Jultomte och tandfe!

Mina små katter håller på att tappa mjölktänderna! På julafton hittade syrrans sambo en liten, liten tand på vardagsrumsmattan. Den e bara för söt alltså! En minitand! Inte konstigt katterna vill bita på allt nu, det kliar antagligen i tandköttet.




Juldagen

Har mest slappat idag, efter en julafton med massa mat och klappar! Jag har tydligen vart snäll iår åxå och fick t.ex en klänning, blodrött mumsigt nagellack, örhängen, egenvirkad korg, trosor, täcke...

Förresten, vi pysslade ihop en massa tändsticksaskar för ett tag sen, så här blev dom:



Å här kommer lite förstoringsbara bilder på mina klappar :)



Fick ni nåt kul i jul?

Nu ska jag fortsätta pösa...Puss hej!





 


GOD JUL!

God Jul på er alla önskar Cezar, Zingo å jag!


Cezar som tomtekatt


Stackars Ludde!

Ludde e sjuk, Ludde gnisslar tänder, Ludde måste dra ut tänder, matte blir fattig, men det gör inget för matte älskar sin Ludde.

funny pictures of cats with captions


Nee fy, han har gått och fått ngt som kallas Forl som tydligen e väldigt smärtsamt för kattskrället :O så nu måste vi ha tid till tandläkare och som det ser ut nu blir det först om två, tre veckor.

Annars har jag städat, bakat pepparkakor och ätit kyckling kebab!

Vill du göra din egen kycklingkebab

Köp:

Libabröd
Kycklingkebab (finns färdig)
Stark sås
Massa olika grönsaker
Riven ost

Sen fyller du bara Libabrödet med allt gott, billigt, snabbt, rätt okej näringsmässigt, just the way i like it!


Imorgon ska jag slå in klappar och vänta på tomten, leta efter katt tandläkare med, blir tokig av Luddes gnisslande, plus att jag lider när han har ont :(


Puss o kram



Kramas mera

Såg denna på www.palitras.blogg.se



Får nästan en tår i ögat

Va ute igår, blir alltid extra kramsjuk på bakfyllan, men sambon bara spelar, tryckte i mig en statoilmacka istället!


Later dudes




Blogga lite

Den där lilla smygbloggar, så då måste jag också göra det! Med vissa problem; datorn håller ännu en gång  på att få värmeslag och tangenterna  funkar inte.

Jag har saknat att blogga lite måste jag erkänna.
Det här e min lilla ventilationsgrej. På den gamla goda tiden hade vi böcker som hade tomma sidor, där man skrev ner sina tankar MED EN PENNA! ! Denna kallades för en DAGBOK! Haha!
Min dagböcker handlade mest om  kärlek och vem jag tyckte va dum.

För ett par år sedan hade jag en  dagbok som jag skrev i; Den här ska bli min positiva bok. Det blev inte så. Jag klättrar som en tok på den positiva stegen... Jag faller. Igen-igen-igen.
Den där positiva stegen och dom där positiva tankarna som man borde tänka-kan ta sig i rumpan!
Dom finns inte i Djanes hjärna just nu, men jag har hopp!

Sitter och  pysslar vykort, kanske bilder sen!

Puss å kram så länge!


Tävla om fina smycken!

Jag är med och tävlar om vackra smycken hos Uniq UF 

Jag skulle helst vinna budskapsringen
Spirit





Tävla hos Beleza!

Det gör jag :D

www.beleza.blogg.se





Kram





Lite julstämning kan man väl bjuda på!

                           

                         







 

Slut

Verkar som att vi slutar blogga...kanske kommer tillbaka, kanske inte. Puss å kram


Mammagrisar

Imon åker vi till mamma igen! Lillasyster kommer vara där med:) Har blivit riktiga mammagrisar på sistone, haha. Glömde dessutom sladden till kameran hos henne sist...kanske fotar jag lite imon. Tycker det e kul att se bilder på bloggarna...eller på annat. Klarar inte riktigt av att läsa bloggar som enbart har text. Då somnar jag...zzzzz!

Ha det gott, ska kolla på favvoserien Medium strax!

Ciao


Hemmagjord pyttipanna!

Japp det blir det när vi får rester över, idag blev det med potatis, lök, korv och morötter, gott faktiskt!

