Tack!

Fick en fin kommentar på mitt förra inlägg! Tackar! Sen har jag pratat med mamma, sambo och syster....känns lite bättre nu! Men bara lite hehe ;P

Försökte nyss lägga in en länk på The Landlord (Pearl), men den funka inte! Kollan in den på http://www.funnyordie.com/ videon e gammal, men jag skrattar fortfarande åt den :)


Nu ska jag kolla lite på tradera efter ngt fint fynd, jag e beroende i know :)








Fan,fan,fan!

Idag har det mesta gått fel och alla har gnällt....jag känner mig äcklig, ful och fet. Allting suger och jag undrar vad fan det måste kännas så här för :(

Alla andra verkar leva i sin lyckliga lilla värld, medans jag lever i min egna lilla smutsiga bubbla. Om två veckor är jag arbetslös igen och jag får panik! vad ska jag göra med mitt liv? Jag vill bara ligga i sängen och ruttna bort.

Hoppas ni har det bättre?

Jag blir sååå arg....när ska det va min jävla tur att ha det bra? Som vanligt....som alla andra! Sen blir jag arg på mig själv som gnäller.....blaj också!







online translation

Jag använder den då och då, men man ska komma ihåg att den inte översätter helt korrekt! Det kan bli rätt roliga översättningar, men man förstår oftast helheten! Denna text jag skriver just nu, blir så här på engelska...


I use it now and then, but you should remember that it does not translate entirely correct! It may be right fun translations, but we usually understand the big picture!
This text I write right now, will be the case here in English ...


Its great, isn´t it!!


www.google.co.uk/translate_t


Trötter!

Sorry för dålig uppdatering! Vart buzy som tusan :) Helgen var jättetrevlig och systersonen e världens sötaste! Sedan har jag jobbat som en tok, mkt att göra! Men igår va jag ledig! Jag och sambon åkte till en sjö, för sol och bad! Sedan beställde vi hem pasta och spelade brädspel. Idag har det varit jobb och nu väntar jag på en efterlängtad middag.

Vad har ni gjort honeys? Ngt kul hoppas jag!

Jag längtar till helgen! Det e grillfest med vänner och syster inplanerat, fan va najs! Kan det inte va lördag nuuu :D

Ni har väl inte missat att X-files filmen "I want to believe" snart har premiär. Det e månadens have to!

Vem har inte sett och älskat Arkiv X! Jag kommer ihåg ett avsnitt som gav mig mardrömmar i månader. Handlade om ngn konstig missbildad och inavlad familj, som mördade en man och hans fru....ihhh scary! Any how...här kommer film trailern! Gå och se!







bål

 

Granatäpplebål med hallon & lime, citron- & vitvinsbål och fläder- & jordgubbsbål  

GRANATÄPPLEBÅL MED HALLON & LIME

Vackert röd-grönt bål! Granatäpplets lite kärva ton passar perfekt med limens syrliga fräschör och den söta läsken.

Ca 10 glas
1 liter granatäpplejuicedrink
1 liter 7up/fruktsoda
3 lime
frysta hallon till bålet
is

1. Blanda väl kylda drycker med juicen från 1 pressad lime. Skiva 2 väl sköljda limefrukter och lägg i bålet. Vid servering lägg i frysta hallon. Servera med is i höga glas. God att spetsa med vodka.


CITRON-OCH VITVINSBÅL

Ett klassiskt och fräscht bål, alltid lika vackert med citronskivor.

Ca 10 glas
1 flaska vitt vin (750 ml)
2 citroner
1 liter fruktsoda
citronmeliss
is

1. Häll upp vinet i en bålskål. Skölj citronerna väl, skiva och lägg i vinet. Strax innan servering häll i fruktsodan. Garnera med citronmeliss och servera med is i glas.


FLÄDER- OCH JORDGUBBSBÅL

Bål att bli glad av och som passar alla.

Ca 10 glas
1 liter jordgubbar
2 citroner
1 liter blandad fläderblomssaft (osockrad)
1 liter fruktsoda
isbitar

1. Skölj och skiva jordgubbarna. Lägg dem i en stor skål. Häll pressad citronjuice över jordgubbarna. Tillsätt fläderblomssaft och fruktsoda. Servera med is i glas. Spetsa eventuellt med vodka eller vaniljvodka.

http://www.lagalatt.se/

Mmm! Nåt svalkande att dricka på sommarfesterna!




linser

Var hos optikern idag, mina linser hade tagit slut. Passade på att prova ett par olika blå nyanser - men dom mörkblå var läskiga på. Min blick såg helt tom ut. Så det bev ett par ljusare blå, men tyvärr måste dom beställas och jag får dom först nästa vecka!
Blekta slingor och blåa ögon? Man kan nästan tro att jag vill se ut som en "äkta svensk", haha!



slingor2

Resultatet blev....Ok. Mitt hår e inte jämnlångt så det var lite trixigt. Ser ut som att jag medvetet lämnade kvar det mörka under. Solkyssta slingor? Nä, mer en blaffa blondering. My bad...Men, jag kan inte bedöma hur det ser ut, och inte kameran heller tydligen. Det e ännu ljusare!!
En sak e säker dock; Garnier e ett grymt bra märke! Det slet inget på håret(-eller ja-det e lika halvfnöskigt som innan-) jag använder även deras face wash, huden känns så mjuk å skön!

Är inte van att vara så här ljus..men ja, det blev ok.



