Blaj!

Idag har jag cyklat en mil! Ätit thaimat och inte så mkt mer. Sov länge som vanligt. Vaknade inatt av världens åskväder, sprang för att släppa in katten eller njaeee okej väckte sambon och tvingade honom att springa och släppa in våran blöta Ludde. Ni får ursäkta....orkar inte skriva ngt vettigt! Är lite off ida, eller rättare sagt VÄLDIGT off idag. Äsch hörs när jag är mitt vanliga sprudlande *haha eller hur* jag igen! Kramen :)

försenad

Jag var 6 år, pappa följde mig till skolan. Vi kom dit när gympalektionen redan börjat. Hej då, pappa, och det som borde vara självklart, var att bara byta om till gympakläder och gå in till klassen. Jag vågade inte. Jag bytte om, kikade igenom nyckelhålet, såg att lektionen var igång, och kunde inte förmå mig att gå in. Där satt jag hela lektionen, och kände mig så dum att jag inte var där i tid. När fröken kom sa jag nåt om att jag inte hade kunnat knyta skosnörena. Mycket trovärdigt.
Jag avskyr att komma försent, men ännu mer när andra gör det gång på gång. Som aldrig lyckas komma när man bestämt. Det är respektlöst! Varför är din tid viktigare än min tid? Varför klarar sådana personer av att hålla tiden när det gäller andra saker? Förstår inte det där...
Nu måste jag gå...träning snart. Vaknat på fel sida känner jag...på en gnällig sådan. Inte lust att träna...men det känns nog bättre efteråt.





va fan!

0-1 än så länge...kom igeeen Tyskland!!! Det suger...å ingen mat har jag hemma heller...en fjuttig banan-inte på frukthumör-tråkiga vindruvor, förätit mig på saltgurka...fjantiga cocktailtomater...brödet e slut...varför har jag aldrig nåt gott hemma!! AHH!! GRRRR!
Ingen rolig kväll :(




grillkväll

Här e några foton från igår...träning, grillat, vin å hög musik. Riktigt trevligt! Resultatet idag är träningsvärk och uppsvulld mage å lite seg...gäsp.


hård träning


  
Ahhhhhh! Smock



pusskalas




Rädd? Glad? Bara galen?


Sömn!

Hur kan man sova så länge som jag gör? Jag somnade vid tolv igår och sov till tio imorse.....vaknat så sent varje dag nu. Ändå ställer jag klockan för att komma igång lite tidigare....men nädå! Ska bara dra mig fem minuter....snarare tre timmar :O

Hur e det med er? Sover Ni länge?



Tips för bättre sömn


Sov naken eller i underkläder.

Ha en rumstemperatur på 17-19 grader.

Om du sover oroligt, vrider och vänder på dig. Lägg ett tungt täcke ovanpå ditt vanliga täcke, detta ska få dig att ligga still. Blir det för varmt, öppna fönstret!

Mörklägg rummet, en rullgardin funkar bra. Man sover bättre när det är mörkt!

Varva ner innan du lägger dig, ingen dator, tv, kaffe, cigg/snus eller något annat som kan vara uppiggande.

Undvik att träna för sent.

Varva istället ner med en kopp koffeinfritt te som roiboos och läs en bok!

Det finns även avslappningsband för insomning.




bett

Strax dax att åka till syrran och handla mat till ikväll! Ska ta nya kort idag också. Hoppas på några bra, brukar sällan gilla kort på mig själv. Och jag hatar att le med öppen mun å visa tänderna. Blää, tycker dom e så fula.
Måste skärpa mig med att använda bettskenan också, men den e så stor! Som ett tandskydd som boxare har. Jag lär mig inte! Det kostar hur mycket som helst-runt en tusing-när man biter av en del av sin tand, och ska få den lagad-och bettskenan runt 3000 :- och ändå slarvar jag med den... Skärpning!!!

Ses vi inte sen, så ses vi imon. Kram


signaturen

Ska försöka att reda ut våran blogg lite...borde gjort det från början...men annars så e det rätt lätt ändå; storasyster e jag som skriver i vanlig stil, lillasyster skriver med fet stil. Capish?! Fast fr.o m nu så lägger vi ute varsin bild i slutet av våra inlägg, så ni ser vem som skrivit vad.
Ha en härlig kväll!


chillar

På söndag ska t.om jag kolla på matchen Tyskland-Spanien. Vi kommer fetvinna! 2-1...det e vad jag å mamma tror iaf ;)
Jag håller tummarna så hårt jag bara kan!

Idag blir en lugn och sansad kväll, ska tydligen träna hos syrran + kille  imorgon...och sedan tok-äta!! Mat smakar alltid godast hemma hos nån annan. Jag kan inte påstå att jag själv lagar mat med hjärtat direkt.
Middagen idag var Billy´s pizza. In i ugnen å ner i magen. Proppat i mig massa saltgurka också, har fnatt på det! Mmm :)


Ungkarl!

Ibland beter jag mig som en....iaf. matmässigt.

Orkade inte göra ngn middag så det fick bli knäcke med tonfiskröra. Abbas tonfisk (i vatten) majonäs, pressad citronjuice och kryddor. Blir mumma på just knäckebröd eller rostat bröd! Annars har jag städat och donat!

I morgon kommer sambons  kompis och min storasyster hit! Blir träning och sedan grill kväll med ngt gott att dricka! Den nya Xider begränsad upplaga med smak av hallon är ju god som tusan :)

Singin Bee står på i bakgrunden....ngt program där de tävlande ska sjunga rätt slut på låtar! Sånt där härligt pinsamt man kan titta på i ensamhet!

Nepp nu blir det till att slänga sig i soffan! Puss på er från...

soool



Enligt SMHI blir det sol och 20-25 grader nästa vecka!!!! JAAAAA tack, vad jag har saknat den.  Ville bara dela med mig av dessa underbara nyheter!



konst...igt

Systra min sa till mig häromdan att jag borde börja måla igen...kanske gör jag det. Målar helst av andra tavlor, men det e bara för att min fantasi e begränsad...eller så e det av feghet.
Alla i våran familj har konst-genen, så det e sant, man borde ta tag i det igen...skapa.
Jag å mutti har ett litet konst-projekt på gång (eller ett konstigt projekt, höhö) Ska säga till systrarna också att dom ska vara med. Ni får se resultatet om några veckor:)


Mycket naket...kroppen är fantastisk!


Kramar från...


Pinsamt!

Var och köpte fredagsbilagan, vem stod det inte om då? Jo våran favorit Natasha Peyre! I en artikel går Pernilla Wahlgren till "attack" mot bystiga blondiner som tagit ut sitt silikon för att få fortsätta vara i rampljuset. Personligen tycker jag det bara är bra om tjejer tar ut sin plastskit ur kroppen, men men. Nu kommer vi till det pinsamma...joo Peyres kommentarer.