Igår bakade vi lussebullar utan kesella, dom blev sådär asså, lite hårda, men smaken va det inget fel på iaf. :)

Julen smyger sig på, klapparna är klara och huset är pyntat, köpte en mini julstjärna, en fin kruka och en snögubbe på pinne att sticka ner i jorden, våran lilla mini plastgran är även den färdig "klädd", juleljuset tänds varje dag, julstjärnan lyser fint i fönstret och en liten krans hänger på dörren.



Just det hallen börjar bli klar, bara ett draperi och en hatthylla som ska upp, hmm entren och ytterdörren måste ju fixas med. Nu går alla genom köket för att komma in och det e jag sååå trött på som ni kan förstå!

Vad har ni för er då?

Kramen


Skäms!

Fy vad vi e dåliga med att uppdatera bloggen...förlåt alla fans! Alla 3...Haha!! Idag har det pysslats! Kan inte säga vad, för det e julklappar, men det e så kul när den kreativa sidan kickar in!

Var på stan en sväng för att julhandla, blev mest grinig över allt folk. Varför ska det vara en sån hysteri kring jul?! I våran familj har vi bestämt att ge varandra julklappar för runt hundringen, så det blir ingen stress på det viset. Vissa ska bräcka varann genom vem som köper dyraste presenten, men nä, det blir lite av en utmaning att hitta fina saker för 100 spänn. Och som megasyster föreslog, vi kan skapa våra julklappar också. Tack å lov har vi i familjen en kreativ ådra...därav pysslet idag!
Det blir mera personligt också!

Under denna mörka årstid e julen...ja, den e ok. Jag hade kunnat vara utan den, jag e inte så traditionsbunden. Jag pyntar inte själv hemma. Kommer nog göra det om jag har egna barn. Men ok, nu när vi firar jul kan det vara mysigt. Familjen samlas, vi kollar på Kalle Anka och han...vad hette han...jo, Karl-Bertil. ( Inte sett så mycket dom senaste åren )
Sen e det julmiddag, glögg och julklappsöppning. ( Min egna tradition e att smygklämma på paketen och gissa innehållet - över familjens fasa -  jag e fenomenal på att gissa rätt...heeheh! )

När lillasyster var liten, hade vi våran stund dagen innan jul! Vi myste i soffan och pratade om julafton. Vi skulle vakna tidigt, titta ut och se att marken var täckt med snö. Sedan skulle vi ut och åka pulka, ha snöbollskrig tills vi blev alldelles kalla, och gå in, dricka varm choklad och sen fira jul! Nåt sånt var det...

Julstressar ni , pyntar ni? Hur e den perfekta julen? Tror ni på tomten? Haha! Dela med dig om nåt speciellt julminne! Jag har ett...några av mina många kusiner fick alltid öppna sina julklappar på morgonen! Konstigt tyckte jag! Vad ska dom då ha att se framemot sen?!


Mamma!

Ja, att blogga har jag inte haft någon inspiration till den senaste tiden. Allt har kännts lite tungt och trist. Tog med grabbarna hit till mamma i lördags, åker nog hem imorgon.
Känns skönt att komma ifrån min lilla etta ett litet tag.

På tal om mammor, här en en av mina favoritlåtar, riktigt söt när det e barn som sjunger!
Yusuf Islam, tidigare känd som Cat Stevens, har skrivit låten. T.om jag sjunger när jag hör den...i smyg. I don´t sing, hehe!!





Martyr...

Gillar hennes musik, men sluta vara en sån martyr människa, det e inte synd om dig, hon har VALT att vara känd, sen tycker hon synd om sig själv, get a grip Britney. För övrigt kollade jag inte på dokumentären igår, hoppas hon sköter sig i fortsättningen och blir gamla Brittan som man minns henne i början!






Söndagsseg

Hungrig e jag med! Väntar på att sambon ska komma hem, så vi kan handla mat för veckan.

Bara slappat idag, inte gjort ngt vettigt alls!

Köpte Lee Staffords eau de toilette och kroppsspray Pink, hoppas dom luktar gott! Annars kommer sambon lyncha mig, han hatar starka parfymer, tror nästan han e allergisk!



Vad har ni gjort i helgen då?

Bläää får alltid söndagsångest, speciellt nu när man inte ska jobba imon, lider av detta! Man uppskattar inte sin ledighet om man inte förtjänar den.