Hoppas allt e bra med er! P & k


slingor

Ingen har väl undgått det fina vädret?! Har solat hela helgen, badat, slappat och ätit. Träffade systrarna+sambos med bäbis och mum såklart! Det har vart en sån trevlig helg!
Har äntligen fått färg, fattar inte varför det gått så trögt iår. Ska till stan strax, köpa ett paket med slingor, haha, vad säger man eg? Köpa slingor? Jag ska lägga slingor i mitt hår...slingra det...hahahah, ni fattar. Få mitt hår solkysst! Eventuellt fått solsting?!

See you later <3



Good morning hot stuff!

Va gör ni?

Själv har jag precis plockat iordning här hemma, kollat mailen och ätit mina knäckebröds mackor med skinka och tomat, kaffe med mjölk. Hela frukosten innehöll hela 2.5 points haha :D

Snart ska jag väcka sambon och komma igång här! Nästan lite nervös över att träffa min systerson ihhh, ska bli så kul!

Mjaoooo.....vad varmt det e, sola vid havet står på schemat, hur gött e det inte att vara ledig i helgen!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Veckans drinkrecept: Angels tipVJ6033 från Versus


Bikini: Ellos
Drink: Angels Tip
Solglajjor: Versus





sötast i stan

Den där brun utan sol servetten var sådär...fick kanske lite färg, men tycker den luktar illa åsså känns den "sticky", lite klibbig. Usch nej, ska inte köpa den igen.

Här kommer en bild på sötisen förresten! Måste upp till syrran hyfsat snart, så jag får pussa på honom ännu mer! Vi ses imon, men ändå...sen åker dom ju :(





Grilla

Damn, vilken värme det e! Så skönt! Ja, ni hörde ju, imon ska La familia grilla! Kyckingkorv, spett och mammas mumsiga potatissallad! Recept kommer senare, så jäkla god!

Shoppade lite på rean idag, eller nja, bara ett nagellack...åsså köpte jag "Self-tan Wipes" - får se hur det blir. Och Hawaiian Tropic sun oil! Aldrig testat förr, men hoppas på en snygg bränna! Ska grilla min kropp som en kyckling på ett spett, haha! Älskar att vara brun, älskar solen och havet och sommaren! HATAR vintern! 



Syster 3 och familj var här igår. Blev helt kär i min lille systerson. Vilken charmör! Smilgropar har han fått dessutom, ni fattar ju gullighetsfaktorn!


Ha så bra, ska hoppa in i duschen nu och smeta in mig med mina wipes. Hoppas det blir jämnt, huh!?

Kram


Mitt nya jag!

Japp....så e det :D Började min första dag med att räkna points....fick låna en kompis viktväktar häfte! Ska testa det ett par veckor! Wish me luck!

Annars har jag jobbat idag.....mötte upp sambon....handlade lite käk.....ska grilla ikväll *mumma* Sambon ringde idag och frågade om jag ville ta hand om en liten harunge som en kvinna på hans jobb tog hand om. Jag köpte spån och sådär. Men när jag var på väg hem, så ringde killen igen och sa att den lilla bebben hade dött! R.I.P lilla ninnis :(

Vad har ni för Er då?

Inhandlade ett par vita sneakers och kortade min nya herrklocka igår *sweet*

Imorgon ska vi åka och sola hela familjen, äntligen ska jag få träffa min lilla systerson, köpt lite smått och gott åt honom med.

Nee nu e det slapp tajm!Sorry för den osammanhängande texten.....peace out!         



header och solsken

Den översta antar jag?

Himlen e knallblå och solen skiner! Måste ut sen! Efter ska jag städa och fixa, storasyster med familj kommer!! Ska bli så kul att ses!!! Förhoppningsvis får jag lägga upp lite bilder sen.
Ha det underbart i solen! Kram








Header

Försöker få till en personlig header...och vet inte alls hur det kommer se ut i full storlek. Vad tycks "so far" ? Nån som verkar ok? Den sista e ju för söt!  Bilden på mig å skrutten alltså. 10 år var jag, och så stolt att bli storasyster! Äntigen få bossa över någon :)
Jag fick det bästa - att vara både lillasyster OCH storasyster! Undrar hur det e att vara ensambarn?! Bortskämda kanske?! Hihi.










Tack mamma!

Tack, du fixar allt!! Det var bara färgen som jag hade fibblat bort...nu e det fixat igen!

Stor puss :)



Försvunnen länk

Våra länkade hemsidor i inläggen menar jag...har vi nåt datasnille här? Nu länkar jag till en hemsida, och som ni ser e det bara ett tomrum; www.blogg.se Ser ni länken? Nä, den e osynlig så då e det svårt att se den. Haha!!

Dont know what to do.

Har vart på Kroppskännedom idag igen, och slapp kladda på folk idag. Skönt! Nu ska jag pula lite i Photoshop, å se om jag får ihop en header.

Ciao



Grrr!

Upptäckte att alla länkarna vi skapat innan har försvunnit!! Why - Where?? Blir galen på den här bloggen snart!!  Nån som vet hur man får tillbaka dom?

Nåja, så kan det gå....nu sova, natti!!


Sweet dreams

Ja, lillasyster, en bild till headern kommer såsmåningom...Ska sova strax, så nöj er med söta, tjocka mig så länge. Har fortfarande den sovställningen - helst HELT under täcket också! Vaknar till ibland för jag inte kan få luft, hehe.

