Slö

Solat, käkat å bara slappat. Verkar som det är allt jag gör...promenerat 1.5 timme med, så så lat e jag inte trots allt ;) Men man blir lite som getingar blir i värmen-slöa. Sippar på lite iskall Ouzo, å ska kolla på film snart. See ya!

image46

Roliga brudar!





Kolla in deras serie på www.mimiandflo.com! Denna videon var ju på youtube för länge sen, men ni kanske har missat deras serie! Aja nu duscha det e så vaaaarmt! Sen grilla! Pöss på er ;D

Proppmätt

Ahh!! Grillat e godast! Hänger med morsan idag, hon bor lyxigt nära havet, så vi har solat å badat. Life is great!  Vi har grillat spett å kycklingkorv å käkat det med potatis-sallad å grönisar. Fick rulla ifrån matbordet  för att ta mig fram till datorn. ;)

Vilka söta stenar!! Vill åxå ha....inte lika fint i lägenhet va?! :(

Ska fortsätta vara lite social, ha en underbar kväll jordgubbar å jordgummor!!

image44

Vilse i min egen trädgård...

....nee inte riktigt kanske!

Idag har jag målat stendekorationer till trädgården. Ett tips från mig till er ;D

Jag har målat med akrylfärg, trots att den är vattenbaserad ska det hålla för regn ändå....we will see!


                   






Lillasyster

Sol och latte!

Jag älskar ju latte, speciellt med vaniljsmak!

Ska göra en nu, vanilla syrup har jag gjort själv, busenkelt!

Du tar hälften vatten och hälften socker i en kastrull, låt det koka upp!

Lägg sedan i en vaniljstång som du delat på för att få ut frön och smak

Låt vaniljstången och sockerlagen puttra på låg värme tillsammans

Häll över det på en fin flaska, vaniljstången med så den kan fortsätta ge smak i flaskan.

Voila din egna vanilla syrup! bara att hälla en skvätt i latten!

P.s. Det håller sig rätt länge med tanke på att det är så mycket socker, som i sig är ett konserveringsmedel D.s.



image39        image40

Träning

God morgon! Har vart hos min underbara sjukgymnast å tränat styrka å balans i 55 min. Vaknade på rätt dåligt humör, men nu känns det bättre! Har proppat i mig en räksallad-baguette, mums. Tyvärr inga bilder på den, för den slank ner fortare än kvickt. *burp*

Lillstrumpa, bra inlägg det där. Kanske handlar det om brist på mognad och dålig självkänsla...Tråkigt iaf.
Undrar vad Ron Coleman tänkte å kände innan han blev såhär...

Solen ropar mitt namn, see u later alligator!

image63


Tjejer, skärpning!

Är med på ett forum där mest tjejer skriver. Ska de inte klanka ner på andra, klankar de ner på sig själva.

Oavsett vilket så tyder det ju bara på dåligt självförtroende.

Det får väl alla en släng av, även jag....tro mig! Men varför? Vad är det i deras liv som gör att de hela tiden måste vara så koncentrerade på perfektion.

Jag har mina skavanker på kroppen....det är ju jag, så varför ska jag dölja dom? Jag är absolut inte bra på ALLT, men det finns faktiskt en hel del saker jag är bra på. Det är ju likadant för alla!

Du är vacker! Du är bra på någonting! Lev istället för att hänga upp er på saker som ändå inte spelar någon roll.



image37

Allvarlig typ!


Barnmat!

Var och handlade lite grejer till grillkvällen imorgon! Min kompis, hennes sambo och deras dotter kommer. Så jag var ju tvungen att handla mat till deras lilla knodd med. Det fanns ju hur mycket som helst att välja mellan, vad ska man ta? Efter många om och men frågar jag en mamma som botaniserar bland bebismaten.

- Ehh...mhm.....alltså kan bebisar dricka juice? (Hon blir ju törstig med)
- Ja det är klart dom kan! (hon kollar på mig som jag är dum i huvudet)
- Heheeeee, ja det är klart, tack!  (skrattar jag fram lite nervöst)

Hur fan ska jag veta det.....är det självklarheter? Jag vet inte vad som är bak och fram knappt, jag har aldrig bytt en blöja. Jag hoppas bajsmaskinerna kommer med en manual annars skippar jag nog det!

Jaja nu är det inhandlat iaf. Jag har även hunnit att plantera i trädgårdslandet, var ute på långpromenad och körde lite styrka och på crosstrainern *puh* Tro inte att jag är vältränad eller ngt, men jag hade velat vara......äsch beach 2008 är snart slut ändå! Nu slappa! Ha det gott damer och herrar!


