Favvo!



John Legend Feat. Andre 3000 - Green Light [OFFICIAL VIDEO]










Orange!

Japp i höst e det orange som gäller! Som accent färg på naglarna, men även kläder!




   





Mys Måndag!

Hallå där!

Vad har ni för Er? ;D

I morse snoozade jag en timma, sen iväg till stan för ljusterapi! Tyvärr blev det inställt, men vi shoppade lite smått istället! Lite underkläder och en tröja blev det för min del! På väg hem blev vi nerdränkta av världens regnskur, alltså in på kroppen, fy! Tur att Storasyster kunde torktumla våra kläder *puh*



Sen åkte vi hem till Storasyster, jag och mum för att hälsa på bebbarna! Vi fick på dom sele och va ute en sväng med dom. Zingo kutade runt och hade jättekul, medans Cezar mest var rädd, frusen och ville sitta innanför min jacka!

Nu e jag hemma igen och har slingat håret, blev ingen jätteskillnad, men lite syns det nog :S

Japp det var alles, nu ska jag nanna snart, mkt att göra imon med!

Puss!



Hola!

Har haft det jättetrevligt hos mum, igår hämtade vi storasysters katter med, visst e dom söta?

Imon ska jag på ljusterapi med syster och mum!

Onsdag blir det fika med en gamma killkompis, sen kke hem till storasyster!

På torsdag tänkte jag gå på en rekryteringsmässa som Arbetsförmedlingen har.

Japp det e det som e planerat än så länge!

Vad har ni för Er då?

Nee hjälp nu knorrar magen, måste äta ngt, men vad?

Ska rota i kylen, hörs senare!



Cezar och Zingo :)

Wihiii! Nu har jag dom hos mig, mina vilda små pantrar! Dom e bästa polare, gör allt tillsammans, busar och sover ihop. Natten igenom sov dom hos mig! Svårt att skilja dom åt bara...måste kolla under hakan på dom om jag ska veta vem som e vem. Den ena har en vit fläck under sin lilla haka.
Så fråga inte vem som e vem på fotona, haha!

  

  



Ses senare, kram

Storasyster

Leopardmönstrat!

Ingen har väl missat leopardmönstret på skor och accessoarer i sommar? Jag har själv världens sötaste leopardballerinor (och högklackade pumps), piffar upp vilken outfit som helst!

Men nu i höst e det leopard mönster på klänningar, accessoarer, skor, ja allt, som gäller :D

Så släpp ut vilddjuret i dig och "go leopard"

   

 

Btw, what´s up med den andra modellens bröst? Skum bild!


Hos mum!

Hallå allihopa! Japp vi e två som bloggar storasyster OCH Lillasyster :D Hehe!

Nu är jag hos mamma och sen kommer storasyster hit, så blir det lite vin, spel och prat.

Igår var det en padda som simmade runt i Luddes vattenskål utanför dörren, haha snacka om jag blev förvånad, sen fixade jag en större pool för den att simma runt i. Glömde ta med kamera sladden, så bilder får ni se imon.

Idag gick jag upp halv åtta, hör och häpna! Skulle få skjuts av sambon så jag va tvungen att gå upp i tid. Dom skulle till landet och basta. Sen hade jag lovat att göra plättar till frukost med! *gäsp*

Vad har ni för Er då? Ska ni hitta på ngt kul i helgen?

Senare tänkte jag tona håret, men inte svart som syster! Fast det e konstigt, färgerna stämmer ju aldrig. Nu tonar jag, men när jag gick från blond till mörkhårig färgade jag håret. Det skulle bli brunt, men blev nästan svart! Så nu tonar jag i mkt ljusare färger och hoppas att färgen ska blekas med tiden. Jag vill helst slippa göra slingor, det sliter så!

Japp hörs snart!


Natti från oss båda!

Om en stund ska jag lägga mig, har tvätt-tid kl 8. Kanske skiter jag i den, hehe.

Syster och jag har märkt att av alla ni som läser bloggen, så finns det några som inte förstått att vi e 2 personer som skriver! Det e helt ok, men vill bara påminna er om det. Hoppas att våran blogg inte e helt förvirrande att följa?? Tyck till om ni önskar förbättringar!

Sov sött allihopa, och dröm söta drömmar!

Kram

Storasyster

Nya hårfärgen!



Undrar vad lillasyster e...har nog bloggat igen dagarna jag missade nu, eller?!

Storasyster

Madeleine

Såg en dokumentär om försvunna Madeleine igår. Det e så fruktansvärt, bara tanken att någon jag älskar skulle försvinna helt spårlöst får mig att må illa!

Jag vill gärna tro på medium, men i sådana lägen tvivlar jag...Var e deras förmågor då? Kanske har många hjälp till att lösa sådant där, jag vet inte. Så många medium som det finns, varför kan dom inte se i ett fall som Madeleines?!
Oseriösa personer i många fall-som utnyttjar andras sårbara sida. Usch!



http://www.bringmadeleinehome.com/

Storasyster

Kortklippt!

Om jag nånsin klipper mig kort igen-så finns det en massa frisyrer att välja på! Mohawk inspirerad som Naimas ( första bilden ) e tvärsnygg! Eller vad tycker ni ? Ändrar ni frisyr ofta eller fegar som mig?



Storasyster

Mitt hår...

Flängde på stan en stund idag, köpte lite kattsaker, och hårfärg - till mig! Moccabrunt, men det kommer ju bara bli brunt...Kanske kommer bild sen. Min privata frisör ska toppa mitt hår imon med! Det behövs kan jag lova!

Min frisör ja...hehe, lillasyrran såklart! Just nu e mitt hår på utväxt, det har vart lite kortare klippt ett tag. Förut gick jag till frisören, men det var massa år sen. Senast jag var hos en frisör, var det för en paniktoppning, haha! Jag ville verkligen klippa mig, men inga frisörer i närheten hade några lediga tider. Då såg jag en skylt, klippning 99:-
Jag gick in till Solariet / frisörsalongen och bad om toppning. Han gjorde det superfort och superbra! Salongen e dock främst en herrsalong i lite tacky stil, haha. Massa blått och silver i inredningen.
Nöjd var jag iallafall! Avskyr att sitta still länge! Felet med sis e att hon e för petig och emellanåt lite våldsam. Haha!

För 10 år sedan var jag å en kompis hårmodeller. Vi fick håret färgat och sedan klippt på scen av några franska frisörer. Färgerna var så fina ( 3 olika nyanser ) - tyvärr syns det inte på bilden...frisyren var också så himla skön!
Make-up artisten borde fått sparken...Kolla in min mun!!? Dom som valde våra kläder borde också fått sparken, haha. Eller var det så illa 1998?!
Roligt hade vi ändå!!! Showen blev försenad, vi missade bussen, så dom beställde en vit limo in till stan åt oss. Det var tider det! :)


Bilderna e under all kritik egentligen, men ni ser det stora hela...

Storasyster

Cat vs Printer 2...ännu sötare!







 

Soligt!

Vilket fint väder det har varit idag! Målade lite, senare åkte vi till en stor gräsmatta och kastade frisbee, jag killen och hans kompis! Vi avslutade dagen med kulglass.

När jag hämtade ut pengar såg jag att lönen hade kommit in från "sommar" jobbet! Det var alldeles för LITE, fasen också måste ringa dom imorgon för att reda ut det! Varför ska sånt alltid krångla? Kanske borde feng shui:a mitt hem, speciellt på penga/jobb delen då haha *Gaah* :D






Nu ska jag kolla upp lite kattfakta åt syster och sen Betapeta lite!

Ciao!



Ljusterapi!

Känner ingen direkt skillnad efter första besöket, eller jo, jag känner lite mera hopp inför hösten. Ska gå dit 2 ggr/vecka närmaste tiden och sen nån gång då och då.
Tackar min läkare som har koll på att detta stället finns!