Orkar inte skriva mer nu, less!


Ciao





Dagen i korta drag...

♣ Gick upp
♣ Åt frulle
♣ Åkte till landet
♣ Fikade hos mami med syster
♣ Åkte till simhallen, bubblade, simmade tio längder och badade bastu
♣ Beställde med mat hem, blev pasta med curry, grädde, valnötter, kyckling, drack liten smultron drink till
♣ Nu knattrar vid datorn
♣ Sen film, Saw V och The house bunny




Helt seg nu, så vi hörs imon.

Hoppas ni har det bra?

Kramen




Fredag!

Hallå!

Idag vaknade jag sent som vanligt, klockan tio rättare sagt. Har läst lite i en bok jag önskade mig av mami, nämligen den sista boken i Stieg Larsson triologin "Luftslottet som sprängdes", ni som missat dessa böcker läs genast. I början läste jag första kapitlet om och om igen, men när jag väl kommit in i den sträckläste jag den och sprang för att köpa bok två och sen tre :)





Sen ringde sambon turridningen, dom hade ingen plats kvar imon, så vi bokade upp oss på nästa lördag, vad kul det ska bli! Äntligen bär det av efter många om och men.

Senare idag ska vi till gymmet, idag spelar en Dj under tiden man tränar, hehe! Hoppas han har bra musiksmak. Annars brukar man plågas med dåliga radiohits och gammal rock :O

Ja det e väl det som e planerat!

Funderar på om det finns ngn bra film att se i kväll, "The Bucket list" som jag såg häromdan var jättebra, gå och hyr om ni får tid över. Klart sevärd!

Ha det så länge



Bortskämd!

Inte riktigt trött än...ska kolla på tv en stund, sen sova. Katterna lär väcka mig vid 5-6. Jag skämmer bort dom...tänkte det häromdagen, att om jag får barn, så kommer dom bli sååå bortskämda. En liten söt blick och jag smälter. Ajabaja, inte bra.
Dom kommer bli tjocka också...katterna alltså. Helt galna i mat, ALLT ska dom provsmaka...och verkar gilla det mesta. Potatismos, majs, chips, pasta, rödbetssallad, kakor, ost, keso, kycklingkorv, skaldjur etc. Jag ger dom mini - mini smakprover, vill ju inte misshandla dom genom att göra dom sjukligt överviktiga eller så. Inte bra för deras små magar heller.

Jaja, måste bli lite tuffare...haha!

Från oss 3,  till er alla, sov sött!




Arg!

Här e jag och jag e arg! Risk för gnälligt inlägg igen...Jag e arg på personer i min närhet som utövar sin makt, jag menar missbrukar sin makt, och tilltalar  mig på ett sätt som inte e ok. Jag e arg på telefonförsäljare som inte vill ta ett nej och tjatar vidare trots att jag e vänlig men bestämd, jag e arg på regeringen som gör livet svårt för långtidssjukskrivna, jag e arg på att andra personer kan styra mitt liv. Jag e arg på telefonköer. Mest arg e jag på folk som utnyttjar andra, och här e ett bra exempel...Hallå, det luktar skumt på långa vägar...tyvärr går nog vissa på det.
Det e bland det värsta jag vet, människor som spelar på andras vänlighet och som försöker få en att få dåligt samvete, allt för deras egen vinnings skull.

Detta fick jag på ett "forum" :

Dearest.
I am Denis from Angola Africa, my late father Mr Mathew died months ago. He was one of the richest gold dealer in my country and before his death he called me and open up to me that he has some cash of American dollars which he deposited in a bank in Abidjan cote d´ivoire west africa.


I want you to help me and my sick mother to stand in the bank here as my late father´s foreign business associate who is beneficiary to enable the bank transfer the money into your account and also to take my sick mother to a good hospital for better treatment of her illness, you will help us to invest this money 22,000000dollar in a very good business in your country.

I want u to know that we contacted you based on trust to help us and help will not be in vain, she is in hospital now with pain. I will wait for your urgant reply if you are willing to assist us so that i will let you know how to contact the bank here for the transfer.

God bless you.

Yeah right! Suck! Psykopat varning....

Jag e sååå arg! Dags att gå sparka på en sten igen. Vad gör dig arg? Och ännu viktigare, hur ska man bli av med sina agressioner?