Målade naglar

Blev åxå sugen att måla om naglarna efter att ha sett lill - tjorvens bilder.  Vet inte om min färg e orginalfärg, för om jag har flera gamla nagellack, så blandar jag dom hej vilt å får en helt ny nyans! Snacka om återvinning;)

image36

Annars så har dan inte bjudit på något särskilt...Hur har ni det? Allt bra? Vi hörs säkert senare pussgurkor!

Björn Gustafsson

Haha, kan inte sluta tänka på honom, här e ett klipp till!! :)

sensuella drömmar

Good morning sunshine!! Vakna vid 05.30 med minnet av Björn Gustafsson. Han var i min dröm - jag e väl ingen snusktant heller!! Vad e han, 22 år?!
Hursomhelst, det var en dröm å vi var ihop. Hahah! Minns inte detaljerna, men lite hångel var det...*rodnar*

Han e så kul den killen, speciellt som ungdoms-reportern Benjamin!!

Ska käka lite frulle, vi hörs senare! Ciao

Färgglatt!

Is the way to go! :D Helt klart! Senast var det chockrosa, nu blev det orange! Perfekt till solbrännan, promise! Så måla naglarna färgglada och bli glad varje gång du ser dom! Håller du inte med? :D



image33



image35





Louis Vuitton kopia?

Läste den här artikeln för ett tag sen å tycker tjejen e grym! Undrar hur det gick sen?!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2406431.ab


För övrigt tycker jag väskorna är skitfula, vad e det för design! Jag menar för priset!! Sen går folk å köper kopior på alla dessa dyra märkesgrejer, för att "passa in"? Fattar inte tanken.

Vi har verkligen en massa lyx-problem, jag skäms så ibland...

image32


Fina....

...linnen Dj ;) Gillar också att handla på second hand eller vintage med ett finareee ord. Det jag kollar efter först är skor och väskor!

image26




image27

Den här fina väskan fick jag för typ 70 spänn....den ser ut som en väska filmstjärnor från förr skulle använda. Har skor inhandlade på second hand i samma stuk....läder....italy! Passa på och fynda vettja eller desto mer till mig och Dj!

Nu sitter jag och tonar håret, samtidigt som jag skriver och dricker coca cola zero *beroende* Köttfärspajen blev jättegod *mumma*




image30


image31

Second-hand

Vissa tycker det är äckligt å snuskigt, men inte jag! Jag tillhör inte heller kategorin som tar med mig egna lakan, påslakan och örngott om jag sover på hotell...Gör ni?!

Tycker det e en bra idé, lite Robin Hood anda; dom rika ger till dom fattiga, inkl mig! :) För en billig peng får jag helt ok kläder å sparar pengar. Köpte 2 toppar idag på second-hand, en är Gina tricot, den andra G.P Collection...hm..vad det sist nämnda nu e...

I like them anyway :) 

image23

Haha, notera mitt ena lill-finger som spretar ut....varför?! HIhi!!



.

Apollo sviker igen!

Var bara tvungen att säga att Apollo suuuuuger :( Vi ringde och klagade på våran resa. Då fick vi till svar att maila deras reklamations avdelning. Idag fick vi svar av detta j_vla inkompetenta företag att de kan ta upp till två månader innan dom kommer med ngt form av beslut. Fy f_n för Apollo, vad ni än gör välj inte dom. En arg kram från lilla schwester !




image22

Tjipp!

Idag har det varit så fint väder, man kan ju inte göra annat än att njuta :D

Var vid stranden idag och plockade stora stenar, ska måla dom som nyckelpigor och flugsvampar, för att lägga ut i trädgården. Verkar inte bättre än att man har blivit en hemmafru hahaa.....måste få det där restaurangjobbet.

Annars har jag och killen börjat gräva upp trädgårdslandet....pest och pina.....gick och gjorde smoothie åt oss istället och lät honom gräva *tihi* Nu börjar det knorra i magen igen.....ska bli köttfärspaj och sallad till middag.

Det enda jag pratar om är mat jag vet :P Men mat är verkligen min stora passion, läsa recept, baka m.m. Vilken är din stora passion? Förresten för er Camilla Läckberg älskare, såg i affären att hennes nya bok Sjöjungfrun har kommit ut idag *jippie* Jag är beroende av hennes böcker, grymma! Nepp nu mat....later mi amigos! :D


image21

hungrig

Har inte tagit mig ut ännu, kände inte för att sola idag. Ska städa istället eller lägga mig ner tills städ-anfallet går över som en av mina morbröder alltid säger.