Sov gott allihopa! Dröm sött åxå! Kram




Fan va najs :D

Nu börjar det arta sig.....kke borde ha ngn bild på headern med storasyster?

Idag har jag bakat som en tok på jobbet asså :D Hehe....helt övertrött! Har precis monterat fast lampor och ringklocka på min cykel.....så nu kan jag cykla i mörkret med.....watch out!

Annars e det inte mö som händer, ska ju snart nanna igen! Vad har ni för er honeys?

Damdidam......





Party Boy in New York ya´ll :D

Puss från.....



Under construction

Ni får lugna er lite, vi håller på att fixa utseendet på bloggen-men eftersom vi inte e insatta i koder å sånt, så tar det lite tid. Lillstrumpan e på jobbet och jag har fastnat i koderna.
Så jag väntar på att slå ihop mitt kloka huvud med syrrans och mammas, och hoppas vi får bloggen som vi vill ha den!


väntar otåligt...haha, älskar den bilden på mig själv!!



what the f***

Vad hände?! Så ska inte vår blogg se ut!! IHH!! Får ge det en dag och hoppas felet blir åtgärdat, men den ska definitivt INTE se ut såhär!


Lille katt!

 Crazy circel är en aktiveringsleksak som passar mycket bra för den aktiva katten. De flesta katter älskar att fånga möss i små håligheter vilket är precis vad de får låtsas göra med denna aktiveringsleksak. När katten slår på bollen med tassen rör den sig runt i sin bana. När katten ser att bollen rör sig vill den fånga den, och då far naturligtvis bollen iväg igen. Cracy circel kan hålla en katt sysselsatt i flera timmar.



  Katthalsbandet I belong to som betyder jag tillhör. Under texten kan du skriva dit adress eller namn för att katten ska kunna komma till rätta om den försvinner. Halsbandet har säkerhetsspänne som går itu om katten fastnar någonstans.



Denna kattdörr har fyrvägslås, vilket betyder att man kan ställa in det i fyra lägen: enbart inpassering, enbart utpassering, öppen helt och hållet eller låst helt och hållet.

Kattdörren har ett magnetlås i det medföljade halsbandet som gör att när katten kommer inom magnetens räckhåll för luckan så kan den gå in. Andra katter som inte har magnethalsband på sig kan inte komma in. Har man flera katter finns fler magnetlås att köpa till.




Kattsand i form av kristaller, ej klumpbildande. 3,8 liter ska räcka en månad för en katt.

Man ska bara ta bort bajset, urinet sugs upp och stannar på bottnen. Även denna ekonomisk och naturvänlig. Kristallerna blir mörka när de är "fulla".

Dessa kristaller är kantiga och rullar inte iväg över golvet. Ser trevliga ut med en del blåa kristaller. Dammar inte alls vid upphällning.


Allt finns att köpa på www.swecat.se förutom kattsanden som finns i välsorterade matbutiker!



touchy-feely

Idag var jag på "kroppskännedoms-gruppen" igen. Vi gick mest igenom andningsövningar, och det var ok, men sen skulle vi göra två-och-två övningar.
Ge en annan person lite massage med en stor piggig boll. Blä! Jag blev bara stressad å kände mig obekväm när en av tanterna gjorde det på mig!
När det var min tur att rulla bollen över hennes kropp, så var jag nog inte alltför lugn. Rullade bollen lite väl fort,  jag ville  bara att det skulle vara över. Haha! Hon njöt nog inte direkt.

Jag e inte så värst touchy-feely av mig som person, men det e väl det. Jag måste slappna av mer...





Trendig i höst!

 Sammet/Spets/Rutigt /Tunna strumpbyxor/Stora paljetter  

     






Kat von D för Sephora!


Japp nu har det kommit ut en ny sminkserie skapad av Kat von D för Sephora! Jag vill ha ALLT!

                                                          

                


Vid regnbågens slut...

Inte bara en, men två regnbågar e på himlen nu! Så vackert! Tänkte ni skulle få lite info, inte bara massa trams, hehe...


Skatten vid regnbågens slut

I det antika Grekland var regnbågen den mångfärgade kappa som Iris, gudarnas budbärare, bar. Enligt det fornnordiska folket var den gudarnas bro, men för en meteorolog är den helt enkelt ett optiskt fenomen skapat av brytning och reflektion av ljus inuti vattendroppar. Vitt ljus innehåller egentligen alla möjliga färger och när det ljuset tränger in i en vattendroppe delas det upp i olika färger som sedan speglas på droppens baksida och kommer ut igen som en regnbåge. Anledningen till detta är att de olika färgerna bryts, böjs av, olika mycket när de går från ett medium till ett annat, i detta fallet från luft till vatten och från vatten tillbaka till luft. Speglingen i dropparna gör att man bara ser en regnbåge om man har solen bakom sig. Det går alltså inte att se en regnbåge i söder, eftersom solen aldrig står i norr. Dessutom är egentligen inte regnbågen en båge, utan en cirkel som vi bara ser en del av. Om man ser den från ett flygplan kan man få se hela cirkeln, anledningen till detta är att mitten på cirkeln ligger i linje med solen och betraktarens ögon, så står man på marken så hamnar cirkelns mitt under marken. Det blir alltså svårt att hitta någon skatt vid regnbågens slut, eftersom en cirkel inte har något slut...

SMHI väderredaktion, Lisa Frost




Var e skatten?!




Ena kissen på jakt efter fruktflugor :)



God efterrätt! ngt för idag?