"Tycker det är sorgligt att en medelålders kvinna med barn sitter och snackar om sådant hon inte har den blekaste aning om"

Ja Pernilla vet ju inte vad hon snackar om, hon har bara inte vart många tjejers idol och killars heta längtan....utan att behöva operera sig!

"Man ska inte kasta sten om man sitter i glashus"

Ehh....va? För det första heter det Man ska inte kasta sten i glashus....för det andra har Pernilla varit med i utvik, men jag tror ingen ser henne som en dum blondin, snarare sexig och naturlig. Skillnaden jag pratat om innan!

"Hon försöker bara spela finare än alla andra och är elak"

Hahaaa....hur gammal är du Peyre fem? Mamma hon är elak mot mig....snälla!



Det värsta av allt är att det står att Peyre nu har flyttat till Gbg! Noooooooo!









Aja kramar på er från....

Ny signatur!

Japp fr.o.m. nu kommer det så ut så här när jag skriver ngt. Får se vad Storasyster hittar på! Kram på er!




Yoooo big sista! :D

Vi har fått feedback från våran lilla Tina....så nu storasyster får vi börja skriva vem som har gjort ett nytt inlägg. Så inte alla blir helt förvirrade! Okej får se om vi kommer ihåg? Wiehee jag har vänt på dygnet totalt....nattjobb kke hade passat en. Kram på er från.....


Jag avskyr

Fan vad jag hatar falska människor! Ursäkta att jag svär, men jag gillar att svära..det e bara ord. Ord kan såra, ord kan betyda ingenting eller betyda allt, men i mitt fall...jag älskar ord och jag tolkar dom utefter en sak...Ord kan betyda allt och inget beroendes på vem som sa och vem som tolkade. Jag gillar förövrigt klangen i en svordom.
Men, tillbaka till ämnet.
Falskhet. Alla har ni väl vart med om det? Det gör ont om det var en nära vän, eller hur..men det gör även ont om det var en back-stabbing-bitch på ditt jobb eller skola. Ska man ta åt sig? Nej det ska man inte....men man gör det ändå. När en "vän" pratar skit bakom din rygg...eller när en obekant snackar-som inte ens känner dig?! Nånstans känns det, det gör ont.Varför kan inte folk uppmuntra varandra istället å glädjas åt varandras lycka? Varför måste man vara elak.



Jag kollar inte på fotboll

Jag blev glad ändå att Tyskland vann! Enda gången jag har kollat var för några år sen, när Tyskland mötte Sverige...Eftersom jag e en riktig cocktail av nationaliteter, så var just den matchen kul!
Är jag svensk? Nja...det beror på i vilket sammanhang. Jag e en blandning av dom bästa. Det kan dock vara förvirrande också. Vem är jag?
När det gäller fotbollen så var det ju trist att Sverige åkte ut, och nu hoppas jag Tyskland vinner hela skiten.
När jag gick på lågstadiet, sa en kille i parallellklassen " Jävla tyskjävel!" till mig...
Pilutta dig, säger jag nu! HAH!




Bio!

Idag ska jag på bio med sambon, vi ska se " the Happening". Innan ska vi äta på restaurangen dom har vid biografen, vi får se om jag vågar mig på ngt nytt denna gången. 

Senast blev det pasta med kyckling! Det var så gott att jag var tvungen att göra en egen version hemma. Här kommer receptet!


Kycklingfilé, soltorkade tomater, penne, pesto, röd mangold (sallad), matlagningsgrädde,olivolja, toppa med parmesan ost, salt och peppar så klart! Det e bara att steka kycklingen, koka penne och blanda samman allt....yummie :D

Nee nu får jag börja göra mig iordning! Ha det bäst! Kramar från Lillasyster!


   

snutt

Lillasyster var ju här häromdagen,  vi hade det himla trevligt! Åt kyckling å potatisgratäng å drack gott till. Vi pratade med syster 3 och hennes familj via cam - å den lille rackarn e så söt!! Våran systerson alltså . Snart 4 månader gammal. Han verkade gilla att se oss! Man ville bara sträcka sig genom camrutan å kittla honom å prata babyspråk...nutttiplutti!
Jag har inga barn själv ännu...så katterna får duga ett tag till, hihi. Den lille kissen är en sån liten bäbis, ska snutta på ens öronsnibbar...kändes lite obehagligt först, men dom har charmat mig å kommer undan med vad som helst nu!!




så vackert

Ännu en favoritsång av min älskling Boaz!! Så vackert att det skär i hjärtat på en......





 


Kommentera mera,tack!

Inte så många som har kommenterat våra inlägg (ännu, hehe) men ni som har; Tack!
Jag tycker det e fruktansvärt kul att läsa dom, negativa som positiva. Alla har vi olika syn, uppfostran, erfarenheter och alla har vi " rätt ". Alla har sin egna sanning!
Syster å jag, tänker inte "godkänna" era kommentarer först, det som ni skriver får stå för er och jag ser framemot fler kommentarer!! Puss hej!


blow up blondes

Jag kunde inte låta bli!! LOL!


Är det så man vill framställa sig själv? Smaken är som baken, men att ha detta som förebild kan jag inte förstå. Tex att vilja vara playboybrud, bo med en gammal gubbe och dela honom med andra tjejer dessutom? Pengar, pengar, pengar.
Sex och pengar verkar vara det viktigaste i nutiden. Stora bröst, läppar, botox. Nä, jag tror inte ett dugg att det e hälsosamt beteende att hålla på så. Jag säger inte att det e fel att vilja hålla sig fräsch å fin, och är absolut inte "emot" blondiner m silikon. Carolina Gynning e t.ex en himla skön brud! Hon känns äkta!

Men när jag ser småtjejer på stan, med fula slitna hårextensions, bh:ar som är för små, och stringtrosor som sticker upp ovanför byxorna, sminkade med ½ kilo puder å underlagskräm och halva läppglanstuben insmetad på munnen..dessutom verkar dom vara klonade...då undrar jag. Why?

Trist blondin-ideal...


Systra min! :D

Idag ska jag till min stora syster som sagt! Det ska bli trevligt! Vi får väl försöka ta ngt foto och lägga in här iaf. Nu har jag inte köpt ngt månadskort, eftersom jag jobbar först i juli! Därför ska jag åka med rabattkort, med detta kortet kostar en resa på tre mil give or take 40 spänn, det är ju sannslöst! Då ska vi inte snacka natt taxan...shit asså!

Är det lika dyrt att åka hos Er?