Ut måste jag sen iallafall, handla mat. E så hungrig! Har fått räk noja, sååå gott med skaldjur!! Räkor, familjens egna gräddfilsås (Kung-fu såsen, receptet är hemligt för icke-familj medlemmar) färskpotäter å greenisar. Mmums filibaba!!

Mammas goa räkmackor får ni se här; läskande va?!

image19

bikini

Solen fortsätter skina, helt underbart! Har kollat lite på nätet efter en ny bikini, men hittar ingen i min smak. Blir att kolla i affärerna istället, vilket e bättre också. Så man kan prova i dom underbara provrummen med helkropps-speglar...eeuuww.

Ska ha en vanlig svart, men e sugen på nån mumsig mörkröd, eller hallonaktig färg med. Älskar starka färger! Ännu snyggare när man fått solbränna såklart!

Använder min röda mest, ibland den guldiga " Jag-borde-vara-i-medelhavet-för-den-e-lite-too much-för-sveriges- stränder-bikini." Fast storleken är fel på byxan. Om jag bara drar dom lite uppåt så vips ser det ut som en baddräkt, hahah!  Jag har nog inte så stor bak som jag tror...

image18

Bullbak!

Det enda jag hann med var bullarna! Det blev kanel, mandel och blåbär, tre olika sorter *puh* Men nu har man fika hemma ett tag framöver....det såg ut som världens bombnedslag i köket. Det får bli bokmärken imorgon istället! Imorgon ska vi gräva upp trädgårdslandet med, lägga i ny jord och plantera grönsaker och örter! Kanske ska börja jobba på en restaurang nu med....vore kul! Nee nu e det slappe tajm! Sov gott! ;)




image17

Mammas bak

Mmm, mammas bakande alltså, gillar jag. Lillstrumpan har tydligen ärvt hennes bak-gen, jag fick inget sånt! Baka, laga mat, usch. Det blir bara stökigt å massa disk.

Städa e också trååååkigt. Jag skulle inte kunna bli nån bra hemmafru. Jo, med städhjälp å kockar, ja. - I rikemans världen! Gå på välgörenhetsgalor, bruncha å shoppa fula, dyra märkeskläder Avundsjuk-jag? Hah!! Lite kanske...

Syrrans smaskiga tårta som hon gjort när hon hade avslutnings kalas! Mums, vill ha mera, tack!!!


image17



.


Blöt katt!

Tvättade precis Ludde i diskhon....tvättar man honom i duschen blir han helt oreglerig :O

image13

Stackars blöta misse :D



Annars har jag städat, solat, handlat mat och snart tänkte jag baka lite! Ni får se resultatet sen! Mumma! Köpte färgat papper idag. Har torkat vitsippor, så det blir inplastade bokmärken till mig och mamma....pyssligt värre! Just det ska tona håret med....blir ju helt ljust i solen ju! Hur ska jag hinna med allt? Jaja vi hör senare! Puss på er snyggingar!

image14


Utsikten från vårt hotell i Grekland, fint!



image15

En till bild från hotellet!



Duktigt!

Det blev fint littlesister, med den lila bakgrunden! Egentligen hade jag inte valt en så "gullig" header om jag fick bestämma...Fjärilar e vackra, men kanske lite för mycket gullegull, eller vad säger ni? Snäll som jag e, låter ja den vara kvar för dig lilla prutten! Ett tag.

Nu ska jag ut i solen å ta igen mig efter mitt brutala tandläkarbesök :( Inga hål, men en riktigt vidrig saltblästring å borttagande av tandsten...Blä!!

Jaaa :D

Jag har ändrat färg nu med....värsta snillena e vi! Fast jag prövade mig fram! Tjohoo....nu ska jag städa.....later dudes!

Jag har tappat min header-oskuld!

Nätet är fantastiskt! Varken jag eller syrran är insatta i html kodning, men tack vare denna bloggarn http://www.designadinblogg.se/  e vi en bit på väg! Yiiipppiiie! TACK!! Ska fortsätta klura ut  hur vi vill ha utseendet på vår blogg, det är bara början! :)

Söta!

image11

Vita ballerinor Have2have: 298;-






image12








Vit t-shirt med tryck Shirtstore 199:-






hälsosamma liv

Lilla råtta, du tänkte tanken iallafall, å du har rört massa på dig! Själv har jag laaaatat mig mest hela dan.  Orbitreken hånflinar mot mig varenda dag å jag blänger surt tillbaka. Å sover vidare.