Pavlova - maräng med frukt och grädde

 

ca 6 portioner

 
 

Ingredienser

 3 äggvitor (1 dl)
 1 krm ättiksprit
finns som ekologisk vara2 dl socker
finns som ekologisk vara2 dl vispgrädde
 frukt och/eller bär t ex kiwi, banan, persikor, hallon, jordgubbar

= Denna symbol visar att ingrediensen finns som ekologiskt alternativ

    

Tillagning

Sätt på ugnen. Marängen kan antingen gräddas i 100°C ca 1 1/2 timme eller sättas in i 225-250°C, varpå ugnen stängs av och marängen blir färdig på eftervärmen. Den ska då stå kvar tills ugnen kallnat. Vispa vitorna med ättikan och 1 dl av sockret till hårt skum. Vänd försiktigt ner resten av sockret. Täck en plåt med bakplåtspapper. Bred ut marängen till en rund botten, ca 20 cm i diameter, och forma en högre kant runtom. Grädda i mitten av ugnen, se ovan. Fyll sedan den kalla marängen med vispad grädde och frukt eller bär. Grädden kan bytas ut mot glass.


 recept från www.coop.se






LILLASYSTER

Söndag oh no!

Va fin ringen i mitten var syster :) tror jag blev kär!

Igår fick jag ledigt från jobbet....va på fest hos en kompis i fredags! Tror vi va 25 personer iaf. Dom hade hyrt lampor och rökmaskin och grejer till vardagsrummet= dansgolvet! haha han har har alltid dom bästa festerna....syster kände sig krasslig och ville inte följa med ! Träffade en gammal tjejkompis.....jättekul....världen e bra liten :) Hon har bott utomlands men nu bor vi jättenära och ska försöka ta upp kontakten igen! Resten av kvällen lekte jag match maker åt killens kompis som snart åker iväg för att plugga. Jättetråkigt! Gonna miss U dude! Det e hans katter syster tar hand om. Tror inte han kommer få tebax dom. :D 

Så igår låg jag och sambon och slappade hela dagen....kollade på gamla "morden i midsomer" avsnitt och käkade massa god mat! Idag ska vi fixa lite....åka till sambons mamma och hämta alla mina tradera köp.....yaaay!

Vad har ni gjort i helgen?

kram från....


bling bling

Ge mig pengar så jag kan shoppa lite på nätet! Någon? Inte? Om ni ångrar er, här e min önskelista:



Eller det här söta halsbandet kanske?


En pimpcup då?? Give me something!! ;)




linser

Såg att mina endagslinser håller på att ta slut, så det e dags att skaffa nya. Tänkte prova en ny färg igen, för en månad eller så. Visst ser dom härliga ut!
Har haft bruna och illgröna linser tidigare, riktigt kul! Folk stirrade som bara den när jag hade dom gröna, haha!
Vilka ska jag välja denna gång? Dom sista ser riktigt fina ut...


Nu e det så att jag e halvblind utan linser, men om man bara vill skoja till det, så finns det linser utan styrka, crazy linser.



Haha, kan tänka mig att man skulle skrämma livet ur små barn om man hade några av dom linserna på sig!! Scary!















Gaaaah....

...hade precis gjort iordning här hemma.....tog emot som f_n! Så tänkte jag slänga mig framför tv:n och ÄNTLIGEN ta det lugnt! Då ringer sambon och säger

- Du jag glömde, det ligger blöt tvätt i tvättmaskinen!

Dubbel gurgel....ska bara hänga upp tvätt nu med!

Men han kommer undan.....han hade plockat en stoooor skål med hallon åt mig från trädgården och skrivit en gullig lapp.

Ni glömmer väl inte att visa uppskattning till nära och kära?

En färdig middag till era föräldrar som kommer hem efter jobbet......en nackmassage på älsklingen.....en kram till kompisen.....det lilla räknas!

puss från.....

Wiehee....

....jag kommer bli 88 år enligt storasysters test :)

Kom nyss hem från jobbet....tröttare än tröttast! Tänkte käka lite sparris soppa och ostmackor till middag. Orkar inte göra ngt annat. Bara två dgr kvar sen e jag ledig hela söndagen och det e älsklingen med.....mys pys :D

Vad har ni haft för Er då?

Kollade in Rachel Rays hemsida....där tipsar hon om ett par knasiga våfflor! Vem vågar pröva först?

* Grädda våfflorna
* Smeta på jordnötssmör på den varma våfflan
* Ringla över med honung
* Släng på lite banan eller äpple (granny smith)
* Avsluta med att lägga över en annan våffla= Dubbelvåffla!

                










långt liv

Förkylningen e något bättre idag, verkar som det e en kortlivad sådan. Själv så kommer jag leva länge! Tills jag e 81 tydligen. Haha. Gjorde ett töntigt test, men vem vet, det kanske stämmer. Ett liv till 2054! Gott om tid att göra roliga saker.

http://www.bored.com/deathforecast/index.php

På bored.com finns mängder av saker att kolla in, så what are u waiting for?!


Just another monday...

Idag började jag jobba! Seg nu....men det kändes kul! Alla e så goa! Kalla mig Bagare Bengtsson :D Imorgon och söndag e jag ledig denna veckan. Bloggandet kommer nog bli lite mer sporadiskt! Går upp halv fem varje morgon.