Tänk hur många som inte har en aning och som verkligen behöver den hjälpen, och så har den här underbara ängeln Arja haft sin verksamhet sen 2004!

Hon utbildar sig dessutom till EQ-painting coach ( Transformationsmåleri, som helt enkelt ska hjälpa en fri från stress, konflikter etc. ) och jag ska vara en av hennes hjälpredor ( ev ska syrran å mum åxå vara med ) för att hon ska få sin behörighet!

Mot ljusare tider i mörkret! Hihi!




Storasyster

Tävla hos Beleza!



Gå bara in på http://www.beleza.blogg.se/ för att vinna din goodiebag! Jag vill gärna vinna den, hallå arbetslös stackare här!




Ludde och Jag!

Ut på nya äventyr! Hittat en stroller åt Ludde, men det får vänta lite! Den kostar nämligen 800:- med frakt från Tyskland! Eller så köper jag den ändå. Den ser jättelöjlig ut, men om han vänjer sig vid den så kan jag åka till vetrinären och andra ställen med buss t.o.m. Sen kan jag ta med honom ut på promenader. Nu så orkar inte gamle gubben gå så långt!

Och NEJ jag e ingen som klär mina djur i kläder dagligen! Möjligtvis busar med honom för att ta ETT foto, som när jag satte på honom en Sverige scarf till EM :D

Här kommer bilder!


Pet Gear Happy Trails Pet Stroller







Kittywalk - Fifth Avenue Stroller - Blue








Fy...

...vad mkt smuts och bakterier som finns överallt! Visst lite smuts skadar ingen. Fast vissa saker bara kryllar av smuts, som din väska t.ex. Tänk på att göra rent din väska med savetter, speciellt på utsidan. Tänk vart den väskan har varit egentligen, sjukt ohygieniskt!





Anledningen till detta inlägget va att jag fick små knottror på sidan av ansiktet! Vad berodde det på? Jo så klart alla telefoner vi har här hemma! Hem telefon, mobil osv. Dom e rena rama bakteriehärderna. Så jag gjorde rent alla telefoner med alkogel :D Nu kommer jag troligen va fri från knottror om ett par dgr.

Japp det var alles, nu nanna! Jo just det! glöm inte bort att det börjar bli kallt ute! Återfukta, återfukta, återfukta och släng på dig vantarna tidigt!

Köpte själv ett vanilj läppbalsam från Neutrogena idag, goodbye dry lips!



Upp å ner å upp igen!

Det går upp och sen går det ner...Sen upp igen. Varje gång det går uppåt känns det bättre...A, ni fattar. Livet e ju så ibland.
Imorgon e det ljusterapi, ska bli spännande! Rapporterar efteråt!  
Något annat som e sååå roligt e att mina kissar kommer till mig på söndag! Ni förstår ju att bloggen kommer fyllas av foton på dom ett tag framöver!
Åh, vad jag e otålig nu!

See ya!

Storasyster



Hallontårta!

Mums! :D

Stod och målade, samtidigt som jag gjorde mat! Sambon ringde och tyckte vi skulle ut i det fina vädret. Så vi slängde i oss maten. Vi åkte till ett konditori vid hamnen ute vid havet och satt på uteserveringen och mumsade tårta och kaffe. Sen tog vi en promenad längs strandkanten, härligt!


      

       

Nu ska jag slappa lite och sen kke börja måla igen *gäsp*


Äldsta storasystern tipsade om http://www.bloppis.nu/, så missa inte! En sida där bl.a. Anine Bing mfl säljer sina gamla godingar!

Over and out! Hörs säkert senare!







Sorry!

Skriver lite dåligt här! Men jag har varit upptagen :)

Igår övningskörde jag, fått till det mkt bättre med starta, bromsa, starta, växla nu, tredje gången gillt hehe!

Sen målade vi köket i en färg som heter egg eller eggshell dream, så fin färg! Ska börja med andra lagret idag och se om jag orkar börja med listerna, antagligen inte haha!

Vad har ni för Er då?


Måste tipsa om en grymt bra skiva! Ne-Yo "Year of the gentleman" Fixa, säger jag bara :D


Här kommer en av låtarna!

Miss Independant!







 

haha....så söt!







Måndag!

Idag vaknade jag inte, trots att klockan ringde och sambon pratade med mig! Måste varit helt slut, haft en del att tänka på! Men till hänsyn av andra tar jag inte upp det här :)

Gick upp vid tio och förberedde köket och dörrar för målning, sen va vi iväg och handlade mat!

Nu sitter jag och knattrar här och dricker en kopp te "Himlagott". Nästan lika god som "Lust och fägring" som jag har tipsat om innan. Löste e faktiskt snäppet godare än påste.


    


Btw dagcremen från Ldb och sprayet från Got2b var helt klart bra och prisvärda! Ett stort plus till sprayet som luktar så gott.







Söndag!

Fortfarande lite off! Ska till mamma, umgås och spela bingolotto om jag får tag i ngn lott!

Sov länge som vanligt, inte gjort mkt mer än att kolla på Idol 08 repriser, förundras fortfarande över varför människor e så fruktansvärt tondöva och att deras nära och kära inte säger ngt! Jisses!

Här kommer däremot en riktig stjärna, shit jag fick en tår i ögat :D






Fortfarande vaken...

Det e en detalj jag inte får till på tavlan, en ganska viktig sådan...Min hjärna vill en sak, mina fingrar vill en annan. Jag har fastnat. Japp, fortfarande vaken. Känner mig lite pömsig dock. Så om jag somnar snart, så kommer dygnrytmen bli helt fel! Suck!

Chattade med en msn-polare från Makedonien, han kunde inte heller sova. Vi kom in på Gud å stuff. Jag e icke-troende. Kan inte förstå hur det kan finnas en Gud som ger ondska till människan. Det e inte Gud, det e människan som skapar sitt egna onda. Men Gud gav möjligheten till det... "Han" ger hopp till miljader, men nä, jag köper inte det. Tycker det e bra att folk har något att tro på, men för mig finns inget religiöst.

Msn-polarn e muslim, och han ifrågasatte min "tro". Typ vem skapade världen? Inte nån Gud iallafall, säger jag. Tror man får veta svaren när man dött...Han e övertygad om att Gud skapade allt.
Många av mina bekanta e muslimer. Det e stort...men hur kan jag ta dom och deras religion på allvar när dom super, knullar, slåss och ljuger?! En av mina bekanta sa; Jaja, Allah kommer straffa mig sen. Alllvarligt talat!? Tro på din Gud, men ta det på allvar då, eller kalla dig inte troende! Sånt irriterar mig.



Nu ska jag sova...

Storasyster

Konstigheter nattetid...

Somnade vid 23.30 igår, och vaknade vid 4 igen. Helt kolsvart ute, och nån enstaka granne mittemot har tänt i sitt kök. Hörde någon bröta utanför...Hoppas inte det var källarinbrott igen. Sist tog idioten min Teliasäck ( jättebra att lägga sina brottsbyten i ) som innehöll mina favoritsommarkläder :(
Det e allt lite läskigt om natten! Men sen kommer den vackra soluppgången! Så sen kl 4 har jag vart vaken, och sitter å målar det sista på min tavla. Har inte målat på några veckor. Slutresultatet kommer senare idag!
Åh, kommer vara helt knäpp sen, när jag sovit så lite. Mycket konstnärsaktigt!



Storasyster

Fy f-n säger jag bara....

....jag tänker inte utveckla det mer än så!

Jag har mkt att tänka på nu!

Skriver nog inte mer idag....



Afro!

Var ju tvungen att leka lite snabbt i Photoshop! Hur coolt e inte en afrofrisyr?! Jaja, kanske inte på oss...Delar av La familia. Hehe!!



