Billig skit eller en skatt!

I´m back! Först pajade min tv - bara kanal 5 funkar...sen datorn...kom på efter en dag att dataproblemet berodde på en uppdatering av Msn! Uppdatera Msn? Ja det e klart jag vill! Efter uppdateringen - Kunde inte logga in....och brandväggen var det inget fel på....nåväl, tog det som ett tecken - läste lite böcker, tecknade lite...pratade med brainiac-mamma och avinstallerade "nya" Msn och tog tillbaka den gamla. Allt funkar skitbra igen! Nä, inte tv:n. Tv kille/tjej här? Vad e problemet?! Kan ju inte vara antennen liksom...

Tvättat, feng-shuiat, vart ute med katterna....har en hög med kläder som ska bort! Strl xs-s...Megasyster? Want some? Bilder kommer sen! Andra små kvinnor-kläder finns-lägg ett bud;)

Det som e skräp för vissa-e en skatt för andra! Därav second-hand affärer! Önskar bara man kunde tjäna på sina dumbass ex pojkvänner! Haha!!


Varför vill man alltid ha det man inte har?

Ja det kan man ju fråga sig, gnällt vecka efter vecka hur tråkigt det är att vara hemma. Nu längtar jag efter ledigt hela tiden haha! Jobbar sex dar i sträck nu, en dag avklarad. Sen ska jag checka in ett annat jobb imon med, helt plötsligt händer allt på samma gång :D

Idag har jag bara slappat hemma, druckit massa latte och te

Favoriterna nu är



   


Ngt som är mysigt med vintern förutom te är film. En film jag ska se men inte hinner är "Passengers", den verkar spännande :)

Här kommer trailern!







Måste duscha innan tv programmet "Semestersvenskar" kommer, det e så härligt charter, vill meeeed sola!"



Puss!












Förlåt lillkillen!

Igår förvandlades jag till den där kärringen jag aldrig ville bli!
Hon som skäller på små barn! Jag e ju godheten själv, men jag skyller på att det var för jag blev lite skärrad!

Jag tog med katterna i deras "bur", till kiosken.
( Den e mer som en väska...inte bra ) Ställde den framför mig när jag skulle betala, men nog fan råkade en liten kille
( 7-8 jordsnurr ) sparka till den när han gick förbi.
" Herregud! Det ligger katter i den! "
sa jag ganska högt, utan att ens titta på killen.

Min blick var fäst på väskan, som var lite tillplattad. Åh nej, nu har ungjäveln trampat ihjäl nån av katterna, tänkte jag. Åh nej, nu har dom fått hjärnskakning! Åh nej, det var mitt egna fel, jävla skitväska!!!

Jag sansade mig, och hörde ett litet ynkligt "Förlåt! "
Ahh, stor suck från mig.
Tittade på lillkillen, och där stod han och såg helt livrädd ut, och upprepade igen, flera gånger, förlåt, förlåt, förlåt!

Guuuud, vad jag skämdes! Jag sa bara, " Ja, det kunde ju inte du veta..."

Fy, jag skulle sagt, det e ingen fara, förlåt att jag blev lite arg...eller nåt. Hoppas han inte fick men för livet. En liten kiosk, en kärring som inte har skaffat sig en ordentlig, stabil kattbur och 3 ungar som springer runt för att se hur långt deras godispengar räcker.
Förlåt lillkillen!



Skön låt!

17 år-Veronica Maggio





 

Myslördag!

Haft det jättetrevligt hos mami, med god mat och gott vin, vi delade på en flaska rött, Il Conte för att vara exakt. Väldigt lättdrucket och med mkt smak, testa vettja! Annars kollade vi på Stjärnorna på slottet och tjötade, men nu ska det bli skönt att komma hem. Måste bara handla mat för veckan innan, imon e det jobb igen :)

I fredags tittade jag ju på Mamma Mia, I´m in love, va tvungen att fixa soundtracket, jag älskar älskar älskar Abba.

Annars så har det inte hänt så mkt, skönt med en slappehelg.

Kommer ni ihåg Club Goa, måste bara visa ett roligt klipp vi hittade på orginalen Nalle och Kristina haha!