Aja strunt samma! Pengar e som killar....dom kommer och går :D

Annars känns det lite bättre idag! Har varit ute och gått före frukosten....jag och sambon ska göra det varje dag nu....yaaay! Kke blir det Beach 2009 istället hehe. Äsch vem bryr sig....jag är fin, mullig som smal och det e du med. Tänk va tråkigt om alla såg likadana ut! Inne på tjejforumet e det snack om utvik och tjejer med blont hår och plast i hela kroppen. Visst vill man va ett runk objekt för diverse pervon...fine....good for U! ;P




Ett bra exempel på det jag pratade om :D





Natasha Peyre: Billig och skabbig! Carin da Silva: Classy och naturlig!

någon vaken?

Varit vaken i 2 ½ timmar redan...Rökt min morgoncigg och druckit mitt morgonkaffe, kollat på tv å surfat lite..å nu börjar jag bli lite trött igen. Inte bra.

Lillasyster ska komma hit senare idag, vi ska laga nåt gott och tjôta lite. Ska bli roligt!
Jag blir galen på det här vädret...alla blir väl det. Alla verkar lite off. Längtar efter värme å sol, doften av hav, sand mellan tårna, glass, en kall öl på nån mysig uteservering, sommarkläder å flip-flops. Svala sommarkvällar å flirtiga ögonkast.
Nu är det bara regn och grått. Känns som höst. Inte konstigt folk blir deprimerade här i Sverige.

Nåt positivt nu, är att jag börjat träna! Då behöver det inte vara sol. Jag har alltid rört på mig, men inte såhär regelbundet. 2 ggr/vecka...en bra start! Slarvar med maten emellanåt, äter för ovarierad kost, så jag gick å köpte proteinpulver. Wow, dom där burkarna är STORA. 1 kg. Kände hur musklerna började svälla så fort jag betalade för burken...Smakar sådär, men jag längtar efter att dricka mitt protein. Då vet jag att jag ännu en gång tog mig i kragen å gick och träna. *stolt*




World! Piss off!

Jag e trött i kropp och själ, jag e trött på alla, jag e trött, trött, trött!

Vad är meningen med livet egentligen? Gå upp, äta, jobba, sova, om och om igen!

Vad gör dig glad?

Jag längtar efter solen, jag längtar efter något att se fram emot, jag längtar efter att få känna att något är meningsfullt! Jag vill hjälpa andra! Jag vill ändra på den här skrämmande, sjuka världen. Men jag känner mig så liten, så jag går och lägger mig igen!

Tro nu inte att jag ska gå och hoppa i sjön eller nåt! Jag vill bara skriva av mig lite! Jag har såååå mkt att vara tacksam för, men jag mår dåligt av andras bekymmer. Just idag känns det som jag har hela världen på mina axlar! Jag måste få känna så här....du med! För att vi ska orka ta nya tag igen. För människan är en envis varelse och det sista som överger oss är hoppet.

Eller hur?! Allt löser sig till det bästa! Jag ska ta nya tag.....bara inte just nu!






Regn

Kanske borde köpa regnstövlar istället för bikini....


Josefssons (rea) 179:-


have2have 450:-


have2have 398:-


have2have 398:-


antal besök

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes 




Zao sin!! God morgon!! http://www.elite.net/~runner/jennifers/gmorning.htm

Besöksräknaren är från och med den 17 juni...lite kul att följa, och egentligen har vi haft fler besökare än det som står, eftersom vi startade den i maj!
Roligt ändå att se att det e fler än mamma å syster 3 som läser, hihi!!

Klockan e strax 05.00, blev väckt av katterna som ville ha sällskap..lika bra att gå upp. Ska iväg å träna om ett par timmar, men nu måste jag ha kaffe!!
Vi ses sen, ciao!


knott

AAHH! Vad det kliar!! Felet med att vara ute i naturen är alla jävla insekterna! Min rygg e full av knottbett. Skönt att vara tillbaka till stan och bilavgaserna, hehe!
Härligt att vara tillbaka hos katterna också, har saknat dom som bara den. Hur ska jag klara mig utan dom...mina små adoptivbäbisar. Har dom till augusti och sitter nu och smider planer på hur min "kattnappning" ska gå till. They are mine muahhaha!!




SATC idag!

Japp idag ska jag träffa min tjejkompis och gå på ngn restaurang och käka. sen bär det av till bion för att se Sex and the city filmen. Den skulle vara rätt lång har jag hört, men gärna för mig! Man kan ju bara inte få nog av vackra kläder, skor, relationer och lite härligt tjejskvaller, eller hur?

Är du en SATC nörd? (Test från Finest.se)

Fråga 1: Vilket år sändes det första avsnittet av serien?

Fråga 2: Vad heter Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda i efternamn?

Fråga 3: För vilken tidning skriver Carrie?

Fråga 4: Vad heter den del av Manhattan där Carrie bor?

Fråga 5: Var är Miranda uppväxt någonstans?

Fråga 6: Vid vilket universitet studerade Miranda?

Fråga 7: Vad heter skilsmässoadvokaten som Charlotte gifter sig med?

Fråga 8: Hur försörjer sig Samantha?

Fråga 9: Samantha flyttar under tredje säsongen från sin full-service lägenhet på Manhattans Upper East Side till en dyr vindsvåning. Men i vilken fashionabel stadsdel ligger den?

Fråga 10: Mirandas hemhjälp Magda försöker med alla medel att göra Miranda till en mer traditionell kvinna. Hon gör till exempel ett försök att byta ut Mirandas dildo, men mot vad?

Fråga 11 I seriens allra sista scen avslöjas Mr. Bigs riktiga namn. Vad heter han egentligen?


Rätt svar
1- 1998
2- Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York och Miranda Hobbes
3- The New York Star
4- Upper East Side brownstone
5- Philadelphia
6- Harvard
7- Harry Goldenblatt
8- Hon äger en PR-byrå
9- Meatpacking District
10- En staty av Jungfru Maria
11- John




Fler bilder



Lite suddigt, men funkar...på promenad :)




Fel datum...jag sliter hårt och poserar, hehe





Mamma e rosig å söt efter bastubadet!



Fet mat och film!

Det e det som gäller idag! Jag blev minsann lite bakis till skillnad från storasyster....e ju förkyld med så :) Men vi hade det jättemysigt igår, bastade och badade, det var faktiskt inte alls kallt! Trodde det skulle ha hunnit bli kallt i vattnet sen senaste solperioden, men icke!

Vad gjorde ni då?

Precis sett klart " First Sunday " och nu ska jag kolla på " Kickin it old skool " med Jamie Kennedy som breakdansare perfekta dagen efter fest filmer, oseriösa och roliga :D

Storasyster ville ju se lite bilder på en del av det jag har shoppat på sistonde, here it comes, puss på er! ;)


    



Midsommar

Vi hade det himla trevligt, men e lite trött idag...badade bastu, hoppade i sjön ett par gånger, åt god mat och hurtiga som vi alla e, så blev det en lååång-promenad i skogen efteråt!  Jag, lillan å mamsingen fick inte plats i stugan, så vi tältade på tomten. Gick bättre än jag trodde, sov jättegott!
Bästa av allt; inte bakis idag! Skönt!


vägen till sjön

jag å lillan badar

jag poserar...på midsommarnatten drömde jag förresten att jag gifte mig-
med MIG själv! Bra eller dåligt...haha


ser mörkt ut

Vad e midsommar utan dåligt väder!! Ser mörkt ut, hoppas det e finare inåt landet, så man kan plaska i sjön en stund!!Ha det så bra, vi ses imon!!