När behöver du gå upp på morgonen? Kan slå vad om att det inte e lika tidigt som mig iaf. Jag som e nattuggla med, aja får väl se hur länge man orkar :)

Ikväll ska jag ringa syster, slappa, äta massa frukt. NO candy for this fatty. Mina jobb byxor skärde in i magen haha.....så jag fick ett par nya och låna.....fula som stryk...men hellre det än att behöva gå och hålla in magen och stå upp hela dagen. Äsch skitsamma :D

Vill ha en herrklocka...dom e snyggare än damklockorna....kan man korta dom till en dam handled eller rättare sagt min?

Zenith....mucho snyggo....ge mig nu!                                           





veckohoroskop

Det där med förkylningen stämmer ju!! Skönt att den ska vara över i slutet på veckan ;)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan föredrar du att inte ha så mycket för dig. Du känner att du behöver lugn och ro och mycket vila. Är du i ett förhållande så kan du nog se fram emot många mysiga kvällar med din partner. Du som är singel får tillbringa tiden själv - men det är något som du inte har något emot för tillfället. En förkylning kan göra dig extra trött tidigt på veckan men ser ut att gå över till helgen.

Horoskopet hittade jag på...

http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm




definitivt sjuk

Snörvel, har helt klart blivit förkyld. Superseg och tungt huvud. Tur att jag bara blir sjuk 2 gånger per år. Har tagit mig hem, sovit i flera timmar, och kom på att jag inte har nån mat hemma:(
Ska jag verkligen ta mig ut till affären? Orkar jag? Värsta med att bo ensam, är just sådana saker. Man måste göra ALLT själv, ingen som tar hand om stackars, ynkliga, sjuka mig.
Hepp, jag e så himla hungrig, måste gå köpa något. Vi hörs senare kanske. Kram

10 min senare; affären stängde 18.00 ÅHH! Jag döööör! Det blir rostat bröd resten av kvällen, med smör. Jävla skitaffär!


söndag

Ja, det var hur skoj som helst med nattbadet, men nu tror jag att det e en förkylning på gång...känner mig lite halvdassig:(
Är fortfarande hos mamma, ska strax hoppa in i duschen, fixa iordning mig och ta mig hemåt till katterna. Saknar dom så!
En av dom bästa sakerna här, är maten!! Jag älskar mat, och det smakar alltid godast om nån annan lagat den, och när man inte äter ensam. I fredags blev det vegetariska burgare ( mammas tips; lägg burgaren i ett kaffefilter för att undvika kladd! ) och igår åt vi hajmal! Så jäkla gott!

Vi ses senare, kram på er!






Bad mitt i natten!

Igår va vi hus mum och käkade mat och drack vin....sen gick till den lilla puben där hon bor! Det var jättekul....sen när stället stängde fick jag och storasyster för oss att bada! Mamma bor vid havet, så vi promenerade dit och badade tre på natten :D Så skönt.....inte alls kallt! Men idag e man lite seg och har kollat på tv hela dagen typ....jaja man får unna sig en utekväll....på måndag börjar ju jobbet!

Vad har ni haft för Er?

Kvällen fortsätter nog med film och lite popcorn! Tar nya tag imon.....måste städa och tvätta litegrann!

Här kommer ett klipp med min favvo grupp just nu! Boyce Avenue!






 




ingenting

HEEJ! Jag har inte gjort ett dugg idag, hallååå, get a life, liksom...hehe. Ser att lillan knattrat på en massa idag. Fina grejer!
Som ni vet ska vi till mamsingen imon, hoppas på sol...Sov gott allihopa! Puss å kram!


The Niggar Family!



Chappelle den bästa komikern ever! 


Vilken puma!

  

            

Tja!

Idag har jag varit i Slottskogen...käkat glass kollat på djuren och solat....så najs :D Nu ska vi käka grillat med egengjord potatissallad *yummo*

Hallåååå storasyster vart e ditt dagliga inlägg?

Suttit och spelat lite Zuma på xbox med, man kan köpa det på deras market place. Grymt kul! :D Man kan testa det på nätet med om ni vill!

Jahapp vad har ni gjort idag då?

Imon ska jag till mum med storasyster! ska bli kul! Va ett tag sen nu!

Usch börjar bli nervös för att jobba på måndag....va typ två månader sen jag bakade på arbetet....äsch det får gå bra!

Kram från....

Bästa ass shaken :D




Hon e the shit :D

kram från...

längtar

Hm, svårt att erkänna, men jag gick inte till "Kroppskännedom"-gruppen idag. Jag kom inte iväg. Jag ville verkligen och jag ville träna styrka efteråt-men min egna styrka saknades. Så är det ibland...en ny dag imorgon.
Pratade precis med syster 3-och hennes baby. Han dreglade nog mest på telefonluren, men vi hade kul båda två...haha
En favvobild på mina älsklingar får ni se strax! Vi ska träffas heeeela familjen och det ska bli så mysigt! Min första systerson!! Ska kidnappa honom och katterna, bara så ni vet!! Hehe.


Så nöjd hos mamma:)


Ni måste se!

Definitely, Maybe på video! Den var sååå bra, rolig, allt!





Såg den i förrgår! Igår var jag och sambon på introduktionskurs på körskolan. okej det e bra att dom gör en vaksam på att det kan vara farligt att göra si och så, med hemska berättelser och bilder. Men i 3 1/2 timme var lite väl alltså.
 
Idag ska vi hitta på ngt kul innan vi båda jobbar igen. Funderade på Borås djurpark men vädret e så kasst!