Nu måste jag göra mig iordning

Later


Tattoo

Min kropp e skapad att målas på....haha, det e ju så vackert! Tatueringar! Än har jag inga, vilket känns väldigt konstigt! När Megasyster skaffat sig sin tatuering, ooh, då ville jag också ha en!
När hon skaffade en piercing i näsan, ville jag med ha! Tatueringen var svår att fixa själv, men piercingen i näsan fixade jag! Inget att rekommendera småtjejer dock! Jag hade tur...bra läkkött eller nåt.

Hade inget is, men kallt vatten på en bomullstuss fick duga. Ett slipat örhänge, och tjoff in i näsvingen! Uppdraget klart!

Tatuering...jag vet några jag ska skaffa...när jag har pixen så får ni se! Har du en tatuering? VIlken och varför det motivet?
Vissa kanske borde tänkt till innan...its there for life! Eller laser....



Hörde att det går nya avsnitt av Miami Inc nu.....suck, synd att teven pajjat, kan bara se på femman...Oh, killarna där...och Kat såklart! Äkta konstnärer!






Fyllerister å flörtar

Åkte ner till affären tidigare, och skulle ta bussen hem. Dom håller på att greja å böka vid hållplatsen, så man vet inte riktigt vart man ska stå...Chaufförerna verkar inte heller fått riktig information om det.
Nåja, jag gick till den gamla hållplatsen och frågade om det var ok om jag steg på där. " Ja, om du bjuder mig på kaffe! " svarar chauffören. HAH! Skulle inte tro så...Sen satt han och spanade på mig i backspegeln tills jag steg av...Karlslok! Ska nån bjuda på kaffe, så e det väl han! Haha...

Satt sen jag och spanade ut genom fönstret med katterna, och där var det 3 fyllon 50+ som kämpade rätt länge med att få loss en stubbe. Dom trillade nästan ut i vägen, snubblade och hade sig.
Till slut fick dom loss stubben, hittade en grej att lägga stubben på, och traskade iväg med den.  Undrar vad dom skulle ha den till?!

Spännande dag, haha!!


Glöm inte!

Vad e en blogg utan kommentarer?! Ja...en blogg utan kommentarer, haha! Rätt trist!

Vill bara säga att vi blir väldigt glada över era kommentarer, så kommentera mera! Har du frågor-fråga, har du en åsikt-dela med dig! We love it! Gamla som nya inlägg, kommentera! Vi blir bättre bloggare då :)

Merci, Danke schön, tack, thanks!


Favvolåten!

Denna låten älskar jag just nu!



Äntligen fredag!

Jippie! Så trött, glömt hur tufft det e att jobba, speciellt med ett så fysiskt jobb :) Men det e ändå kul att ha fått rutin på livet igen, jag går upp halv fem varje dag och somnar vid 21.30 :O Jag som e nattuggla!

Idag har jag min ätardag, ätit på Donken och köpt hem massa gott, kladdkaka med grädde blir det, sen chips till Mamma Mia, inte sett filmen än, varit lite "rädd" för det eftersom jag ÄLSKAR Abba och har lyssnat på deras Lp plattor så att det rök om dom när jag va liten. Jag fick vara Agnetha och kompisen Anne-Frid (jag blond, hon mörkhårig), detta varvades med intensivt tittande på Dirty Dancing och Grease, vi såg de filmerna VARJE dag en hel sommar, när vi inte sjöng då :D



                                                      Älska t-shirtarna :D

Annars e planerna för helgen städa, träna, åka till mum :) Tänkte gå på Yoga imon bitti, men dom passen e fane mig alltid fullbokade, tränar nog hemma istället.

Köpte ett par Converse av en tjej, men dom kom inte, då kom jag på att adressen inte stämde med mitt namn (lång historia) Så nu måste jag vänta tills dom kommer tillbaka till henne och så får hon skicka dom och jag betala frakt IGEN, doooh :S Come to mama fina skor, vill ha dom nuuuu, men den som väntar på ngt gott.......väntar alltid för länge :)

Nu kolla på film, trött som stryk, puss på er *smack*



BRA!

Jag känner det på mig, att någonting bra kommer hända snart! Vad vet jag inte, men nåt e det! Härlig känsla!