Glad midsommar allihopa!

Sitter fortfarande med morgonkaffet! Borde sätta igång nu men njaeeee :D

Vad ska ni göra snyggingar?

För mig och storsyrran bär det av till landet! Mysigt värre! Blir nog bastu och ett dopp med! förkyld som få, så jag tänkte basta ut dom små bakterierna!

Annars har det blivit mkt Betapet, shopping på nätet och annat strunt de senaste dagarna!

Nee nu får jag ta mig i kragen! Kram på er!




Till och med Pamsan firar midsommar ibland!

Glad midsommar!

Eller säger man trevlig midsommar?! Jaja, ha så kul idag allihopa! Vill ha en midsommarkrans, får se om vi gör några sen. Vi ska ju praktiskt taget vara ute i skogen, så blommor kan vi plocka...bara det inte e massa äckliga kryp i dom...huh!
Under tiden får jag nöja mig med min crappigt photoshopade krans...



heta 30+

Visst e dom!!


ooops! Kate Hudson har inte ens fyllt 30..................


mina plastikoperationer

35 år nu....snart 40...rynkorna har - utan förvarning, smygit sig på. Ena dan 30 och får fortfarande visa leg på bolaget (och även blivit nekad att köpa då jag inte hade id-kortet med mig!! Arg jag var på den lilla flick-snärtan som satt bakom kassan...)
Plötsligt, slutade ALLA fråga efter leg. Helt sjukt! Vad hände?! En förevigt obesvarad  fråga jag har...nåväl...läskigt e det.
Nu är man kvinna...medelålders sådan...snart. KUL! Tack å lov raggar fortfarande unga killar på en. Hahahah!
Så jag plastikopererade mig lite snabbt, a la L.A eller Hollywood, som ni ser ;) Michael Jackson näsa å allt...fint va?! Hehe.
Kanske inom några år...Men ärligt, det finns massa heta KVINNOR!!!

u like?! LOL


just nu händer ingenting...

Ser illa ut för sverige just nu...inte för att jag kollar, men zappar lite då å då. 2-0 till Ryssland. Ja, så kan det gå....

Ska upp tidigt å tvätta, städa. Lite hem - manikyr och pedikyr blir det också. Raka benen, haha, tror lillskrutten skrattar nu...Jag kan inte raka benen...tycker det e så tråkigt, och gör det hastigt å oförsiktigt! Det slutar med en himla massa kvarglömda hårstrån och ett halvt blodbad! Hahaha!! Snyyygggt!!

Ska ha en " ta hand om mig själv dag " imon. Hårinpackning, ansiktsmask etc. Härligt!
Bästa av allt e nytvättade kläder, mmm!! Använder följande sköljmedel...


smells like heaven
 

fika å fjantar

Tränat idag igen, ska snart öka till 3 ggr/vecka, för jag börjar tycka det e riktigt kul! ( F.d soffpotatis ) Hoppas jag får lite muskler snart!!

Träffade en gammal vän å tog en fika + promenad, riktigt trevligt! Men fika alltså....Jag blir så rastlös. Speciellt när man inte får röka inomhus längre. Kaffet e uppdrucket...å sen då? Då börjar det spritta i benen å jag vill därifrån. Nä, jag har aldrig vart nån fika-människa.



Var inne på en chat site nyss, där en man vill starta en chat med mig, men jag ignorerade honom - å då säger han " Your neck is old" Hmm...
Måhända e det så, men så jäkla omoget att förolämpa en för att man ej vill chatta...Ja, Hero Daytona, handlar det bara om sårad manlighet?
Fjanterier!!

See u later ;)

Hola!

Nu har jag precis inhandlat en hängsel klänning i denimtyg/jeans och ett par vita sailor ballerinor :D Kunde inte låta bli :O Jaja! Annars e man förkyld som få! Ska grilla lite strax! Sen fotbooooll, ni kollar väl?! Sverige tar Ryssland lätt (hoppas jag, haha) Eller vad tror ni?! hörs sen Pöss! :D







Ful fulare fulast!

Vad pratar jag om? Jo crocs, har hatat dom ända sedan jag såg dessa vederstyggelser till "skor"! Vad finns nu då att köpa på Tradera, crocs sko smycken! Höhöööö....som om jag inte hade de fulaste tofflorna på mig redan, nu ska jag se ännu töntigare ut....löjligt att störa mig på det...men ahh suck!

 

Midsommar outfit 2

Hehe, söt mössa det där, lillkorven! Jag har ingenting!! Garderoben e fylld med kläder - ändå har jag INGENTING! Känns det igen?! Med tanke på att det ska badas bastu och badas i sjön, så blir första outfiten BIKINI! Sen så vette fan...Lär bli kallt! Nä, vi får se, jag har några dagar på mig. Kanske blir det ett par såna här ;)


Midsommar outfit!

Hello! satt och funderade på vad jag ville ha på mig på midsommarafton! Inget kändes rätt i garderoben och pengarna måste man hålla hårt i som fritidsforskare :D

Lösningen fick bli fynda och göra om!

Ska ha en cremefärgad kjol, passande skor och ett par örhängen som jag har hemma redan! Sedan köpte jag sidenband till ngt skärpliknande, läderband att göra ett armband av, ett linne och en virkad mössa!

En helt ny outfit för 76 kronor! :D Inte illa va?

Vad ska ni ha på Er?

Här kommer en bild!







Det är ett liv för f_n!

Läste på tjejforumet jag brukar vara inne på. Då är det en tjej som brukar köra med avbrutet samlag och är orolig om hon är gravid.

Använd hjärnan ni har tjejer! Jag har själv tagit bort ett liv för åtta år sedan! Det var det värsta jag någonsin har gjort. Jag är absolut ingen abortmotståndare, man gör vad man måste!

Men när människor upprepar sina misstag gång på gång....då har man fane mig inget rätt att vara orolig för SITT liv. Då handlar plötsligt ditt liv om en enda person! Vill ni ha det på ert samvete? Det finns kondomer, det finns p-piller, p-stav, det finns sååå många sätt att skydda sig på! Visst sen så är aldrig ngt till hundra procent säkert. Men man får ju iaf. försöka! Snälla skydda er tjejer och killar, innan det är för sent!