Sömnen är inget vidare på nätterna, gnisslar mina tänder å vaknar under täcket som ett litet murmeldjur, ungefär varannan timme. Stressrelaterat e det, men inte lätt att slappna av när man redan har blivit så spänd...Man borde ta hand om sig själv i ett tidigare skede, lyssna på varningsklockorna innan man blir sjukskriven.

Nu e det som det e, å man får göra det bästa av situationen. Vissa dagar är lättare, vissa svåra som satan.

Imorgon e en ny dag, kanske ska jag ge orbitreken en chans till?! Motion ska tydligen vara nyttigt.......






 


Jaha!

Försökt att få in våran header, gick inte! Killens kompis får hjälpa oss helt enkelt! Grr....vill själv!
Nämen oj börjar jag med att gnälla idag igen :P Sorry, har en liten svacka tror jag! Jag vill ha något kul att se fram emot, allt känns så osäkert för tillfället.

Aja, idag har jag fixat och donat här hemma, sopat altanen, krattat grusgången, tvättat, strax tänkte jag gå ut och meja ner lite gräs som alltid blir kvar på kanterna efter gräsklipparen. F_n va händig man kan vara! :D Annars händer det inte så mycket tyvärr...bälgar kaffe och sitter här och tjatar! Vad gör ni själv? Idag tänkte jag börja mitt nya hälsosamma liv! Men allt jag tänker på är godis, kakor och choklad ge mig ge mig ge mig!

image10

Stackars getter!

Men man kan ju inte låta bli att skratta!


Söndag den värsta dagen

Sov typ inget inatt mådde illa och det värkte i hela kroppen......ska man aldrig bli frisk! Blev väckt av två elefanter som brötade i köket och fick motvilligt kliva upp för att dra till stranden. Man fick lite färg trots blåst och moln....yes! Sedan vart det lite kaka och kaffe, innan min kära sambo kom och hämtade mig! Nu har jag vräkt i mig alldeles för mycket godis och kollat på filmen 21. Den var helt ok, inte så förutsägbar som alla andra amerikanska filmer! Helt klart värd att hyra i alla fall. Blääää för söndagar asså.....annars brukar jag ha ångest för att behöva gå upp tidigt för att dra till plugget. Men nu när man e hemma på dagarna känner jag ännu mer hur mycket jag behöver hitta ett jobb. Jag har precis utbildat mig till bagare/konditor och har än så länge bara jobb ett par veckor i sommar! Fan fan fan... måste lösa det här nu! Man vill ju INTE ta vilket skit jobb som helst heller, det är inte därför jag har slitit arslet av mig för att klara den här utbildningen. Aja ska sluta tycka synd om mig nu! Så vad tyckte ni om Eurovision igår? Personligen fattar jag inte vad som hände? Sverige förtjänade att komma bland topp tre i alla fall.....rövhatt också haha :D

image7
 
Det kanske hade gått bättre om de här stiliga karlarna hade tävlat istället *fniss*




eurovision song contest

Yes,yes, yes! Rätt låt vann!! Tycker Israel borde kommit 2:a å sedan....var det Armenien tro? Hm, kommer inte ihåg...Sverige borde ha fått en bättre placering dock! Märkligt.
Dima Bilan, mums...han borde öva lite på det engelska uttalet, men låten var grym! Next stop Russia!

Är fortfarande hos mamsingen, åt gott å drack gott och hade en supertrevlig lördag! Idag bär det av till havet igen, bara slappa å bättra på brännan. Finns ingen bättre känsla än den man får vid havet. Så mäktigt vackert!!
See u later...ska bröta lite, så lilla råttan vaknar nångång. Puss hej :)

image6


Varsegoa, från mig till er, en bild på mina fula fötter..hehe


Suck!

Som svar på dj´s lilla klipp: Jag gillar verkligen inte grekisk musik. Speciellt inte efter våran mardröms semester! När jag låg i sängen och vreds i plågor, magsjuka orsakad av grekiskt vatten (smart att dricka kranvatten *not*) spelade dom grekisk musik på högsta volym......plink plonk plink plonk! Jag avskyr faktiskt all habibi yalla musik....det låter gapigt, falskt och bara störande! Sååå nu pratar vi om något annat!