Storasyster

Här kommer jag :D

Fy vad fula bilder!

    

 



Pyssel

Letade fram några av mina miljoner pärlor och pysslade ihop några örhängen. Bara själva hängerna som fattas...Tyvärr e min kamera trasig, men lite kan man nog se. Inget avancerat, men åtminstone en kreativ stund!
Annars så händer det inte mycket idag...



Storasyster


Yearbook yourself!

Som så många andra har jag gått till denna sidan, för att se hur jag hade kunnat se ut på olika årtal. ( från 50-tal och framåt ) Riktigt snygg om jag får säga det själv ;)



Storasyster

Ljusterapi!

Sjukt trött var jag idag, och typiskt nog har jag tvätt-tid åxå. På väg därifrån mötte jag en av mina grannar, som sa att hon hade nåt åt mig. Haha, kvinnan e runt 70 år, och en liten pladderapa! Fick snällt stå och lyssna på allt möjligt i kanske en halvtimma och svimmade nästan av värmeslag. Innan jag gick tillbaka till min svala (kalla?) lägenhet fick jag en kvarting vodka! Haha! Hon hade köpt den på sin senaste resa i forna Jugoslavien.
Ska spara den till nåt särskilt tillfälle...

Nästa torsdag ska jag på min första ljusterapi timme! Det e superbilligt; 50:- / gång för sjukskrivna. 100:- eller om det e 150:- för resten. Deras sida verkar inte vara uppdaterad.  Men det går att köpa ett 10 kort, kostar bara 500:- !
Med tanke på hur få ställen det finns ( i Götet ) + att Sahlgrenska la ner sin ljusterapi så e det grymt billigt! Hoppas det hjälper åxå!
Dessutom ska det vara bra mot rynkor, acne, eksem etc.



Storasyster

Dagens sanning!

En Metro-läsare skrev så här;

"Idag läggs det ner mera pengar på silikonbröst och Viagra än på Alzheimerforskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk, men ingen minns varför!"

Haha, så sant! Och rätt sorgligt!

Storasyster

Kommentar!

Fick en kommentar på ett inlägg, det var Charlotte som tipsade om tävlingen hon har på fredagar! Det finns två paket
du kan vinna!



Gå in på www.charlotte.nu

Hon skriver dom roligaste krönikorna! Jag visste inte om att hon hade en blogg :)

Men nu ska jag kika varje dag!



Sushi!

När älsklingen kommer från jobbet har han med sig sushi o en vinare åt oss...yummie!

Mina favoriter e avokado och räka, så det blir väl fyra av varje!



Vilka e dina sushifavoriter :)

Nee nu ska jag dricka kaffe o sen duscha, man kke t.o.m. skulle sminka sig lite fint idag ;)



Småpyssel!

Nu har jag hängt upp min lilla tavla!

Sen har jag fixat två filmer jag ska se ikväll! "Altered" och "The Nines", får se om det e ngt sevärt!







Nu ska jag käka lite och slänga in en tvätt och stryka lite! Så roligt har jag det!

Vad gör ni?

Ni har väl inte missat att man kan tävla om hudvårdsprodukter på
www.veckorevyn.se varje dag!

Idag kan du t.ex. tävla om en ansiktscreme från Vichy! Allt du behöver göra e att svara på en fråga och fylla i dina uppgifter! Bra va?


 

Tjena!

Sorry för dålig uppdatering! Har känt mig lite krasslig!

Igår var en fullspäckad dag!

Övningskörde, bara för att det gick bra, blev killen övermodig och tvingade ut mig på en utfart, fick kärringstopp inte mindre än tre ggr och massa bilar bakom som stod o väntade, sedan kom jag ut på vägen, körde upp på en kant och tyckte sedan att det var min tur att köra åt höger i stället för bilen som kom åt vänster! Tack för handbromsen! Det var andra gången jag ens satt bakom ratten och ANNARS gick det bra haha! Så nu ska vi öva på att stanna, köra, bromsa minst tio ggr till! :D



Sen va jag hos Arb. förmedlingen, inget nytt där, ska skriva in mig på deras nätsida med mitt CV bara!

Sen åt vi lunch, maten va okej! Inget ställe vi äter på igen tror jag!

Sen till secondhand butiken där jag fyndade en liten tavla och världens coolaste helkroppsspegel, med stjärnor etsade i spegeln och lampor som lyser upp den! Får ta bilder sen! Jag e kär!

Sen hem och baka paj och iväg till storasyster för en jättetrevlig kväll!

Nu ska jag försöka kurera mig! Hörs lite senare!

Kram


Torsdagen!

Vaknade kl 04, och kan inte somna om. Kl e nu 0600...ska upp vid 09 egentligen. Det var trevligt igår, vi åt veg.lasagne och annanaspaj! Mäktigt men åh så gott! Hann spela Alfapet också, innan lillans kille kom för att skjutsa hem dom igen. En riktigt bra torsdagskväll!


Godare i verkligheten än på bild!


Fyndade förresten lite igår också; ett par stövletter för 59:-


Svarta e dom, inte mörkgrå...(Dags att skaffa ny kamera?!)

Hm, kanske ska försöka sova lite till...Hörs senare, Puss å kram

Storasyster

Hey Bagare B:sson

Här har du en affärsidé att följa skrutten!

 
Gruesome body parts greet customers of a bakery in Ratchaburi, Thailand. Artist and baker Kittiwat Unarrom has sculpted life-like heads, feet and hands from dough in the bakery's kitchen and exhibits them in glass cabinets in the shop. He says his edible art lures one hundred visitors a day.

Storasyster

Cat stuff

Om jag hade tyckt att det var värt det, så hade mina kissar fått detta kanske...Allt från Swecat


Kattbädd 69:-         Ying-Yang matskål 129:-



Vattenfontän 439:-



Strass halsband m swarovski kristaller 355:-

Mina pengar måste gå till annat, men va coola grejer det finns...Och tack å lov bryr sig inte katten om ytlighet! Allt coola grejer e ju egentligen för ägarens skull. Samma sak med mammor och pappor som lägger ner multum med pengar på att köpa märkesgrejer till sina spädbarn/barn...Hallå, vilket slöseri! Barn växer ur kläderna rätt snabbt.
Men, det e upp till var och en! Mina kissar ska bli bortskämda med kärlek ! Jag har fantasi, jag kan pimpa upp matskålarna - för min skull, haha!

Storasyster

Panikstäda och pensionärsliv!

Imon blir det att panikstäda igen, för mutti och lillskrutten kommer förbi. Middag får det bli med. Min mumsiga lasagne eller nudlar med kycklingwok? Hm, nåt av det blir det...
Dagarna går så fort nu..eller e det för att jag latar mig tills 11, jobbar ett par timmar, kommer hem, slumrar till i soffan nån timme, vaknar, äter och vips e det kväll igen. Känner mig som en pensionär...eller nä, t.om pensionärer e mer aktiva. Får skärpa mig, eller så tar jag igen allt i nästa liv ;)
Hur ser era dagar, kvällar ut? Gör ni massa kul, eller sitter framför datorn / tv:n som mig?


Panikstäda och se glad ut! Alltid  i höga klackar, eller hur!? ;)

Storasyster

Holabandola

Imon ska jag till stan och sen hem till syster med mum, när killen e och spelar! Ska testa att göra en ananas paj att ta med, receptet fick jag av min kära vän M, tack :D Serveras med vispgrädde! yummie! Måste komma ihåg att spara en bit åt älsklingen.





Det ska vara creme fraiche i fyllningen men ska byta ut den mot vaniljkesella, det borde väl gå? Eller kan man inte ha kesella i ugnen? I dunno! Men jag har en sweet tooth så jag får prova!