Om ni är intresserade av aborter och människor som är emot det! gå in på MRO www.abortnej.se, men det e inget för känsliga kan jag lova! 

Men självklart är det kvinnans rätt att få göra abort och själv bestämma över sin egna kropp! Tänk efter bara!





Hur vill du se ut?

Visst hade det varit härligt om alla var nöjda med sig själva?!
Istället för frågan " Hur vill du se ut? " borde man ställa en annan fråga..." Hur vill du må? "

Vi är inget annat än människor, som blir påverkade av media. Det är dieter hit och dit, kaloritabeller och points, pulver och tabletter. Vet ni, jag vill må bra! Personerna på bilderna kanske " mår bra "  men jag tvivlar på det - när det går åt något extremt håll. Jag kanske har fel?! 

Tyra Banks - Grym kvinna!!






Rosa steget!

Någon som ska på? Sommarens stora "walking event" ! Det kommer vara i Götet den 16 augusti, kostar 350:- . Överskottet går till Bröstcancerfonden. Jag funderar på att va med...Det är för en bra sak, å man får motion!
Vet inte hur många gånger jag sprungit till Mammografi avdelningen å fått cystor punkterade. Tack å lov har jag sluppit undan bröstcancer, men oron finns där.
Så tjejer, undersök er regelbundet!! Viktiga grejer det där!!



Info: www.rosasteget.se

Kvalster och en tappad tand!

Hello party people! Sitter här och knattrar igen!

Kommit på vad ni ska göra på midsommar än?

Själv ska man med sambon och familjen till landet, basta, bada, käka massa jordgubbar och god mat! Vet inte vad jag ska ha på mig än bara. Mina pengar sinar, men vill ha ngt nytt ändå. Får kolla med hundögon på killen ;D Haha nee då! Vad ska ni ha på er? Tell me!

Annars har man ringt tandläkaren för tid, lyckades gnissla sönder framtanden på Hultan *suck* Skulle haft med mig min bettskena. Sen har vi satt på kvalster överdrag till sängen, sambon är jätte allergisk mot dom små jävlarna!

Gjorde dom där bokmärkena jag skrev om förresten :D

Här kommer en bild på bokmärket och boken jag läser nu, intressant!



Annars blir det filmkväll ikväll! Ska se Rec, Funny games U.S. och Dumpad....just det på tal om film! På lördag kommer SATC filmen. Ska ni se den? Det ska jag :D

Puss på er från Lillan

Fråga om killar och känslor

Fråga av nuffa: Snackar killar mycket känslor med varandra , typ sådana där känsliga saker?


Svar: Generellt sett så är inte killar lika öppna med sina känslor som tjejer och med detta kommer det också att vi inte är lika bra på att lyssna. Många kan tycka det känns konstigt eller obehagligt och vet inte vad dom skall säga och för att slippa detta obehag kan man kläcka ur sig "Ähh vi går ut och super" till sin "känsliga" vän. Tyvärr är det också på fyllan som flera lättar sitt hjärta vilket sen snackas bort som fyllesnack.
Någonstans finns det fortfrande en uppfattning om att killar som pratar känslor och visar att dom är ledsna är svaga och omanliga. Även fast detta är fel återskapas detta hela tiden av både killar och tjejers handlingar och beteende.

Vi pratar nog inte känslor mycket (ofta) men när vi gör det är det ofta på en nivå där man inte blottar sig för mycket och kan behålla stoltheten men ändå får ur sig lite av den besvikelse (över att man blivit dumpad, sviken, bedragen m.m.) och aggression man har i sig . Mer allvarliga saker (självmordstankar, blir slagen/utnyttjad av en förälder, har en liten snopp, homosexuella fantasier e.t.c)  håller man sig för sig själv eftersom man knappt klarar av skammen själv samt för att man inte tror att vännen/vännerna skall förstå och visa avsky och ta avstånd, något som i de flesta fall inte alls stämmer. Därmed är det inte sagt att det inte kommer bli en prövning.

Hultsfred 08

Hallå alla godingar! Nu är jag tillbaka igen :)

Jag har sett så mkt bra musik, druckit som man bör på festival och umgåtts med alla sköna människor!

Lite av de konserter jag såg var Håkan Hellström, Markus Krunegård, Simple Plan, Jimmy eat world, Säkert och massa andra bra band/artister! Men hör och häpna Linkin Park ställde in pga av sjukdom, va deppig jag blev alltså och våra tält grannar med som var större Linkin Park fans än mig!

Sverigematchen kollade vi med på så klart! Fy sjutton....det var jämt men Spanien hade mer TUR helt enkelt!

Ja det är väl inte så mkt mer att säga! Här kommer lite bilder iaf!




En suddig bild på Håkan, bästa konserten alltså!




Säkert konsert, där Markus Krunegård hoppade in i slutet!




Petra och Peppe Pink!




Erica tuperade mitt hår....snyggt va...haha :D




Trött i tältet!




Min älskling utanför Those dancing days konserten! Han e lite trötter!

Min ätar-klänning

Denna kan du köpa på Halens, för 399:- Jag hittade en likadan fast i en rosa nyans, på Tradera för typ 20:-
Den e så skön! Min ätar- klänning! Man kan bara svulla å låta magen pösa ut, å ändå se snygg ut! Haha, bra va?!
Tradera mera!!


             
Halens, Love Label,  Bustierklänning 399:-


Denna röda ( Babyphat) är också från Halens, men 899:- för en så enkel klänning e lite väl mycket...


Rökning

Ja, bilden talar för sig själv. Jag är skeptisk....Inbiten rökare, men vilket slöseri! När jag var 16, trodde jag att jag kunde sluta när jag ville. Yeah, right...får se om jag lyckas läsa boken...



God morgon!

Fredag den 13 var hur lugn som helst, på otursfronten...Inget hände! Var ute med en kompis å tog en öl och kollade på fotboll. Nja, jag kollade väl mest på folket som kollade på fotbollen. Själv e jag inte direkt intresserad.
Igår skulle jag på tjej-fest, men hoppade över det. Ibland har man bara inte lust...

Vad e det för väder!! Känns som höst! Klart det ska vara pissigt när det snart är midsommar, eller hur...



Saknar lillskrutten, hoppas hon överlevt Hultsfred. Jag förväntar mig massa skandaler å bilder, hehe. c u later!


Långt hår

Långt hår vill jag ha nuuu!!! Mitt egna är på utväxt å det kommer ta hundra år innan jag får långt, snyft. Och det är för kort för att sätta upp. En riktigt hemsk längd. Färgen är oidentiferbar å kvalitéten är katastrof.  Tror jag ska raka av det, hehe. Eller inte.

Tränat en timme, lite hårdare än vanligt, det lär ju kännas imon. Men vad skönt det känns efteråt!!