Förslag ngn?
Kram på er från...
  

Kroppskännedom

Vaknade tidigt som vanligt, men lika bra det. Ska till sjukgymnasten och gå till "kroppskännedoms-gruppen". Har vart där en gång innan.


Så här beskrivs det på en sida på nätet;

Du tränar din balans och din hållningsmuskulatur, din koncentrationsförmåga och förmågan att "vara här och nu". Du tränar dig på att uppfatta kroppens signaler till dig, så som spänningar och smärta, men också trötthet eller kanske hunger. Du kan träna dig på att uppleva och uttrycka känslor, och hitta en friare och mer harmonisk andning.

Låter bra va! Kanske tränar lite styrka efteråt, det regnar som bara den, så jag borde passa på. Har dessutom inte tränat denna veckan, och vill ju inte hamna i lat-arsel-stadiet igen ;)

Ha en bra dag, så hörs vi säkert sen Kram




hoho

Var e lillstrumpa tro? Jag har varit i Paris under dagen....shoppat, pratat franska och ätit croissanter...HAHA! Klart jag inte har. Sånt lyxliv har jag inte, men drömma kan man;)
Jag har inte gjort mycket vettigt idag...så därför säger jag hej då för ikväll!  Au revoir!!



kul!

Vill tipsa om en riktigt rolig site; www.argalappen.se
Mamsingen snubblade över den siten och berättade...Riktigt kul läsning, om du inte har nåt för dig :)


Nintendo 8-bitars :D

Vem har inte spelat nintendo när man var liten/yngre? Man kunde ju t.o.m. hyra nintendoboxar och spel i videobutiken. Det gjorde jag ofta....fattar inte....borde ju varit billigare för mamma att köpa ett, än att betala för en box varje helg haha :D Hur som gå in på http://www.nesplay.com/ för att spela alla dina favoriter på datan, man kan spela två med!

Här e min favorit



kram från...


Sista veckan! :)

Nästa vecka börjar jag jobba! Ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten iaf. en månad. I helgen var vi i Småland hos kompisar. Va i deras sommarstuga, badade, solade. Sen tillbaka till deras nya fina hus för en grillkväll, god mat och rött vin....mumma :D

Idag ska jag ut och måla vidare på vårat "staket" och imon ska jag på introduktionskurs på körskolan!

Nepp....nu ere frukost! Skriver mer sen!

Puss från...

present

En av mina polare kom förbi igår, han ville ge mig nåt. Med sig hade han en påse med en stor choklad-ask, 8 coca-cola burkar och en påse med köttfärs!! Haha. Jag äter bara fågel och fisk - vilket han inte visste. " Om du bara hade sagt det innan..." sa han besviket och fick tillbaka köttfärsen. Hm, ingen har gett mig köttfärs innan. Haha. Chokladen å colan var uppskattat däremot;) Gulligt av honom!




höga klackar

Var ute en sväng igår med en kompis, och hade på min favoritklänning..och högklackat. Hm...jag erkänner-jag är värdelös på att gå i klackar!! Ibland ser man såna tjejer på stan, som stapplar fram och man riktigt ser hur ont och obekvämt dom har det. Jag e en av dom...och det e så synd, för högklackat e så fint!! Hur 17 ska man lära sig att gå i dom?! Igår var kul, idag lite segt.

  


idiot

Ska man skratta eller gråta?! Var på en chat, och ville inte prata med personen i fråga, och då får jag detta;

Kimo Kimo - Friday, 04 July 2008 11:50 Hey, how are you?
Kimo Kimo - Saturday, 05 July 2008 12:15 fuck you 
Kimo Kimo - Saturday, 05 July 2008 10:17 do you have time because of mine penes to pale ones?
Kimo Kimo - Saturday, 05 July 2008 10:17 suck my dick u motherfucker chikkenchit freaken monkey gang bang coock sucker
Kimo Kimo - Saturday, 05 July 2008 10:17 fuck you ashole piece of cheat dirty pig;u know my dick is so big you want sick it?i wait you homosexual


Killen kan inte ens stava rätt....sick it?  Och vad är penes to pale ones?! Ehh....LOL! Haha, rätt moget av en 23 åring eller hur! Suck!


hälsning

Solade 2 timmar, sen blev jag alldeles för rastlös. Skulle hälsa från lillan, hon har stuckit till småland med killen, och kommer inte blogga idag...vad ska ni hitta på idag då? Jag har ingen aning alltså...well, see u later!



Vi fjantade framför kameran redan då..haha


spöken

Spöket i köket...nåt finns där. Tog ett kort bara så, för jag kände att jag inte var ensam...ser ni "orben"?!
Bara damm, ljuset eller en orb?
Vissa tror att dessa fläckar är osynliga andar, auras, änglar, spöken, energi fält, energibollar...Tror ni på spöken?

Det e sol ute! Måste ut nuuu! Jag e en sån solvampyr! Måste ha sol, som en vampyr måste ha blod!

Förresten, polarn och jag satt bara hemma igår, det kom ju värsta ösregnet...trevligt hade vi, men inget speciellt att berätta om.



Uppe på skåpet-den runda ljusa bollen...ser ni? Orb eller inte orb?!