Nu ska jag kolla på filmen "The Eye" med Jessica Alba!

Hörs säkert senare!

Ciao!



Vinn en mobil hos Shopaholicmamman :D

Japp gå bara in på hennes sida och tävla!



http://www.shopaholicmamman.blogg.se/







Puppy snatcher aka Valptjyven!










Trötter!

Idag har det inte gått i många knop. Va ute o promerade, sen köpte vi ett häfte med massa rabatter! En rabattkupong är hos optikern som jag ska utnyttja, måste ha nya glasögon! En annan va hos färgaffären så vi tjänade 1600 på det och har färg till hela huset nu, yes! Så imon ska jag börja med köket, tänkte jag!

Men vilka glasögon ska man satsa på?! Förslag? Tänkte ngt sånt här kke!





Ludde e kinkig och e som ett plåster på mig, i hopp om att jag ska ge honom mat. Dieten verkar vara lite jobbig för honom, men han måste gå ner i vikt! Jag plågas lika mkt som han, jobbigt att inte kunna göra honom glad och bara ge honom mat! För Er som kikar in för första gången, Ludde e min älskade 13 åriga kattkille! Känner mig skuldmedveten som lät honom bli så stor men man blir faktiskt lite "hemmablind" i mina ögon ser han normalstor ut ju! Men som de kunniga sa, han ser väldigt välmående ut för sin ålder, bara lite...ehh tjock haha!


Har ni djur?

Jag går och dagdrömmer om att skaffa hund igen, vi får se, det kanske inte blir en dröm så länge till ;D Funderar starkt på en långhårig schäfer, men jag måste läsa på lite innan och se om det e en hund för oss!







Kallt!

Idag såg jag en kille i shorts, och senare en tjej i kort kjol och t-shirt! Va? Själv gick jag å frös hela dan, trots att jag hade jeans och jacka! Dags att plocka fram vantarna snart ju! Kanske e det jag som har dålig blodcirkulation?!
För övrigt har det inte hänt så mycket..sitter mest å längtar efter katterna. Att tiden ska gå så långsamt när man längtar efter nåt...Ha det gott, bloggar nog inte mer idag.

Ciao

Storasyster

Produkter!

REBECKA ÖGONBRYN OCH FRANS FÄRG

Ögonfrans/Ögonbrynsfärg Rebeck

Man får med en tub creme och väteperoxid som man blandar ut i en liten plastbytta! Den lilla "pinnen" man blandar ut och applicerar färgen med fungerar bra på brynen men på fransarna hade det nog varit bättre med en fransborste. Det får sitta i önskad tid. Jag hade brun färg så den fick sitta i maxtiden, om du väljer svart får du nog hålla lite mer koll. Men resultatet blev faktiskt över förväntan, klart värt pengarna! Fint resultat! Obs! Glöm ej att applicera fet salva där du inte vill ha färgen, jag anv. vaselin.

POÄNG: 4/5 (skulle fått full pott om man hade fått med en fransborste!)


LOREAL STUDIO CURL POWER




Ska ta fram lockarna om man har självfall/lockigt hår, separera och motverka "frizzighet". Ja det blir ju inget "småhår" som sticker ut, lockarna tas fram aningen bättre. Jag testade att sova med ett par trulsar i håret och dom blev lockiga med stort L i stil med den föräldralösa lilla Annie. Den är OK! men inte mkt mer än så.

POÄNG: 3/5




En bild på Annie om ni inte vet vem jag syftade på :D Lockigt va?



Mini shopping!

Hello....vart i stan och inhandlat lite saker, här kommer lite bilder!




 

     Jeanskjol med nitar off course!




Ögonbryn och fransfärg Rebecka i brunt, kostade endast 40 kr får se hur bra den är.

Got 2 b Smooth n chic, smoothing spray, älskar Got 2 b produkterna. Kan även rekommendera 2 sexy hårspray

Lbd vitamin face cream

Studio Loreal Curl power, curl conditioning creme

Ska berätta vad jag tyckte om dom i ett senare inlägg! Nu mat, kycklingpytt med stekt ägg yummie :D



Manga

Negativt; Idag hade jag en dålig dag...Positivt; Målade lite i Photoshop. Försökte mig på lite Manga. Tja, nåt blev det iallafall.
Tack och lov e det en ny dag imorgon!



Storasyster


Hej kompis :D

Måndag ja, brukar vara den tråkigaste dagen på veckan, men nu kan det ju kvitta! Hehe!

Va hos vännen med familj igår, vi ses för sällan, iaf. så planerade vi biobesök o sushi framöver!

Annars hände inte så mkt. Somnade o vaknade sent igen!

Ska försöka vända rätt på dygnet snarast !

När går ni och lägger Er?

Nu när sommaren är över e det dags att återfukta kropp och hår!

Så här kommer lite budget tips!


Hårvård


      


Hudvård


     


Fötter






Naglar






Bara lat eller bara måndagar?!

Ska på min 3 h rehab om ett par timmar och sedan träning. Just nu har jag ingen lust...Vaknade tidigt, och vill krypa ner under täcket igen. När jag vet att jag måste iväg nånstans, så kommer jag på hundra andra saker jag behöver göra egentligen...måla klart min tavla, röja undan och ställa ner saker i förrådet, köpa kattsaker etc. Ändå hade jag hela helgen på mig och gjorde ingenting! Jag funkar inte bra när det e kallt och höstigt ute. Dags att testa på Ljusterapin snart...

Fick ett fint sms nu på morgonen; After u wake up, i will kiss ur head, and kiss ur hands and put them on my chest. I do everything to make u happy, u are my treasure!

En vacker dag...Jag längtar! :)

Ha en bra måndag! Kram



zwani.com myspace graphic comments


Storasyster

Tidigare liv?

Bara på skoj...Detta var jag i ett tidigare liv, haha, med tanke på mina ungkarlsfasoner och lite annat-låter det rätt vettigt!

Diagnos:
Du kanske ogillar det men du var en man i din senaste inkarnation.

Du föddes någonstans i ett område som vi i dag kallar Turkiet ungefär kring år 1175.

Du arbetade som arbetare, mekaniker.


Din psykologiska profil i ditt förra liv:

Du gillade alltid att resa, utforska, du kan ha varit detektiv eller spion.


Kunskapen - som du skulle ta med dig och förvalta in i detta livet:

Utveckla och växa mentalt, söka upp en bra lärare för att offra lite tid och energi på hans kunskap.

Här kan du se ditt tidigare liv! Ska nana snart, sov så sött!





Storasyster

Fattig middag...

Har bara varit inne hela dan...kanske dumt, men idag hade jag ingen energi. För lat för att gå till affären med, så det blev att kolla i skafferiet och kylen för lite middag. Swisch, färdigkollat! Har aldrig mat hemma. Knappt.
Det blev några stackars chicken nuggets, ris och en slags tomatsås. Rätt äckligt blev det. Kanske dags att handla mat snart?! Kanske åxå dags att sluta vara en sån ungkarl...



Storasyster

Söndag!

Japp idag sov vi läääänge! Somnade jätte sent!

Nu har vi ätit frukost och senare ska vi ut o promenera, sedan bär det av till kompisen med familj och sen ska vi handla för veckan! Kanske kolla på filmen "Be Kind Rewind" med. Det va min dag.

Vad har ni för Er? :)

Här kommer erat horoskop från Aftonbladet!





Horoskop för söndagen

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig en smula filosofisk, men det är svårt att få ro för funderingar. Full fart hela söndagen.

Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir romantisk om du inte medvetet väljer att gå åt något annat håll. Riktigt fin kväll.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du tappar humöret och har betydligt kortare stubin än vanligt, men i övrigt blir söndagen trevlig.