Ville bara säga det :)




Idioter!

Dagens mest idiotiska föräldrar e dom som vill döpa sin unge till Adolf Hitler! Det enda bra Hitler gjorde - var att han begick självmord.

Blir förbluffad att det finns såna idioter...


Drömmar

Håller på att läsa boken jag skrev om tidigare, och pysslar med min Visionboard...Min drömtavla. Den e inte riktigt klar än...

Senaste åren har jag haft skit i mina förhållanden, i mitt arbete, i mina relationer och i min ekonomi. Skit ,skit och skit!
Jag har blivit en bitter och negativ person på sistone. En sjukskriven, martyraktig, egocentrisk bitch!

I depressionen blir man rätt ego, det handlar bara om MIG! JAG mår dåligt,  jag e ensam om allt jag känner, INGEN kan hjälpa mig eller förstå mig.

MEN - jag vet att det inte e så...Jag har mina drömmar, och jag vill bli så stark att jag säger;  Klart jag fixar det!
MIna drömmar e inte omöjliga!

Vilka e dina drömmar?




Kaffe - Thé

Jag e en sån som bara måste ha kaffe! Jag älskar kaffe! Svart kaffe i en stor, fet  mugg, utan socker och utan mjölk!

Men, te e också gott. Fick ett paket Yogi tea av megasyster och det var sååå gott! Allt annat thé jag nånsin har druckit, e som dåliga kopior nu!

Dricker du kaffe eller thé? ( Thé, tea, te?! )


Mmm, Yogi tee!


Ordning och reda...kanske snart.

Om man inte har nåt bättre för sig, så kan man ju sätta sig på brorsan! Haha!



Själv har jag försökt få ordning på alla mina lådor. Fattar inte att jag samlat på mig så mycket skit! Hur tänkte jag? Vill ju inte sluta upp med att behöva bygga tunnlar som en "samlare" fick göra. Tyvärr så dog han av syrebrist eller nåt sånt?!

Så illa e det inte för mig...

Fick slängt några halvdöda växter med, allvarligt talat - om man inte ens bryr sig om att vattna dom, varför ens ha blommor? Fint ja, med levande såna, men mina fingrar e varken gröna eller sugna på att pyssla med det, så lever gör dom inte länge.

Hungrig...see ya:)



Klart!

Det ser fortfarande helt katastrofalt ut, men jag hittar nog  i min egna röra .
I väntan på smartare förvaring så får det bli såhär:



Askar av olika slag, iskubslåda, godislåda, bestickslåda...

Tjoff - in i en byrålåda så jag slipper se skiten! Haha!


Smyckesförvaring!

Visste knappt att jag hade många örhängen, men har visst samlat på mig på diverse reor under åren. Och fått i present. Ser ut att vara värt en liten förmögenhet.

Allt mitt krimskrams har jag fått lite bättre ordning på nu! Man tar helt enkelt en bestickslåda och lägger i sina smycken där...I min har jag mest örhängen och klockor. Ringar och halsband ligger i andra askar...behöver rensa lite där med.
Hur förvarar ni era?



Bra början iallafall...nästa steg e att läsa denna boken;



Måste vila lite, förkylningen e kvar...



Vuxen

Ska strax lägga mig och funderar lite på allt möjligt...som t.ex när ska jag bli vuxen?

Tänker på när jag gick på lågstadiet och min älskade fröken Ulla bad oss rita ett porträtt...ett porträtt på oss själva när vi var vuxna, typ 40 eller nåt. Då  målade jag mig själv med glasögon och permanentat hår. ( Ulla hade det! )
Då var man vuxen!

Trodde jag skulle ha man å barn och sånt. Hm. Snart 40. LInser ja! Glasögon snart kanske. Permanent nä. Hoppas förresten att det modet kommer tillbaka snart-så man får lite volym i håret igen, haha. Fult som bara den- men tänk lockar, volym, vågigt hår! Oh, i våran spikraka hårvärld suktar vi efter det!



Vuxen. Unga verkar åldras fortare nu, än förr. Finns fördelar å nackdelar med båda.
När ska jag bli vuxen?! E du?

Mum kommer hit imon, vi ska dra fram trägolven. Kvinnor kan vettni la?! Jag ser en smärre katastrof inför vårat projekt, men kul ska det bli!