Utgång

Precis när jag tänkte gå ut och sola, såg jag dom förbaskade molnen! GRRR! Så ingen sol för mig idag.
Har inte gjort så mycket hittills, och fantasin flödar inte direkt heller...Måste fixa till mig nu, ska träffa en polare. Vi har inte bestämt vad vi ska göra heller..kanske sticka upp på kullen och tjuvlyssna på Bruce. Nää, gillar inte honom..kan inte fatta att folk satt utanför Ullevi 1 vecka innan för att hamna först i kön. Jag menar, har gubben gjort nåt nytt på sistone?! Nu måste jag dra, see ya!




Muffin :D

Hola mi amigos :D Va tyst stora schwester e idag då???

Nu ska jag fika! Kaffe med mjölk, hallon och pepparkake muffins jag precis gjort! Mmm nybakat!

Jag gjorde hallonmuffinsen enligt receptet nedan, ställde undan hälften av smeten. Ena halvan blandade jag i frysta hallon och hallonsylt klickade jag på toppen! Andra halvan av smeten blandade jag i pepparkakskryddor! Sedan skedade jag upp smeten i mina pirat muffinsformar jag fått av storasyster!

Nu fika!

Kram från....

Clip of the day!


Gratis mascara!

Om du går in på denna länken http://www.evincecosmetics.com/blincmascara.htm  får du ett gratis miniprov av Blinc mascara! Den ska lägga sig som små tuber runt varje ögonfrans, sedan står den emot allt! Vill du få bort mascaran....använd bara vatten! Inga rengöringskrämer behövs! Allt enligt företaget då!

       
kram från....                                              



       

Oh my....my favorite songs right nooow :D




Chris Brown - Forever - Le Clip (New) {HD}
Uppladdat av wonderful-life1989


ingen solbränna

Det verkar vara stopp...jag blir inte brunare, eller så smyger det sig på. Solade ändå 1 ½ timme. Jag älskar den här värmen!! Tränade en timme också, var helt rödmosig i ansiktet efteråt för det var så varmt.
Ska sega framför teven nu, har ätit pasta/kycklingsallad, så jag e rätt slö och mätt!
Ha det gött!


Soleksem!

Solade igår och nu är man stolt innehavare av soleksem på magen......det kliaaaar :D Så idag blir det till att sola ryggen. Ska cykla till Ams idag, ngt möte om jobbgaranti! Så idag blir det till att cykla över en mil igen....duktigt va!

Vad har ni för er i sommarvärmen? Skriv gärna och berätta!

Tänkte göra hallonmuffins idag! Här kommer receptet!

Ingredienser ca 9 st.:
  • 100 g smör/margarin
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 200 g färska eller otinade hallon
  • (florsocker)
  •  Så här gör du:
    Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och
    socker pösigt. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret. Blanda i matfettet. Fördela smeten i muffinsformar av papper eller i smord muffinspanna. Fyll inte formarna mer än till 2/3. Fördela och stick ner bär i varje form.
    Grädda
    muffins i pappersformar stående på plåt lite lägre än mitten av 200 grader varm ugn 12-15 minuter. Muffinsen i muffinspanna gräddas på lägsta falsen i ugnen cirka 18 minuter.
    Låt muffinsen kallna i sina formar. Sikta eventuellt över lite
    florsocker vid serveringen.
    Blåbärsmuffins:
    Gör som Hallonmuffins men ersätt
    hallon med 100 g (1 1/2 dl) färska
    eller otinade
    blåbär.
    Äppelmuffins:
    Gör som Hallonmuffins men ersätt
    hallon med ca 4 mycket tunt klyftade och kanelpudrade äppelklyftor i varje form.




    Kram från...


    1954 personer

    1954 personer har anmält sig...dom 2500 första får massa presenter så anmäl er! Jag ska, men inte gjort än..
    www.rosasteget.se
    Varje månad blir jag påmind om risken för bröstcancer...senaste gången jag hade en cysta som besvärade mig, punkterade dom 2 st..ett tag senare kom jag på att varför tog dom inte alla?? Jag ringde Mammografis "rådgivning" och sa att jag har massa cystor kvar, ( ca 10 st just nu...ca 6 har punkterats sen jag var 25) varför togs inte alla bort? Kan jag få en tid så att dom kan ta bort alla-för jag har så jäkla ont innan varje mens, jag ska väl inte behöva gå till läkaren och vänta på remiss å shit igen?? Sköterskan kunde inte svara på något....Vi tjafsade en stund, hon förstod inte mig och jag inte henne. Varför ha rådgivning om man inte kan svara på ens frågor? Så jag tänkte oK, jag går till läkaren snart igen, när cystorna blir för jobbiga och väntar på den där jävla remissen. Det e viktigt kvinnor å tjejer, undersök er, och häng på, på Rosa steget!!


    Nu ska jag ut å träffa polarn, see u!! kram


    äntligen sol

    Var bara ute en timme, och fick ingen färg heller, men ja ja, så skönt med värme!! Imon ska jag steka mig! Nu tvättar jag för fullt och senare ska jag träffa en polare i stan, ska bli trevligt!! Återkommer senare. Puss å kram, vi ses på stan ;)




    Sommar eller?! :D

    Gött nu e solen här iaf för två dgr! Kan ju inte bli bättre! Så nu blir det ett kort inlägg, måste ju ut och bli brun! Här kommer sommarplågan nummer 1....enjoy...eller hmm snarare inte :D









    Kramar från....
     

    spooky

    Jag har ett spöke i köket...för några år sedan, var ena syrran här och hälsade på. Jag stod i köket och diskade, och kände hur hon smög upp bakom mig...ni vet, utan att se kan man känna att någon e bakom en. Jag vände mig om, och ingen var där. HUH!
    En kompis lilla dotter, ville inte gå in i köket för hon sa att "han" var där...Jag har inte känt av nåt på länge, men katterna kan ibland sitta och titta mot köket som om nåt är där...
    Så, spöke eller ej, vem vet. Tror det är min beskyddare isåfall.
    Kolla den här bilden då...ovanför min kompis huvud!! Som en vit hatt...Scary va?? Hehe, i detta fall e det bara rök från min cigarett. Eller e det nåt annat?! HHHOOOOOO




    Bra sagt!