 


virtual makeover

Såg precis Emma Anderssons nya program A la Emma. Man blev verkligen sugen på att resa, och på att äta! Älskar mat! Skulle åxå vilja äta på en sån där mörker restaurang...Heter det så? Nåväl, äta i totalt mörker. Verkar kul. Ska testa det hemma...haha nä.

Från min säkra källa så regnade det visst i Hultsfred å första artisten som skulle ses ( av källan ) var Adam Tensta. Hoppas skrutten har det kul! 

För egen del har det vart en slö dag för mig å missarna, vi har mest ätit å sovit. Ska upp tidigt å träna imon, skönt!
Ni ser, fantasin flödar inte direkt, man blir seg av att göra ingenting...Den där dumma crosstrainern står fortfarande där å ser mest dum ut...

Såg på söta Beleza´s blogg  http://beleza.blogg.se/ om en site där man kan göra om sig. Nytt hår, smink etc...Haha, så kul. Har alltid undrat hur jag skulle se ut som blondin. Här e resultatet ;)


Virtuella makeovers gör du på.....


http://www.taaz.com/

kram

Visst e dom söta!! Kram, kram :)


Hello everybody tell me how U doing?

Nu sitter jag och dricker morgonkaffet! Om ngn timma bär det av till Hultan....jippie!

Jag vill bara säga till DIG att du är vacker, du behöver inte göra dig till, du behöver inte ändra på din kropp, du behöver inte ändra på ditt ansikte.....du är naturlig, vacker och BÄST! Glöm inte det! :D


Nu kommer lite sommarmusik!

Tjipp Tjipp Goliat!






Boaz Mauda

Ni vet min kärlek till Youtube-klipp, och till utländsk musik ( trots att jag ej förstår ett ord ) Kolla in den här unga mannen, tydligen vinnare av Israeliska idol 2007, men ni kommer väl kanske ihåg honom från Eurovision songcontest iår.
Jag smälter. Bra röst, vacker sång å gullig kille.

Tja pinglor!

Jajajaaaa.....nu bär det av till Hultsfred imon :) Mp3:n e full laddad och drickat flödar! F_n va najs :D

Kommer sakna er, men bara lite ;)

Passa på att ställ frågor till våran Hero Daytona under tiden! Han sitter ju och väntar på frågor från just Er! :D

Ha det bäst! Pöss!




Håkan jag kommer!

Kvinnor å män

åsså har vi Homer ;)


Välkommen Hero Daytona

Hero Daytona! Vår alldelles egna expert på hur män tänker! Jag vet allt om män redan, så jag har inga frågor. Haha!! Nä, nu ljög jag... Men jag återkommer å hoppas att kvinnfolket passar på å ställer massa frågor! Vilken chans!

Varför tänker ni inte som kvinnor, det hade vart enklare att förstå er då....Känn dig inte tvungen att svara, det var mer ett konstaterande;)


Jag fick sova bättre inatt, antingen var jag så slut att jag inte hörde nåt, eller så har katterna vart lugna. Halleluja!
Träffade en kompis igår å tog en fika och en promenad. Höll på att blåsa bort...Hallå, jag hoppas inte att veckorna som varit, var SOMMAREN. Lova att det blir mer sol!!


Presentation

Hej....Åhh nej va tråkigt att börja med ett "Hej", ungefär som att börja ett tal med "Jag är ju ingen talare men...."

Nåväl nu när hälsningsdelen är avslutad kanske vi kan komma igång.

Jag har blivit ombedd av en bekant att svara på frågor här kring oss män och hur vi tänker i vissa situationer. Det är väldigt svårt att bunta ihop alla män i en kategori som vissa feminister tvångsmässigt  försöker men några saker kan jag säkert ge svar på. Jag anser inte att jag har någon ensamrätt på vad som är rätt och fel eller att jag alltid vet vad mannen i fråga tänkte.  Jag kan bara ge min syn på saken efter de erfarenheter och lärdomar jag dragit under en tredjedels livsålder.

Så fråga nu på om mäns beteende!

PS: Är dessutom öppen för andra typer av frågor av livsfilosofisk karaktär...

Shopping för under 300 kronor!

Allt från Ellos!


Tunika/Klänning: 79.50 :-
3 pack armband: 71 :-
Skor: 119.50 :-

=  270 kronor!

Inte illa för en hel outfit

Happy shopping :D Puss från Lillasyster




   


Skoskav

Godmorgon! Ny dag, nya tag. Katterna förvandlas från gulliga små änglar till galna djävular på nätterna. Suck. Är trött....

Lille skrutt; Söta Hello Kitty plåster förresten!

Jag köpte ett par flip-flops i Danmark ju, åxå på Tiger, men såklart fick jag skoskav nästa dag när jag använde dom. Var i närheten av en av mina favoritaffärer - som jag konstigt nog inte minns namnet på - men där fick jag akutköpa dessa plåster. Coola, va?!




Å här e flip-flopsen, 20 :- på Tiger



Nu måste jag fixa frukost, ciao!


Dålig dag nummer två!

Ge mig arsenik
för stan är full av tanter och tragik
Pulver hjälpte mig verkligen
Skriv det här i tidningen för jag var nere men uppe på fem

Lillebror bli inte som jag när du blir stor
Du stod i dörren och sa är det här allt som blir så dör jag
Lillebror bli aldrig som jag

På diskotek
men jag tar allting på lek även en hemlighet
Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
för jag vill veta om kärlek finns

Delar av den bästa låten ever!

Göteborg in my heart








Life´s a bitch and then u die...

Vissa dagar funkar bara inte. Allt är fel, fel, fel. När man bara vill sparka på en sten...eller lägga sig under en. Gömma sig. En sån dag har jag idag. BLÄ!! Tur att det e en ny dag imorgon. En ny dag av alla möjliga möjligheter, chanser, möten...En ny dag som jag välkomnar med öppna armar.
Man ska inte tycka synd om sig själv, men jag tillåter det då och då. Sen tar jag nya tag. Imon.
Life´s a bitch and then u die? Nä, livet e vad man gör det till...



Sommar favoriter!


Älskade hästsvans!

Alltid trogen, lätt att fixa och räddar en dålig hårdag!



Hästsvans kallas en frisyr där håret, med hjälp av ett hårband eller spänne, sammanfogas i nacken till en tofs eller svans. I vardagslag är hästsvans en vanlig frisyr bland kvinnor. Även i något mer formella sammanhang förekommer hästsvansar, men då ofta mer varsamt uppsatta och med ett elegantare spänne.

Även män med långt hår kan ha hästsvans, som då brukar sättas upp med ett diskret hårband.










En känga åt grannlandet!

Lite norska roliga ord!


  • Champagne - Sprattlevann
  • Korsett - Fleskepress
  • Sovsäck - Slummerstrut
  • Laser Dome - Blinkepartaj
  • Stålmannen - Metallgutten
  • BH - Tuttekasse


  •  Norska roliga historier!