Kräftan 22/6-22/7

Du tycker att tillvaron känns en smula tjatig just nu och du blir irriterad om ingenting nytt dyker upp.

Lejonet 23/7-23/8

En trevlig och underhållande söndag väntar. Du ägnar också en del tid åt att planera inför vintern.

Jungfrun 24/8-23/9

Det skulle inte hända särskilt mycket om det inte vore för din impulsivitet och dina fräscha idéer.

Vågen 24/9-23/10

Du trivs bäst med att pyssla, detta är en idealisk dag för småsaker. Sport och friluftsliv passar också.

Skorpionen 24/10-22/11

Du behöver en lugn och avkopplande söndag, kanske med ett extra inslag av frisk luft. Lata dig lite.

Skytten 23/11-21/12

Egentligen blir söndagen riktigt fin men du har en tendens att bita dig fast vid baksidor och nackdelar.

Stenbocken 22/12-20/1

Din förmåga att sålla fram glädjeämnen och guldkorn ger dig en fin söndag trots vissa bekymmer.

Vattumannen 21/1-18/2

En bra dag för allt som rör hem och härd, prylar och samlingar. Trevlig söndag även i övrigt, dessutom.

Fiskarna 19/2-20/3

Månen inspirerar och ger dig en sensuell, mysig söndag. Unna dig själv lite extra lyx och njutning.


Droppen!

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din  hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.



Åh, varför kan inte alla bara få vara lyckliga...



Storasyster

En present!


Detta är en koreansk variant av avenbok - små löv - tålig och lätt att forma gör den till en populär bonsai världen över.



Bonsai frön Korean Hornbeam 5 frön



Japp Storasyster nu måste du komma och hälsa på! Jag har köpt frön till detta "trädet", så nu kan vi skapa våra alldeles egna bonsai träd :D
 
5 små frön, mamma kanske oxå vill va med och hjälpa oss!





Kvällens outfit!

Höhö! I´m a bit bored...



Storasyster

ARG!

Sitter och dricker pulvercappucino och e forfarande upprörd över en dokumentär jag såg tidigare idag.
Det handlade om hemsidor där det ges tips hur man ska gå bäst tillväga för att lyckas med sitt självmord.
Killarna bakom sajterna såg inget fel i det, och tyckte att alla har sitt egna yttersta ansvar.
Hur fan kan dom inte känna ett eget ansvar när dom ger sådana "råd "?! Det e som att ge ett laddat vapen till en självmordsbenägen person och säga varsegod! Det mest vettiga e väl att erbjuda den personen hjälp att må bättre! Dom har många liv på sitt samvete och borde skämmas!
Sverige borde skämmas ännu mera! I Australien e det lag på att man inte får skapa sådana sidor, dom tas bort och det blir böter. Här har inte ens frågan tagits upp...
Precis samma sak med Pro ana sidor. Anorektiker som ger varann tips på hur dom enklast tappar vikt, visar bilder på skelettliknande kroppar och annat osunt.

Det e sorgligt att dessa personer, med sina sjukdomar inte får hjälp! Dom smittar ner andra med att skapa sådana hemsidor...

Fy bubblan!

Japp, det var dagens allvar...


Sök hjälp om du mår dåligt, snälla!

Storasyster

Hahaaa...

....jag har kollat på detta klippet hundra ggr om, jag dör va rolig han e :D








Yes...

....detta härliga sminkpaketet i höstens färger blev mitt!



Sminkpaket i guld o brunt


Annars sitter jag och väntar på grillat! Mumma! Ni kanske tycker det blir lite många inlägg idag, men jag har inget bättre för mig helt enkelt ;P



Skum katt!









Uttråkad!

Jag har inget att göra så jag började måla i sovrummet!

Ni får se resultatet sen. Försökte få hit Storasyster men hon ville inte!



Ibland har man lust att göra ngt, men ändå inte! Jobbigt det där. Imon ska vi iaf. till en tjejkompis med sambo och dotter. Ska bli kul att se hur stor hon har blivit, dottern och inte kompisen alltså haha :D

Jäjä....later dudes!



Längtar!!

Jag tror dom ska heta Zingo och Cezar! Vad tycks?



Storasyster

Vi hälsar Er...

....en trevlig dag! :D



 

(Hallen i bakgrunden ska renoveras :P)

 P.s. Såret under ögonbrynet gjorde Ludde i ett upphetsat tillstånd på mig haha! D.s.

Höll på att glömma! Älsklingen hälsar detsamma :D






Lördag!

Japp så va det lördag igen! Inget planerat här!

Vad ska ni göra?

Igår klämde jag och älsklingen ur det sista av sommaren och åt färska räkor och drack varsin jordgubb-lime cider! Vi kollade på filmen jag tipsade om igår,
Young@heart OMG såååå bra. Jag skrattade, grät, skrattade, grät!

Vaknade klockan 10 i morse, har inte hunnit göra så mkt mer än att äta frukost och kolla på Mumin. Jag vet jag e så barnslig, men jag har älskat Mumin sen jag var liten. Vi har t.o.m. kex i form av alla mumin figurerna hemma! Haha!




Kom igen erkänn! Du har oxå ngn barnslig last? Eller?!

Nee nu ska jag fixa lite innan killens kompisar kommer!

C u later!



Positiv el negativ?

Lilla plättan sände mig ett mail...delar av det var detta..

Subject: När det känns för jävligt, tänk så här.....

Jag är tacksam...... för tonåringen som gnäller för att han måste
diska för då är han hemma och inte ute på gatorna.

....för skatterna jag betalar för det betyder att jag har ett jobb.


....för att jag måste städa efter en fest för det betyder att jag
har vänner.

....för att kläderna är lite trånga för det betyder att jag har mat
på bordet.

....för att gräsmattan behöver klippas , fönster tvättas och
hängrännor som måste rensas, jag har ett eget hem.

....för skuggan som bevakar mitt arbete, det betyder att jag är ute
i solen.

....för alla klagomål på politiker för det betyder att vi har fri
yttranderätt.

....för att parkeringsplatsen är längst bort för det betyder att
jag har råd att ha bil.

....för min höga elräkning, den betyder att jag har det varmt.

....för kvinnan i bänken bakom mig i kyrkan som sjunger falskt för
det betyder att jag kan höra.

....för tvätthögen på bordet för det betyder att jag har kläder att
ta på mig.

....för trötthet och värkande muskler i slutet av dagen - jag har
kunnat arbeta hårt.


....för väckarklockan som ringer på morgonen, jag lever.


Eller hur?! När man gnäller på småsaker, läs listan! Jag ska försöka iaf! Mästaren av neg tankar, yep -på gång till positiva! Jag ska bli den där optimistiska jäkeln som käkar solsken till frukost och bear (bajsar m ett finare ord) ut en regnbåge! Så positiv ska jag bli!

Storasyster


Fun stuff!!

Coolstuff har massor av roliga grejer! Till dig själv eller som roliga presenter!


Vattna ägget så kläcks det snart av sig själv och en ståtlig växt med ditt budskap, "I Love You" eller "Happy Birthday", framträder! 69:-


Torka bort din sura min och låt hjärnan - inte bara tarmsystemet - arbeta när du sitter på toan! Dra helt enkelt fram en bit papper och lös olika fomer av pussel. 65:-


Blåsapan viger sitt liv åt att torka ditt nagellack! Helt söt sitter den på en hylla tills du lägger dina fingrar på apans lilla bananplatta varpå den omedelbart börjar blåsa ditt nagellack torrt och fint. 59:-


Twilight Umbrella är ett paraply bestrött av fiberoptiska lampor som glittrar likt en alldeles egen liten stjärnhimmel du bär ovanför huvudet! 379:-

Bäst av allt;


Litter Kwitter är ett toaletträningskit med vilket du lär katten att använda din vanliga toalett på under 8 veckor. Detta görs genom att kattens beteende långsamt ändras steg för steg. 685:-

Storasyster


Ljuvliga Ljus!