Tv kväll!

Ikväll kommer favvo programmet "Du blir vad du äter", men tror verkligen inte Skipper har rätt i allt hon säger, e mer ute efter att se resultatet :D

Som vanligt blir jag mer hungrig än äcklad av programmet, så jag tänkte äta lite fralla med te till sen haha.

Har världen träningsvärk efter marklyften igår, aj aj aj.



Det gäller att stretcha



Vad gör ni då?

Kramen



Hallå Storasyster?!

Vart har hon tagit vägen? Nu är det dags att komma tillbaka! Inget kul att blogga helt själv :(

Sitter med en kopp kaffe, ekologisk proviva, och två minifrallor (dom jäste inte ordentligt) mums, vänt på dygnet helt, bara sover och sover. Känns verkligen som man gått i ide :O

När jag var och tränade igår så kollade jag på alla som var där som vanligt, en broilergubbe stor som ett hus med solariebränna, några gamlingar, sen kom ett gäng småpojkar och sen var det jag!

Efter ett tag kom en tjej, medans jag stod bland alla hantlar och körde rygg med 10 kilo, så kommer hon och börjar göra ngn övning med en kilos hantlarna, hon var i min ålder, varför?

Samma med roddmaskinen som folk tar tio tag på och sen tror dom är uppvärmda.

Eller personerna som går från maskin, till maskin utan att veta vad de gör eller varför, helt planlöst.

Jag är verkligen inget proffs, men varför ens göra ngt om man bara ska mesa, det gör ju INGEN nytta, suck, då kan ni lika gärna "träna" hemma istället för att slänga ut massa pengar på gymkort.

Så är du en sån fusktränare, stanna hemma! Det är bara slöseri med tid!

Ungefär som denna träningsvideon haha



Nu kolla mail, sen cykla till gymmet!

Kramen

 

Träningsfreak!

Haha ja man kan nästan tro att jag är det, men allvarligt man blir beroende :) Idag körde jag rygg, det känns kan jag säga. Imorgon blir det en cykeltur in till gymmet, tar väl ca: 30 minuter, så ingen uppvärmning nödvändig, skönt sen armar! Sen på fredag blir det gymmet igen och på lördag islandhäst turridning om det finns några platser kvar. Det kommer ju garanterat kännas i röven när man har skumpat runt i två timmar. Söndag vilodag, möjligtvis lite yoga.



Annars har dagen mest bestått av betapet och bakning, grova frallor blir det!

NU måste jag vila, hoppas allt är bra med er?

Kramen



Dagen idag :)

Idag har jag tvättat, tränat styrkeyoga, lagat mat, plockat undan, sökt jobb, lyssnat på ljudbok.

Nu ska jag kolla på "The Bucketlist" med Jack Nicholson och äta ostmackor med paprika och dricka mitt Kvällsro te.

Vad har ni haft för er idag?

Beleza om du ser detta, jag kunde inte skriva inlägg till dig :O

Här kommer en snutt på filmen






Och en låt från filmen (cover) med favvo gruppen Boyceavenue





 

Sjuk!

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har varit sjuk, magen va kaputt i helgen :(

Men men nu mår jag bättre, så bra man kan må när man går hemma. Som ni vet är det inte den bästa av tider att söka jobb nu, ingen vågar anställa helt enkelt. Jag hörde rätt ut att ja det e omöjligt att få jobb innan sommaren. Fast det tror jag inte helt på, trots att det var en kunnig person som sa det. Personligen tycker jag det e helt sjukt att man som kunnig och villig arbetskraft får gå hemma. Jag har fått tillbaka min magkatarr. Ja men du gör väl ingenting? Bara latar dig? Den som aldrig gått hemma kan inte uttala sig.

Så här skriver Ingegerd Rönnberg för fastighetsfolket

Farligt för hälsan att vara arbetslös
Arbetslöshet påverkar människors psykiska hälsa. Många lider av ängslan, nedstämdhet, oro och sömnsvårigheter. Sämst mår de som mest aktivt söker jobb.

NO SHIT, jag mår sämre nu än av stress i skola och på jobb kan jag tala om.

Hela artikeln kan ni läsa här

www.fastighets.se



Nu ska jag äta frulle

Hörs sen

Vart e Storasyster förresten? Ropa så kanske hon kommer!




RSS 2.0