    "Vad kallas smarta personer i Norge?"
    "Turister."


    Ole bad den stora stjärnan om en autograf. Denne tittade på den lilla lappen han fått och sa:
    "Ska jag verkligen skriva på den här skrynkliga lilla lappen?"
    "Ja, jag renskriver det sen när jag kommer hem."

    Vad får man för svar, om man slår 1+1 på en norsk miniräknare?"
    "Var god vänta."

    Harald frågar Ole:
    "Åskade det hos dig i går kväll?"
    "Jag vet inte, jag var hos grannen hela kvällen"





    Norsk sommarmusik!


     


    sommarplåga 80-tal

    Det här lyssnade jag på, på skychannel på 80-talet. Tyckte tjejerna var så coola. Bananarama. Har vi nån sommarplåga iår? Inte hört nåt än....

    Nationaldag i Fredrikshavn!

    Ja Dj har ju redan berättat det mesta! Sola, dricka öl och shoppa....gött! Jag köpte bara lite småsaker. En badsvamp, hårspännen, pilotglasögon och ett par flip-flops :)

    Men det var jättemysigt, fast inte för sambon som blev lite illamående och trött i solen. Kom på sen varför det inte blev ngn öl för honom, han körde ju för sjutton bil från och till terminalen och sen hem! Haha! Bra att han har vett att komma ihåg det iaf. :O

    Vad gjorde ni då snyggingar?

    Nu e man hos mammi och tar det lugnt. Blir ju festival nästa vecka jue! Ngn annan som ska till Hultsfred? Grymma artister i år :D Håkan Hellström kommer ju så klart.






    Fin som f_n, sorry älskling men Håkan is the shit! ;)



    Mjau

    Katterna verkar ha anpassat sig fort! Honan e lite försiktig, men har tydligen för vana att snutta på ens öronsnibbar..Blä! Vill helst att endast min kille gör det...men ok, lillkatten får göra det lite. Haha. Hankatten e en cool kille, en aning busig. Han ska hålla på putta ner allt, gå in i varenda låda å han älskar vatten. Gärna skvätta ut allt vatten från skålen ....Kul med sällskap, hoppas dom tycker likadant?!



    Vi har vart i Danmark...jag, lillsyrran+kille och mammi. En sån där dagstur till Fredrikshamn. Jäkligt nice väder, lite shopping och mat,  å vi solade på "Palmstranden". Mjukaste, skönaste sandstranden med lite palmer runtomkring. Jag å syrran tog seden dit vi kom å drack några öl-dom andra körde vatten...partypoopers, hehe. Resan var trevlig, men LÅNG! Från tidig morgon till sen kväll. Helt slut när jag var hemma vid 12...Hoppas att allt e bra med er! Förresten, det finns en affär som heter "Tiger" i Fredrikshamn. Allt kostar från 10 å uppåt, dom har allt möjligt där. Typ "Lagerhouse", fast mindre. Köpte ett nytt smaskigt nagellack, för 20 danska.



    Allt bra med er? Hörs sen, xxx.

    Nya inneboende

    Nu har dom kommit, 2 söta katter som jag ska passa i några månader! Just nu verkar dom sådär imponerade...en ligger i badkaret och den andra under sängen. Får låta dom vara lite, så dom vänjer sig...Kul med sällskap iallafall!!
    Annars har det vart det gamla vanliga, solat å slappat. Kan tänka mig att folk festar idag...men inte jag! Ska ta det lugnt å lära känna mina nya inneboende! Svårflörtade sådana....

    Sveriges nationaldag imon...en ledig dag, men inget jag firar. Känner mig ganska svensk, men e en riktig cocktail av nationaliteter. Firar ni?
    Ha det bra så länge, c u later!

    image61

    Sov gott

    Hoppas du har somnat om lillasyster! Testa det här receptet ikväll, det e syster nr 3 som gett det till mig. Måste erkänna att jag bara testat en gång, men för syster nr 3 funkade det jättebra!

    Smakar sådär men svep ett glas innan du går å lägger dig, av följande;

    1/2 dl natuerell yoghurt
    1 tsk honung
    1/2 tsk svarta eller blåa vallmofrön
    1/4 tsk mald muskotnöt



    Insomnia!

    I can´t get no sleep! Ögonen spärrades upp och jag var helt klarvaken klockan 02.00.....det var tre timmar sen och jag har fortfarande inte somnat. Shit känner mig som efter en hård natt på krogen, allt pga för lite sömn :O Sambon och katten sussar så sött.....jag har lust att gå in i sovrummet med två kastrull lock och släppa loss haha ;P Jag åt frukost vid fyra så det får bli en frukost nr 2 idag! Jag vill sova nuuuuu! Aja hoppas ni ligger och gottar er i drömmens land, kramen på er allihopa! 




            
    image60

    För gammal, ung å ofinsk.

    Jag tackar min lyckliga stjärna att jag har tak över huvudet, men jag vill hemskt gärna ha en annan lägenhet. I storstan är det svårt, och jag blir så arg över att vissa fastighetsägare vill att man ska vara mellan 18-28, 55+ eller ha ett visst ursprung. Hörde om ett bolag som bara tar emot finländare.
    Hm....Men JAG då?! Jag e för ung och för gammal och för ofinsk att få välja vart jag vill bo, r.s så får jag inte ens chansen. Vart e vi på väg! Blir så irriterad.

    image59

    Irriterad!!!

    Annars så har det varit en bra dag, solat med vännen å hennes valp, storstädat å käkat hallonsorbet. Gottt gotti gott gott!

    Imorgon ska jag få 2 inneboende, jag berättar mer imorgon, tihi...adios amigos!

    Solsängar!

    Hej gullungar! Idag har min allergi varit värre än värst, fy fan vad jobbigt det är! Jag lider med er andra som har allergi. Hela dagen, förutom en timma vid havet har vi letat hammock kuddar och solsängar. Det är så dyrt! Men till slut fick vi ge upp och köpa dom dyra jävlarna ändå *suck* Men det känns så lyx att sola i dom. Tycker ni oxå borde unna er eran alldeles egna solsäng om ni inte har ngn. Annars stör jag mig på alla pengakåta brudar på tjejforumet jag pratat om innan. Allt handlar om hur mkt dom shoppar för och det är MÄRKET som är det viktiga!


    Som dom här två klockorna som är typ likadana bara att den ena kostar 200 och den andra 800, det är ju INGEN skillnad!


    image56      image57

    Filmrecension!

    Har precis kollat klart på två filmer!

