såklart! Need i say more?! Buhuu, snyft.
Att man kan bli så påverkad av påhittade serier. Varje dag händer det avskyvärda saker - på riktigt, men inte sitter jag å gråter under nyheterna...Skumt. Man stänger av antar jag, och gråter hejdlöst till Greys istället.



Dags att nana och kanske drömma om Denny?!  Puss hej!



Vår

Nu känns det som våren har kommit!




Imon ska jag städa och rensa ute i landet. I år ska jag plantera vallmo "drama queen" heter sorten, kan hoppas att dom tar sig och inte blir uppätna av sniglar, harar eller rådjur.

Idag ska jag till centrum och fixa lite ärenden, sen träna, antingen blir det jogging eller styrketräning.

Japp det var väl det :)

Hörs senare!

Kramen





Tjingeling

Många gratulationer och dessa vackra blommor fick jag idag;



På lördag blir det lite kalas med delar av familjen, och innan kalaset ska lillasyster å jag ska på prova på klättring! Wiiiihi vad roligt det ska bli!! Längtar! Tror visst att lillan har en släng av höjdskräck - hehe...äh, det går nog bra!

Puss på er, soffan väntar på gammeltanten nu ;)


Happy b-day!

Grattis på födelsedagen till miiiig! Tjoho, nu e man...36. Tycker 28 låter bättre. Ska säga det i fortsättningen med :)
Grattis till megasyster också, och systerson. Alla vi marsbarn kommer med våren! Verkar bli en fin och solig dag!

Lite goa bilder på födelsedagsbarnen kommer här...hörs senare.



Puss å kram


Ballar av stål

Japp strax börjar "Ballar av stål" ett nytt program på kanal 5, verkar grymt roligt!

Sett den engelska versionen, men den svenska versionen verkar sååå mkt roligare, speciellt eftersom svenskar e så pryda och tillknäppta  :)




Har inte hänt ngt speciellt idag, mest tråkat här hemma. Fick iof reda på att jag ska jobba på fredag....yaay, bättre än inget :) Saknar att jobba som f_n, får ändå inget vettigt gjort här hemma känns det som.

Nee nu tv tajm

Later dudes

Hoppas Storasyster skriver ett inlägg snart! *putta på*





Fina ord...


Ge mig sinnesro

Att acceptera det jag inte kan förändra

Mod att förändra det jag kan

Och förstånd att inse skillnaden












Nyss hemkommen...

Hej alla glada!

Kom precis hem, sitter och knattrar på en bärbar i sängen, gött att va hemma :D

Haft en väldigt trevlig, men väldigt intensiv helg hos Megasyster med familj. När jag var där ringde dom från gamla jobbet, verkar bli lite extra iaf. najs att inte va helt arbetslös!

Annars har man mest åkt tåg känns det som, va lite action på tåget idag med. Polisen hoppade på vid en hållplats och verkade leta efter ngn, en kille. Dom misstänkte att han gömde sig på toan, så tågpersonalen försökte ta sig in på toan, precis när dom ska öppna, ja då öppnar personen själv. Bara det att det var inte brottslingen utan en chockad och arg tjej! Hahaaaa vad vi skrattade, sorry men det va bara så komiskt. Tänk själv att sitta med byxorna vid knäna och bli hotad av tågpersonal och polis :D

Jepp jepp, nästa helg blir det kalas för storasyster, yaay!

Helgen efter det bastu och party party!

Nee nu kolla på Mia och Klara på webb tv, dom e ju bara för bra!





Pussen




Vilken röst...

Jenny Nygren-Take me to you







Vampyrer och diverse

Hej hej!

Vaknade imorse och började feja här hemma, finns alltid någonting att göra! Under tiden kollade jag på massa avsnitt av True blood, favvoserien just nu, måste ju stötta de svenska utlandsskådisarna, Alexander Skarsgård e ju med.



Sen måste jag packa och slå in presenter, ska åka och fira min syster och systerson, flera timmar på tåg yay, hmm kanske inte, men det e det värt, ska bli så kul att se dom och resten av familjen :)

Vad har ni för er då?

Just det, måste träna med, I´m hooked :D

Hörs sen!

Ciao



Mer tid...ett nytt försök!

Saknat att blogga, mest för att det e ett bra sätt att skriva av sig! Sedan e det ju kul att läsa kommentarerna med. Vi får väl se om Storasyster hakar på igen med.


Jag har precis slutat på mitt förra jobb, eller ja kontraktet gick ut! Det nya jobbet blev det heller inget med, så nu är man hemma igen.

Men denna gången tänker jag inte deppa ihop, det får lösa sig. Under tiden ska jag koncentrera mig på träningen, beach 2009 vet ni, man vill ju inte stå i vassen hela sommaren hehe!

Sedan ska jag börja plugga teori för körkortet och ta förarbevis för eu-mopeden med!

Ja nog pratat om det!

Här kommer lite tips, på saker att inskaffa, se, göra :)



Den bästa filmen just nu, hyr genast!



Fina lack (Depend speciellt 86 och 156) och ansiktsmask (Tokalon), favoriterna nu!








Goda och nyttiga (Honey Cheerios)



Mp3:n och mobilen båda från Sony/Sony Ericsson, så bra ljud, används flitigt just nu!








Här kommer en cool video jag hittade, med 3 artister som går heta i mp3:n nu!









Kramen



RSS 2.0