Det e vuxet-att ta fram trägolv! Hehe.

Natti


Va sjutton....

....Ludde har fortsatt gnissla tänder, visste att dom borde ha dragit ut fler tänder, måste göra ngn slags reklamation, man betalar inte 3000 spänn för att problemet ska kvarstå grrrrr!

Annars har jobbet varit jätteroligt, stormtrivs, trots att jag kommer jobba mkt och man e trött :)

Kom hem och åt lite käk, kollade på filmen Disturbia med min favorit Shia LaBeouf, som även e med i Transformers och nya filmen Eagle Eye, han e såååå snygg :D



Sen bakade vi muffins och kladdkaka, plockade undan lite och nu ska jag hoppa in i duschen, imon ska vi till kompisar och va på deras lantställe och sen hem för middag,vin och spel. Behöver det efter de senaste dagarna!


Japp, så ser det ut, hoppas ni har det bra!

Kramen


Sömnpiller?!

Gissa vilka som har varit vakna sedan 04.00 och vilka som sover nu?! GRRR!




Apelsinskalare

Det skulle inte falla mig in att köpa denna för 65 spänn, snål-fattig-ekonomisk som jag e, men den e hur söt som helst! En apelsinskalare. Jag fick en enklare variant av mum ( Tror hon fick den i nåt reklamblad ) och det blir så smidigt att skala apelsiner.
Passar bra nu när mina fingrar e snustorra och nagelbanden har pajjat.
Onödiga grejer som e ganska bra ändå, gillar jag :)

Dessa e ifrån märket Koziol och kan beställas på Bluebox.




Karsten och Bruce Springsteen

Snö, snö, massa snö ute! Ser rätt fint ut! Natten har varit plågsam...ena kissen väckte mig kl 03.15! Börjar bli en dålig vana. Vägrade gå upp, stoppade öronproppar i öronen och vände å vred på mig i en timme tills jag gav upp. 
Slog på tv:n å det var det där engelska spökprogrammet, Hemsökta hus,  på tv4+...Känns helt oseriöst! Typ som "Karsten"...

Programledaren e helhispig, blir skrämd av varenda ljud, dom andra nissarna springer mest efter varann och frågar om det var dom som bröta nån annanstans och mediet får sina ryck och låtsas bli besatt ibland! Allvarligt talat.

Dessutom ska dom envisas med att gå i mörker, bära svarta kläder, och piffa upp serien med läskiga ljudeffekter. Suck!
Kollade på det iallafall, sen lyckades jag somna. Drömde att jag hånglade med Bruce Springsteen ( Don´t ask me why! ) passade på att flyga och dyka i djupa vatten...Ja, det var en sån dröm jag kunde styra själv. Bortsett från B.Springsteen! Jag sa till honom eller nån annan att det här e min dröm, jag bestämmer...Hehe! 
Kl 6, då katterna satte igång igen...
Gäsp!



Dags å hoppa in i duschen!


Trött!

Och det e bra det :) Måste gå o lägga mig om en timma el två, måste upp halv fem imon bitti, sen till jobbet!


funny pictures of cats with captions


Idag va vi m Ludde till vetrinären, det gick bra och hoppas nu att han kan äta ordentligt! Just nu ligger han och sover ruset av sig, dom sövde honom och gav honom smärtstillande, så han e lite väck haha stackaren.

Under tiden Ludde opererades passade matte på att fynda på second hand, orkar inte ta foton tyvärr, ni får se fynden senare. Köpte en skinnjacka, tre par skor, 4 linnen, 1 tröja, 1 byxa, 1 vår jacka allt för ca 250 spänn, ni kan kalla mig mäster fyndaren, bra för miljön e det med, don´t be a fool-buy second hand.

Nu ta o umgås med karln o katten innan nanna

Kramen


Ego

Somnade om senare, vart ute med katterna och ska snart fixa mat. Pasta, lök och champinjoner blir det nog...Ska måla naglarna och har köpt hårinpackning...det var nog senast på 80-talet jag hade det...haha, nej då, men håret e som halm eller nåt. Torrt och eländigt, så hoppas inpackningen gör nån nytta!