    Den första heter"The Mist"

    Filmen handlar om hur David Drayton och sonen Billy efter en kraftig storm åker in till mataffären i det lilla samhället för att proviantera. Väl där rullar en kraftig dimma in, en dimma som visar sig dölja livsfarliga varelser. Ryktet bland folk säger att dimman beror på experiment inom ramen för "The Arrowhead project", vid militärbasen på andra sidan sjön. David och Billy barrikerar sig i mataffären tillsammans med de lokala invånarna. Där tvingas de kämpa för att skydda sig mot de mystiska varelserna ute i dimman, samt försöka hålla sams inom gruppen.

    Helt okej film! Den är lite seg i början, men efter ett tag blir det riktigt spännande! Filmen slutar på ett annorlunda vis. Är du ett fan av underliga varelser och skräck är detta filmen för dig.


    Den andra filmen heter "What happens in Vegas"

    Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva.

    Rolig och romantisk lite här och där. Jag älskar amerikanska romantiska filmer, så är du som mig kommer du helt klart gilla den här filmen. Huvudrollerna har Cameron Diaz och Ashton Kutcher, den kombinationen var perfekt.....så kul....så sött.....så alldeles töntigt underbart :D

    image55

    Fruktomania

    Jag blir inte lika hungrig i värmen, å är så dålig på att dricka vatten...så nu har jag huvudvärk :(
    Ska bota det med en tallrik frukt; gul å röd vattenmelon och vindruvor! Den gula vattenmelonen är bara en dålig kopia av den röda, lite "svag" i smaken. Fast den duger!

    Har solat en stund, promenerat å gjort lite ärenden, å nu har jag fullt upp med tvätten...så vi ses sen:) Ha det gött i solen!

    image54


    What a day!

    Idag har jag varit på arbetsförnedringen, hon tyckte jag gjorde allt jag kunde....bra e jag :D Efteråt vart det en kycklingburgare och nya bikinitrosor som inhandlades!

    Läste igår på ett tjejforum att man kunde sola med olivolja för att bli brunare....var ju tvungen att testa...såg ut som en inoljad Gunther men men ;P Tyckte allt att det tog lite extra!

    Har ni några bra tips?

    Längre fram ska jag testa Hawaiian tropic tanning oil.....hoppas inte den luktar fööör mkt kokos.....vill inte gå runt och lukta som en annan kokostopp......återkommer med recension!

    Jaja peace out pimps and hoes ...pöss från Lillen! ;D





    image53

    Solberoende

    Ja, jag e totalt solberoende! Börjar likna en pepparkaka, lika brun å söt ;)
    Har kisat med ögonen så mycket, att det har blivit 2 vita små streck mellan ögonbrynen. Snyggt...Kan tänka mig hur jag kommer se ut när jag e 80 år...helt rynkig å skrynklig å ha värsta läder-huden. Inbillar mig att det finns massa bra piller eller nåt då, så att kroppen håller sig ung längre. Forskarna kommer säkert på nåt på 45 år, så jag solar lugnt vidare! Med solkräm ofcourse!

    image52
    Mindre fin solbränna

    Pigge Igelkott :D

    Många U-tube inlägg nu....men den här måååååste ni se :D





    Som ny...

    ...känner jag mig nu. Tränat en timme styrka å balans, kroppen känns mör å go:) Solade med en vän å hennes nya bäbis tidigare idag..En liten vovve! Blandning mellan Chihuahua  och Shih tzu. Ni kan ju fatta gullighets-faktorn!!

    image51
    Inte hunden jag pratar om men minst lika söt!

    Lillsyrran, schyssta brillor! Haha såna kommer jag ihåg från 80-talet! Inte så praktiska dock. Måste äta lite nu, har köpt gul vattenmelon som jag måste provsmaka!

    Min favvo reklam ever! :D




    Undrar vad storasyster tycker om denna?

    Fula som stryk!

    Sommarens svar på Foppa toffeln har kommit! Don´t buy them pleaseee :D


    image50

    Nakenchock!

    Haha....idag har jag och killen badat spritt språngande nakna.....vilken frihetskänsla......så klart att ingen annan var där! Man vill ju inte skrämma någon ;D Lite kallt var det allt i sjön, men vi doppade oss säkert två ggr iaf. sen köpte jag tre sommar linnen! Japp nu blir det smoothie iaf. Nudistkram på er från lillasyster!



    image49

    Dricks-varför?

    Tänkte gnälla lite till när jag ändå e igång...Dricks på restaurang. Vad e det för ett förlegad gammalt system?! Alla har en lön redan. Varför ska servitriser/servitörer/bartendrar få dricks? Att som gäst visa uppskattning, jag vet...men det borde väl gälla alla yrken! Nu pratar jag om dricks-systemet i Sverige...kan förstå grejen i andra länder bättre - där lönen är låg. Ger man inte dricks på restaurang, då kan man få den där speciella "fan vad hon var snål blicken!" Men allvarligt, förklara varför Ni ska ha dricks! Hellre ger jag till kocken eller städerskan om nån ska ha!

    Färdig-gnällt för idag! Har solat å slappat, så som det ska vara på en vilodag! Fattar inte att vi har så härligt väder, hoppas det håller i sig hela sommaren!!

    Må gott å glöm inte dricka massa vatten! pöss

    Grillkväll och sommar makeup!

    Hej mina goingar ;D
     
    Vädret är super fortfarande och en dag på stranden väntar!

    Fy sjutton vad seg jag var igår.....drack lite mkt vitt vin på fredagen och blev straffad med en betongkeps igår. Ett tips som jag glömde följa är att bälga i sig vatten innan man går och lägger sig!

    Det funkar faktiskt, annars är resorb vätske ersättning bra med! Jag har testat revigör, det var inget speciellt och dyrt med!

    Sambon mixar ner skalet av ett kaktusfikon med juice och dricker innan festen börjar! Han tycker det är jättebra! Men bästa tipset e väl att inte dricka alls ;P

    Hur som helst! Vad har ni haft för er i helgen? Gjort ngt kul?

    Som jag har sagt innan ska naglarna vara färgglada i sommar, gärna åt pastell hållet!

    Som dessa lack från Isadora

    image47


    Makeup i sommar ska även det vara färgstarkt, tänk tropik, regnskog!



    image48



    Högre lön till icke-rökare?

    "Den som röker kostar arb.givaren 30 000 kr mer per år än en icke-rökare. Fler sjukdagar å fler pauser varje dag." (Källa:apoteket)

    Bullshit!! Ser jag på mig själv så stämmer det absolut inte! Jag e sjuk max 2 ggr om året, å mina pauser jobbar jag in. Så jag kostar inte någon extra bara för att jag e rökare! Avskyr såna generaliseringar, å blir så irriterad över sånt trams!!

    På alla arbetsplatser finns olika typer, dom som segar sig igenom dan, pratar i mobil, surfar på arbetstid, tar extra lång tid på sig på lunchen etc. Vad kostar dom arb.givaren?!

    RSS 2.0