Det enda i höstmörkret som e positivt e ljus! Levande stearinljus, doftljus, ljuslyktor - jag älskar ljus! Köpte ett litet doftljus i närbutiken nyss, som luktar jordgubb! Idag e nog den kallaste dagen på länge, så jag behöver lite värme. Ska tvätta och städa, sen ta ett bubbelbad, tända massa ljus och bara mysa! Vad har ni för helgplaner? Nåt kul, spännande, tråkigt? Berätta!



Vill ha!

Färgskiftande stearinljus


Young at heart!

En kör med enbart gamla deltagare, men dom känner sig inte gamla! Inte i sinne eller hjärta och det är det viktigaste. Jag fick en tår i ögat när jag såg dom, inspirerande! Nu har det kommit en dokumentär film med dom, som jag MÅSTE se!





Confession

Jag har nåt att bekänna...det e pinsamt, men jag e en scratcher.  Det förstör mina dagar, och jag har gjort så sen jag var liten och vild. Klättrade i träd och hängde i en gren i knävecken, hoppade från soffan och landade på knäna, ( medvetet, för jag skulle se hur långt jag kunde glida ) etc. Totalt orädd! Men, med detta följer skador...småsår. Sen kommer sårskorpan och det e där mitt problem kommer in. Jag kan inte låta bli att pilla! 
När jag får en plita eller finne eller skoskav, så pillar jag, vilket resulterar i en massa sår i ansiktet. Inte konstigt att alla tror att jag e yngre - när jag ser ut som en 14 åring i puberteten :(
Hur lätt e det att sminka över? Inte ett dugg lätt! Såg nåt liknande på Oprah nångång, folk som förstör sig själva...hm.

Varenda dag förbarmar jag mig över detta och känner mig fulast i stan. Avundas alla med fin hy. Vad göra! Det hjälpte inte att klippa mina häxnaglar...ska jag behöva hugga av fingrarna? Suck...Honung skulle tydligen ha en läkande effekt på sår och finnar, men njee, funkade inte.
E det bara jag, eller har ni några dåliga, pinsamma vanor?
I hate this! Make me  feel better plz...

Sad butterfly

Storasyster


Grattis Rock!

Wohooo han vann Hells Kitchen! Jag stod och velade mellan han och Bonny! Men det blev rätt vinnare :D

Tänk om man får äta på hans restaurang i Las Vegas ngn gång?! *hoppas*






Fanken...

....jag trampade på en spik! Den åkte in i foten, MINST en centimeter! Ajajaj! Ingen pleasure trough pain här inte!


          


              


     

Miss Jay Alexander

HAHA! Jag skrattar ihjäl mig. Han e så underbar! ( Miss Jay från bl.a Americas next top model ) I klippet får man veta vad han anser om finska språket :)




Storasyster

Jobb

Det var lite mer att göra idag, men mycket dötid åxå. Fast det var ändå kul, jag å min bästis - lookalike tjötar å skrattar halva tiden. Tänk om alla arbetskompisar var så, på alla arbetsplatser.
Måste ändå börja tänka ut vad jag vill jobba med...Trots mina 35 år har jag ingen aning. Jobbet e halva ens dag, så att man trivs e sååå viktigt!
Tränade idag med, gött! En liten tid framöver blir det nog bara 1gång/vecka, men så fort jag har frikort igen så ska jag gå minst 2ggr/v. Får hoppa upp på Crosstrainern här hemma så länge.

Ni får ursäkta att jag bloggar om vardan så mycket...men det kommer, precis som i förhållanden, en vardag i bloggandet med ;)



Storasyster

Pust!

Har varit igång sen jag gick upp! Har tvättat och slipat och målat sovrums dörren, fixat lunch åt oss, fejat och stått i!

Vad har ni gjort idag då?

Här kommer lite härligt höstsmink från Too Faced, finns att köpa på www.eleven.se


               Mirror, Mirror Gloss                                      Cocoa Comet



      



                  Mocha Meteor                                             Gold Digger Eyeliner

                                                                      
                






                                 

Regn och rusk!

Ett tips i mörkret, som jag själv gjort idag!

Gå en promenad i skogen, när du kommer hem ta ett varmt bad eller dusch, sätt på dig myskläder och innetofflor, gör en kopp med ditt favorit te, kura upp dig i soffan med en gosig pläd, läs en bok eller kolla på en riktigt bra film och njut! Sätter guldkant på den gråaste dagen!

Favorit te just nu!                               Duntofflor

Kobbs: Lust och Fägring                  Från Phtextil.se


                               


Mysig Pläd                                               Bra bok

Ellos
                                                        Mamma sa att jag var sjuk


           





Mina bäbisar!

Om ett par veckor hämtar jag mina efterlängtade killar! E dom inte perfekta?! ( Bondkatt / Russian Blue )
Namnförslag?



Storasyster

BRRR!!

Vilket ruggväder! Har precis kommit hem från "jobbet" och haft mina fönster öppna hela dan. Jisses va kallt det e inne nu. Gillar inte sånt här mellanväder, när det bara e grått och ruggigt. Ska kanske sola solarium imon igen - gjorde det igår. Känner mig på bättre humör med lite färg på kinderna.

Jag var beredd att få jobba massor idag, men det kom knappt några gäster, så det blev mest att sitta å snacka med ägaren. Han påminner om en gammal bästis jag hade när jag var 17-18. Vi bodde grannar och hade så himla kul ihop. Men sen glider man isär...
Nåja, jag börjar redan vänja mig att gå dit, hoppas det blir mer att göra. Trist att rulla tummarna bara.

Nu ska jag plocka iordning här lite, och sen rulla in mig i en stor, varm filt! Brrrr.


En sån skulle man ha, Ofelia pläd, 239:- från IKEA

Storasyster


Aj!

Vaknade med värk i höger sida....e säkert min gamla muskelinflammation som spökar!

Igår tog vi en sväng med cykeln, sen kollade jag på tv4 fakta resten av kvällen. Handlade om kvinnliga mördare, på death row. Vad man än har gjort förtjänar ingen att avrättas, de som ger giftinjektionen är ju mördare även dom. Vad tar människan sig för rätt att leka Gud? Nej usch och då vet man ju inte hur många som är oskyldiga!

Vad tycker ni? E ni för dödstraff?

Däremot tycker jag det svenska rättsystemet e på tok för mesigt, man kan ju komma undan med vad som helst och ändå bara sitta inne i tolv år. Brottslingarna får mat bättre än våra skolor, de får tv i sitt rum, umgås och "ha det bra", allvarligt, e DET ett straff? Man börjar ju undra alltså!

Nope nu pratar vi om ngt roligare! Idag anmälde jag mig till Buzzador, hoppas väntelistan e kort! Vill testa saker nu, jag har ju tid till det *suck*

Annars ska jag se om jag kan slänga in några tvättar, laga middag lite senare. Idag ska jag göra Sesam nuggets, paraboiled ris, "wokade" morötter och broccoli och sweet chili sås....yummie! Har blivit sugen på vegetarisk mat mer och mer, vad händer med mig? Haha!

 
 





Drömmar

Trumresor? Ännu en sak som måste testas på senare. Låter spännande!

Jag har haft 2 nätter med dålig sömn, skyller frånvaron av bloggandet på det...Lillasyster hotade att ta över bloggen, så man får väl skärpa sig ;)
Jag har startat min rehab nu, och det e det som gjort mig lite nervig dom senaste dagarna. Träffa nytt folk, lära sig massa nytt, åh - det e läskigt. Igår kändes det hemskt, men bättre idag! E på ett litet pasta-ställe, och ägarna e jättegoa, så det ska väl gå bra! Det e trots allt rehab, så jag måste lära mig att inte ta allt så allvarligt. Ingen kan allt på en gång...Mamma å systrarna e så söta också, som alltid stöttar en och får mig på bättre tankar! Tack!