    Håller med dig storstrumpa! Man ägnar alldeles för mkt tid åt att trycka ner sig själv.
    Att ta åt sig av folks kommentarer.
    När jag var yngre brydde jag mig inte, jag visste att jag var bäst oavsett vad någon sa.

    Sen på vägen tappade jag bort mig själv...mitt inre barn. Som hon har gråtit genom åren utan att mitt vuxna jag har lyssnat. Nu försöker jag hitta tillbaka till mig själv igen.
     
    Lyssnar du på barnet inom dig? säger du åt henne/honom att du duger som du är?! Alla har inte samma förutsättningar, alla klarar inte av "enkla" saker utan uppmuntran, alla eller rättare sagt få har bra självförtoende och självkänsla.

    Det är inte bara tjejer, killar känner sig också värdelösa och små ibland trots sitt hårda skal. Det skadar inte att ge din vän eller kille/tjej en komplimang utan orsak. Man mår bra av att berömma andra och det smittar av sig. Tycker du ngn är bra, säg det då! Personen i fråga kommer säkert att tycka att du gjort deras dag.



    Puss på er från....

    ta hand om dig själv!

    Jag har haft en ta-hand-om-mig-själv-dag idag. Kände mig lite nere...så jag kollade lite på stan, på rean. Hittade ett par Jeans på Cubus för 100 :-. Ni vet, jag gillar inte att slösa, så för 100 spänn e dom fina tycker jag. (Du kan få likadana, eller ungefär samma för 1000:- om du vill ha ett litet märke på byxan bara. Så onödigt!)



    Extra bonus; ni får se mitt arsel! Rätt stolt ändå! Man måste berömma sig själv oftare, eller hur. Dagligen försöker jag peppa mig själv...är ni nöjda med er kropp? Det ska ni vara, det finns bara en av samma!
    Det lustiga med hela den här ytligheten, är att, när vi dör, vad har vi då? Du har inget med dig i graven, förrutom din själ...Senaste mobilen? Snyggaste, största brösten å läpparna? Att du såg ner på en annan människa-för hon eller han var inte "bra" nog för dig? Jag har inget emot att folk vill förbättra sig kirurgiskt, men nånstans glöms hjärtat av i dagens samhälle. Det genuina. Det inre.
    Människan är en vacker skapelse, men den är aldrig nöjd....Vi borde njuta av enkla saker..vara tacksamma  för ett litet ord eller gest...alla borde uppskatta varandra mera. Inte bara på "fars, mors, alla-hjärtans-dag". Alla dagar är viktiga!
    Speciellt borde man ta hand om sig själv! Enkla saker som får dig att må bra.
    För mig, idag, var att måla mina naglar, ta ett bubbelbad, hårinpackning och ansiktsmask. "Städat" mig själv och lägenheten. Myst med katterna.


    Alla har dåliga dagar, och det ska man få ha. Sen, "efter regn kommer solsken", som mamma säger...stå ut. Solen kommer! Allt blir bra! Du är värd det!! Kram


    Tja!

    Känner mig lite bättre idag :D

    Gick upp åtta, promenerade, åkte och handlade, började måla vårat "staket". Nu tänkte jag överraska killen med att städa hela huset och bädda rent....finns ju inget bättre än att lägga sig i en nybäddad säng!

    Vad har ni haft för Er?

    Köpte en tidning med ett gott recept, här kommer det!

    Snabba minipizzor

    * Vitt,mjukt bröd
    * Nöt/blandfärs, smör till stekning
    * 1 tsk chillipeppar
    * 1/2 tsk mexikansk grillkrydda
    * Champinjoner
    * Salt och peppar
    * Ketchup
    * Riven ost
    * Körsbärstomater
    * 1 tsk oregano

    Garnering: Ruccola

    Bryn köttfärs och champinjoner
    Lägg bröden på bakpappersklädd plåt, stryk på ketchup, lägg på lite ost
    Lägg på färs, champinjoner och delade tomater, strö över ost och oregano
    Sätt in "pizzorna" i ugn på 225 grader tills de fått en fin färg.
    Garnera med ruccola och servera en god sallad till!



    Gottigottgott!

    Ha det bäst! Kram från....


    Höst

    Usch, jag tycker det känns som höst redan...var e den riktigt varma sommaren?! När man måste ha fönstrena vidöppna, när stearinljusen som står i fönstret smälter, när man klagar på att det e för varmt och man hoppas det ska regna snart. Skitväder e vad det e nu. OK, lite sol-men fan inte SOMMAR!

    Var i Tunisien, Sousse förra september, gud vad jag önskar jag var där! Det passar kanske inte alla, men jag älskade det. Fast egentligen skulle jag kunna vara vartsomhelst, bara det e sol, hav och stränder. Det finns inget bättre! Då e jag lycklig!




    RSS 2.0