Som så många andra har jag gått in här, för att skaffa lite ego pics! Roligt!






Go morron!

Katterna väckte mig som vanligt med att bröta å jama...gick upp, gav dom mat och kaffe till mig, kollar på klockan och den visar 04.15! Gaahh! Trodde den var mer. Förkylningen verkar redan trappa av, skönt. Dags för lite frulle.




Saknat mig? :D

Klart ni har! Hehe!

Uppdatering, jag har fått jobb, hmm i en månad iaf. wohooo :D Ska bli jättekul, lite less på att gå hemma.

Annars har jag med varit extremt sjuk och trodde ett tag att jag skulle avlida, eller ja det kändes så iaf.

Ni skulle bara veta hur det är när Lillasystrar är riktigt förkylda :P

Japp japp så jag har mest legat och vältrat mig i självömkan och ätit oförsvarliga mängder marianne praliner och diverse annat skräp.


Men nu kära vänner e jag igång med träningen igen, igår körde jag armar och idag tränade jag hemma med Jordan aka Karie Price på dvd, haha svinjobbig workout faktiskt och sedan axlar på gymmet! Puh! Imon måste jag vila från träningen, för sen börjar jag jobba :)


               

The Jordan workout, en snutt av dvd:n, observera ögongodis för Storasyster och andra tanter ;D




Just det Ludde ska till vetrinären imon och dra ut tänder eller snarare operera ut dom, stackaren, men förhoppningsvis blir han bra sen. Ludde har en sjukdom som kallas Forl som angriper tänderna, inget botemedel finns, förutom att operera bort de tänder som e angripna. Var 4:e katt råkar ut för detta och det e mkt plågsamt för katten, så kolla så din kisse inte lider av Forl. Försäkringen täcker Forl om du haft katten försäkrad sen den va 4 månader. Ludde var inte försäkrad då, så nu får matte punga ut med cash igen. Räknade på det, efter denna operationen kommer jag ha lagt ca: 9000 kr bara det senaste året på vetrinärsvård, men men, det e gubben värd :D

Hoppsan värst vad jag va pratglad idag då!

Nee nu vill ja ha en köpp te, c u later dudes!



 

Händelselös dag

Hepp, det blev inga bilder för jag har såklart glömt kamerasladden hos mum. Idag har jag gjort...absolut ingenting. Ena katten la sig på mig när jag slappade framför tv:n, kom jättenära mitt ansikte - som om han skulle pussa mig - och bet mig sedan i näsan! Det var väl det mest händelserika idag...

Lillasyster, var e du...kan du inte blogga lite? Pretty please!

Katterna växer och väger runt 3 kg nu...Cezar, a.k.a Tjockhuvudet, och Zingo a.k.a Gloögat ska snart få bollarna bortknipsade..Tycker lite synd om dom...verkar liksom inte så skönt, haha!
Nu ligger dom å sover, såklart, måste ju busa halva natten sen...

Mina älsklingar!



Ska kolla lite på Dr Phil nu. See ya!


Sjuk

Att blogga eller inte blogga, det e frågan. Kanske blir inlägg lite då och då, tills man tycker det e kul igen.
Så, nytt år och massa nya gråa hår! Har slutat färga håret och vips kommer det fram massa grått! Eller vitt? Spännande! Det e det närmaste blondin jag någonsin kommer  vara! Gillar mina nya gråa hår!

Det nya året började med en dunderförkylning. Näsan växlar mellan att rinna och att vara täppt. Läpparna svider av uttorkning och hostattackerna avlöser varandra.
Är ju bara sjuk 2 ggr per år, så jag e rätt nöjd ändå. Eller nä, inte riktigt...Det e kallt ute, kallt som fan! Var tvungen att GÅ till affären - hade inget busskort, och satan vilken kyla. Tyckte folk tittade lite konstigt på mig, typ Rudolf med röda mulen...Min stackars lilla näsa blir knallröd när det e kallt ute. Åsså e man blek som ett lakan. HUH! Nån mer som längtar till sommaren?

Ska ladda upp lite foton sen...hm, på katterna kanske?! Hehe, va fasiken, dom e ju så söta.

Ses sen, kram


RSS 2.0