Fick också höra från min läkare att det finns ett ställe i stan, där dom har ljusterapi! Berättar mer sen när jag testat på det. Det går framåt!!

Vad mer? Mardrömmar hade jag inatt - Huh! Oftast e det personer som skadar mig...som trycker in sina händer in i min mage, min rygg och JÄKLAR vad ont det gör!
Inatt var det 3 tjejer som attackerade mig, bet och plågade mig. Vaknade helt livrädd.

Lyckades inte styra den inatt.
Emellanåt kan jag styra drömmarna...( Lucid dreaming, klardrömmar ) Favoriten e när jag hoppar ut genom fönstret och flyger! Bästa känslan ever!


Lucid dreaming


Sov sött sen, hoppas jag åxå gör det!

Natti
Storasyster




Fortsättning kraftdjur!

Hittade en gratis länk med 15 minuters "trummande" för Er som vill testa! I will! Cd:n va inte så sammanhängande som jag skulle önska :D


http://www.shamanismcanada.com/shamanicdrumming244bpm.MP3





Kraftdjur!

Ett tips från www.kirkemandragora.blogg.se/ gjorde att jag blev intresserad av att göra en så kallad trumresa. Jag fixade en skiva som heter "Sacred Earth Drums" med olika spår att lyssna på medans jag ligger mörkt och bekvämt! Man ska sedan gå in i en slags trans (?) som ska visa dig ditt totem/kraft djur! Spännande va?

Annars så sov jag jättedåligt inatt eller somnade inte helt enkelt, förrens 0400 i morse *gäsp*

Japp japp.....igår hände inte så mkt! Plocka iordning, tränade, såg på film och gick på en kvälls promenad, man får passa på medans kvällarna e milda :)

Jag såg filmen "Felon" som både jag och sambon tyckte va bra!


Under ett inbrott där hans familj hotas till livet, dödar en man inkräktaren och döms till fängelse. Det blir en kamp för överlevnad, där inte bara andra fångar är hotet. En korrupt fängelsevakt tar till alla medel för att bibehålla sin makt och ordning.







Seg!

Lite seg idag! Igår bjöd min lälli mig på tre rätters på Sjömagasinet (Leif Mannerströms restaurang), oj oj oj vilken god mat!




Men nu e vi trötta, så vi fortsätter vila! Här kommer en bild på mina två favorit killar!





Hörs imon!



Tant!

Jag har blivit en sån tant! Jag ska spela Bingolotto ikväll! Oh, tänk om jag vinner en massa pengar! Då drar jag till Kurdistan först, sen till Tunisien, Marocko och Egypten. Åsså ska jag tatuera mig...och bungyjumpa å adoptera massa barn. Wow, vilken känsla att ha obegränsat med pengar! Självklart skulle jag dela med mig också! Vad hade du gjort?


I has a money. What I do wif it?

Storasyster

Typisk söndag

Söndagar e rätt tråkiga...kan vara mysiga, men jag e på tråkhumör idag. Ska fortsätta måla sen tror jag.
Mötte en kompis igår, tog en öl på puben och sen hem till honom, där vi lyssnade på musik och dansade! Haha, vi brukar göra det, han och jag. Dansa. Skapar vårat egna disco i vardagsrummet. Kul som vanligt! Måste se rätt komiskt ut :)
Blä, jag har ingen inspiration nu...ska fortsätta tråka på denna tråksöndag...



Storasyster


Lälli och Lälli 4-ever :D

Tjooho....idag har jag och min älskling varit ihop i två år, bådas längsta förhållande och still going strong!



Ska fixa här hemma och sen fixa mig själv, sedan ska killen bjuda mig på middag, vet ej vart! Har köpt lite smått och gott åt honom.

Japp grattis till oss!

Vart e storasyster? Väldans tyst från den lilla pratkvarnen!

Vad har ni för Er då?

Nee nu måste jag fortsätta här!


Burp!

Ätit potatisgratäng med sallad och kött, sen sprang jag ner och köpte ostbågar....fyyyy mig! Men det va allt jag åt! Lovar! Okeeeeej då sluta tjata, jag åt två kakor med....okej tre....fan oxå :D

Förresten! Det e ju människor=DU, inne o kikar, varför inte lämna en liten kommentar vettja? *blink, blink*

Jahapp fick simmat, bubblat och bastat idag. Smetade på hårinpackning, gjorde en handduksturban och satte mig i bastun, håret blev sååå lent och fint! Ett litet tips bara!

Annars hände det inte så mkt idag, sjukt omotiverad och seg!

Nu när Idol kört igång (har inte kollat än) så kommer här ett klipp från Amerikatt :D "Stackars" kille och Paula!









Älskar dig!

Jag e fullständigt och fjortis-aktigt kär! Jag har haft många såna förälskelser...Leonard Cohen var en. Trots åldersskillnaden fantiserade jag om att vi skulle bo tillsammans i Kanada nånstans, och han skulle sjunga för mig så fort han vaknade. En annan var Dave Gahan-Depeche Mode. Mmm! John Bon Jovi också så klart! Men nu e jag så kär i Boaz Mauda...Herregud, såna stunder känner jag mitt hjärta! När jag lyssnar på honom, då exploderar mina känslor. Hans musik  får mig att känna samma känsla som när det ösregnar! Jag älskar regn! Inte när det e kallt ute, men annars så. Bara stå under ett riktigt spöfall! Wow. Då e jag JAG!  Ren, öppen, fri...
 


Boaz Mauda

 
Dave Gahan


Storasyster

Uppdatering!

Hej snyggingar!

Själva tågresan va ju inte den bästa, men när vi väl va framme var det jättekul. Vi umgicks med lillen och syster och hennes sambo. Middag, bilder, sen innan vi åkte gick vi till ett litet mini barnens zoo 5 min ifrån systern. Lyxigt att ha det så nära när man har barn. Jag klappade världens sötaste gris, hon njöt som bara den, funderade starkt på att ta hem henne, men hur skulle man förklara det på tåget? ;P



Igår fyndade jag massa, bilderna finns ju i förra inlägget! Jag älskar mina nya designer champagne glas, måste ju ha ngt att skåla med på söndag! Då e det ju två års dag med sambon :D

Vad har ni haft för Er då?

Nee nu måste jag packa ihop lite, ska till simhallen med världens bästa mammi :D Syns i böljorna blå!

Ciao!


Fredagsfynd och kakor!

Japp som överskriften lyder!

Här kommer lite bilder, skriver mer imon, trött efter resan :D






 








Uppskattad när du e död?!

Det var jobbigt idag och jag har inte gjort nånting...Jo, småsaker som att måla, träna, gå på möte med rehabtanten...Kanske e det höst-trötthet?
På måndag återgår jag så smått in i arbetslivet. Läskigt, spännande och roligt! Har varit hemma i nästan 1år! Shit...Vad ska jag säga, min kropp och själ behöver läkas, men jag ser att det äntligen går åt rätt håll! Depression e inte att leka med, och inte heller att skämmas för.
Sjukdomar som inte syns, tas inte alltid på allvar, vilket e så synd. Hjälpen e inte heller alltid den bästa.
Men detta året ska jag ta till alla medel, kämpa, ta all min kraft och mitt egna ansvar för att må bra. Babysteps, babysteps...Jag har mycket att vara glad över.