Idag är jag hemma hos mammi med Dj och dom blev jätteglada över alla grekiska presenter dom fick! Ouzo bland annat.....wieheee party! Idag låg vi vid havet och solade, sen vart det middag. Vin, räkor, färskpotatis, lax m.m. yum yum yum :D I love me some food, big time! Nu ligger vi och slappar sen blir det brädspel och eurovision song contest. Vem tror du vinner? Jag vill att Sverige kammar hem det.....men tror på Ukraina eller Grekland (blä) Nee nu får man väl vara lite social! Puss på er! P.s. Katten på bilden i förgående inlägg är min lilla misse, isn´t he cute ;) D.s.


image4

" vem är du, vem är jag " Arga salmonella hö hö

Bortsett från att jag emellanåt töntar runt i töntringen tänkte jag beskriva mig själv lite.
Dj - 35 åringen, inte alltid så mogen ( det märks väl redan ) bor hundratals miljoner mil ifrån min kille, har absolut inte nån karriär, men tänker ofta på att det skulle vara trevligt att ha en. Haha.

Gillar musik, alla möjliga sorter, å gärna lite utländsk sådan. Lillstrumpa kommer älska att jag lägger in lite sån musik då och då!  Muahahahaha!

Vi skiljer oss åt en del när det gäller musik, män å mode, men annars är  vi av samma sort. Lite ironiska å snurriga.

Gillar second - hand shopping, musik, min älskade dator, min familj, havet, sooolen! Kan inte leva utan sol å värme! Allt under 20+ är löjligt!

Lipar till det mesta, ler en hel del. Fantiserar, drömmer och som en äkta fisk svävar jag på fluffiga små moln:)


Nu frukost, see u later! Ciao.

P.s Detta klipp tillägnas lillstrumpa. Enjoy! D.s


wake up!

image4

Dj; Precis vaknat, klockan är 05.43 piiip. Riktigt trist att vara vaken så här tidigt. Ingen annan är det...Man kan inte ringa och väcka någon heller.

Om några timmar drar jag till lilla mamsingen. Mors dag imon ju!

Tror jag ska flytta hem till henne igen, hehe. Där får man så god mat  åsså får man godnatt pussar!!
Här är jag bara ensam i min ungkarls-lya å inte får jag någon middag, å sen så är det nån som stökar till jämt! Å inga godnattpussar får jag heller! :(
Blä, har inte lust att vara äldre än 15 vissa dagar.


Äsch!

Hultsfred, nu vill jag ju se banden som spelar. Annars är jag den sista som vältrar runt i lera och dricker bärs! Men men vad gör man inte för musiken!

Förresten kära medbloggare hur sjutton ändrar man sin layout och header.....måste man vara värsta html kod snillet? Gaaah jag blir tokig!

Nee nu drar sambon i mig! Ciao snyggingar!


hultsfred

35 åringen, aka, dj; hah, drömma om hultsfred? Ska du drömma om kiss buskar, fjortisar, halvskumma band? Åk till Roskilde å få lite värdighet på festivalsunket istället. Själv laddar jag för eurovision song contest imon, hehe. Önskar jag var en riktig super tönt som bara skrek av lycka om perelli vinner!  Ja, ok, jag e töntig men se om jag erkänner?!

Rapport för dagen

Jaha så var man bloggare då! Är det nu dom stora pengarna ska börja rulla in? Hade kunnat behöva det så mycket som jag har shoppat de senaste dagarna.....men det va fynd ju!

Idag var jag med min sambo på vännens nyöppnade lunch restaurang....super smarrigt! Det fick bli skaldjursgryta! Yummie! När vi kom hem fick jag packa upp resväskan från Greklands semestern, åk aldrig med Apollo säger jag bara. Resan var inte helt bra och när vi skulle ringa och klaga så fick vi svaret att ringa på måndag. Varför ska man jämt bli runtskickad? Insider nästa alltså grrr! Nu sitter man och bloggar och dricker drinkar. Glidigt värre.

Min syster norpade det första inlägget och för er som inte förstått det så är det jag som är 25-åringen....haha det låter verkligen som en gärningsmanna profil. Jag är INTE snäll och är ändå inte med i tidningen! Hur som, nu babblar jag bara massa! Ha det gott kära gäster! Nu ska jag sätta på Håkan Hellström på högsta volym, drömma om Hultsfred och pimpla lite till....peace out!


image2

Hello Kitty...tell me how U doing?

Första inlägget

Japp, det e det första! Från mig, men vi e två...syster å jag.

Ska blogga om massa strunt antar jag, sett ur en 35 resp. 25 årings synpunkt.

Jag e 35-åringen. Oj det lät det. Påminde mig om tidningrubriker, "35-åringen" som gjort något olagligt å hemskt.  Men jag e den snälla 35-åringen! Därför hamnar jag inte i tidningen. Än.

RSS 2.0