Man glömmer av allt det som e bra ibland. Glömmer av att visa uppskattning  till sina nära å kära. Ett sånt typiskt exempel e döden. Ja, ni läste rätt. När ger du din favvoperson t.ex en liten blomma "bara därför" ?
På Valentines day kanske?
På födelsedagen, Morsdag, namnsdagen?
Men inte bara så, utan anledning? Jag gör inte heller det, men visst borde man! När tror du att du kommer få massa blommor? Just det, på din begravning! Då pungar folk ut med pengar. Varför e det så. Egentligen e det helt bakvänt! Har jag rätt-eller har jag rätt?!

Oj, oj, djupa tankar här...Haha! Bli inte deppiga nu va...Lite allvar behövs ibland. Till er alla, från mig; min favoritblomma ever, vallmo! OH, kom just på ett ev kattnamn; Poppy! Eftersom jag ska ha 2 katter vad ska den andra heta? Poppy och???
Nu ska jag kolla på tv :) See u later <3



Storasyster

Bästkusten

Nu e vi tillbaka till Bästkusten igen! Tiden med megasyster och familj gick alldelles för fort, saknar dom redan! Vi gullade mest med våran systerson, gick på promenad, kollade på foton från deras Japan resa. Systers sambo gillar att fotografera, hehe...Många kort blev det! Dom gav mig inspiration att skapa mig en egen liten japansk hörna här hemma. Fast det får bli ett senare projekt!

Tågresan gick alldelles för långsamt! 5h, speciellt för en rastlös typ som mig, med ett stort nikotinberoende var smått plågsamt! Vi hade bokat plats i kupé, men hamnade helt omkringspritt i den...stackars mum hamnade bredvid en gammal man som tjötade hål i huvudet på henne...och som sa att han älskade henne och undrade hur mycket hon kostade för han ville dessutom köpa henne. Hon kostar solen, månen och stjärnorna sa jag! Gubben hade inte råd! Hah!
Hemvägen var värre! Kupén var fylld av folk hela tiden, fattar inte varför. Det fanns 2 vagnar för folk som inte hade platsbiljett, ändå skulle dom knö med oss. Jag å lillasyrran gav dom elaka blickar...haha, men vad hjälpte det?!

Hur kommer det sig att man e helt slut efter resor? Man sitter och gör ingenting, och blir sååå trött.


Alla skulle behöva en Japansk lugn plats ;)

STORASYSTER

Panik?

Vaknade tidigt och har fixat allt...bettskena, linser, trosor, kamera etc....Väntar på att tiden ska gå...men i slutändan får jag ändå lite panik. Konstigt, va?!
HAR jag verkligen med mig allt?? Nåja, vi e hemma på torsdag...allt jag behöver egentligen e min plånbok, nycklar å hjärna!
Ha en bra dag! Nu sticker jag till Stockhoooolm! Ciao!

STORASYSTER


Resa

Resa e kul, men själva vägen från a-b gillar jag inte! Flyg e ok, då får man sväva uppe i det blå och kolla på molnen nedanför, dom e så mysigt fluffiga!
Buss i långa sträckor får mig illamående och uttråkad! Då e tåg bättre om man nu måste välja. Lite luftigare på nåt vis.
Värst e när man hamnar bredvid nån hemsk resenär som ska babbla när man inte känner för det själv...Bäst e det när man lyckas somna och vips e man framme...dock med nackspärr och dreggel på hakan.

Tack och lov får jag trevligt sällskap imon, mutti å lillasyster! Då går resan fortare! Har inhandlat en Hänt tidning med...Skvaller e ett måste! Det blir en blixtvisit i Sthlm, så vi hörs snart igen kära läsare!

Ha det gott, och glöm inte att kommentera våra inlägg - gamla som nya! Hehe...hjärntvätt e mitt nästa drag...Kommentera...eller hypnos kanske? Slappna av i hela kroppen, tänk att du e på din trygga, varma plats...skriv ner dina tankar... på våran blogg...och gör det ofta...

Haha, det e roligt med kommentarer eller hur! Nu ska jag inte tjata på ett tag, promise! ( Märker ju att ni e trotsiga! och att tjat inte hjälper :)




Packa!

Nu ska jag ringa mamma, sen ska jag packa lite smått tills imon!

Annars har jag gjort käk och målat och fixat i sovrummet!

Här kommer lite bilder!

Middag: Grönsaksbiff, potatis m.m. i ugn, kantarellsås och sallad!






Målning m.m på garderobsdörr!








LILLASYSTER

Målar igen!

Fick tag på en riktigt billig duk, 46 x 38 cm, för bara 36:-
Första skissen e det värsta jag vet, så den brukar bli lite hafsig. Kollade i min målarlåda och upptäckte att jag inte har färgerna jag behöver...som vitt! Får köpa det efter Sthlm-resan.
Men ni ska få en tjuvtitt på skissen...Slutresultatet brukar skilja sig en del från starten som tur e!



För kort för att illustrera!

Tror inte jag gillar Illustrator...Jag e en sån som vill lära mig saker bums! På egen hand...istället för att läsa om alla funktioner, så vill jag klura ut det själv. Precis som män och IKEA-möbler, haha! Därav alla svordomar. Drömde att det bara var kvinnor som var 1.83 m, som verkligen kunde Illustrator. Jag kom inte långt med mina 1.62 ½...Så jag lägger Illustrator på hyllan ett tag, och går och köper en duk eller pannå istället!
Här ska skapas iallafall! Plus att jag kan hänga det på väggen sen! Vet precis vad jag ska måla. Ni får se när det blir klart!



Hjälp!

Det var en svartklädd man som försökte bryta sig in! Hehe kke inte riktigt. Sambon glömde säga att sotaren skulle komma idag. Han knackade på massa ggr innan jag fick på mig min rosa? mjukisdress, galet hår och släppte in honom.

Inatt pratade sambon i sömnen IGEN! han e en tjötröv t.o.m. när han sover :D



- Oink?
- Va?
- Rosa!
- Vadå rosa?
- Det e väldans vad väggarna e rosa!
- ???? 

En stund senare

- E det kattdjur?
- Va?
- Eller e det hunddjur?
- Vadå?
- E det katt eller hunddjur?
- Vart???
- På höger sida!
- Här finns inga katter eller hundar här.
- Bra! (somnar om)

Pratar ni sömnen ngn gång?

Nee nu ska jag dricka kaffe och kolla mail!

Puss!


Tjolahopp!

I´m back! Kollat lite i Illustrator, och eftersom jag inte behärskar programmet än, blev det mest en massa svordomar...får öva lite till innan jag lägger upp nån bild.

Skönt väder det e ute...fast  jag har mest vart inomhus. Tränade en timme. Roligt att det börjar ge effekt. Jag å lillasyster  bröt arm i fredags-och vi var nästan jämnstarka nu! Wihiiee! Fast vänsterarmen fick hon ner lika brutalt som vanligt..

Jag säger bara, Beach 2009...då ska jag ha en riktig fitnesskropp!

Ska återgå till Illustrator nu..
Kram


Jobb!

Hej alla glada!

Ska börja städa här hemma nu, haft en liten svacka! Men nu måste jag sätta igång.

Har ni haft en bra helg?

Måndag och åter igen inget jobb! Har ni ngt tips på bra arbets sidor får ni gärna tipsa om det! Platsbanken kollar jag flera ggr per dag! Monster hade inte mkt att erbjuda.



Jag börjar må riktigt dåligt av att gå hemma nu, jag har aldrig varit arbetslös innan. T.o.m. min handledare på Arbetsförmedlingen tyckte det var konstigt att jag inte fått ngt jobb, med tanke på mina breda kunskaper, bagare/konditor, textil design, hotell och restaurang!

Jag fick inte ens jobb på Coop där jag bor! Mitt CV e bra!

Vad händer?

Nee nu ska jag städa, förlåt att jag gnäller!

Kram på Er!



RSS 2.0