Pink!

Bra låt...väntar på det nya albumet "Funhouse" med förväntan :D

Här kommer första singeln från albumet! So What!








Söndag!

Bläää hatar söndagar! Även fast jag inte jobbar så e det själva stämningen. Allt e stängt och tyst! Men men! Igår vart man lite seg som sagt! Men orkade släpa mig iväg för att se den nya Arn filmen på bio med sambon. Den va faktiskt bättre än den första filmen. Planen var att gå på bio med mamsen idag också, men filmen vi ville se hade inte börjat visas än.

Vad har ni gjort i helgen? Planer för veckan?

Själv ska man ju till storstan för att träffa storasyster, hennes sambo och deras lilla gullesnuttepluttbebbe! Åhh ska bli så kul att se honom igen!

Annars e det väl same old...söka jobb, fixa och dona, busa med katten, knattra på datan....hmm ja! Men på söndag firar jag och min älskling våran 2 års dag! Hjälp va tiden går fort!



Hörs senare!


Räkmackor

Trevligt var det igår! Åt och drack gott, spela spel...jag å syrran hamnade på puben, och man mår som man förtjänar idag. Vatten, grönt thé och kaffe e det enda som passerar min matstrupe ikväll!!


Massa såna blev det! Mums!



Gulle syster!



Mamsingen fjantar sig :)



Jag fjantar mig...kolla in mina biceps! ;)

Ha en härlig kväll, soffan väntar på mig nu!! Kram


Eyecandy

För många öl - för sent - för fort! Orkar inte skriva nu, men håll till godo med lite ögongodis! Den familjen har många fina söner!!




Hejdå!

Nu drar jag till mamma! Antagligen blir det inget mer bloggande idag! Vi hörs imon o ha en bra fredag!

Puss puss







TACK som fan!

Ville bara tacka för alla underbara, fina och kärleksfulla kommentarer vi får! Vi uppskattar det så! Vi 2, syster och jag behöver inte msn å sånt, för vi kan prata med varandra i kommentarsfälten!!!!


Så som jag sliter med den här datorn, och inte ens en liten hälsning får man?! Om jag inte anstränger mig med dom tröga tangenterna så ser det ut ugefr såhr. Ni fattar hur rrterande det blr nr vissa bokstver inte funkar, såte uppmuntran hade ite suttt fel!

Gillar ni inte vad vi skriver...


:(

Jag tänker tjata tills ni gör mig till viljes, bara så ni vet!! Det e inget hot, det e ett löfte! ;)


Har ni fest eller?

Tjohoo....idag e det fredag=Räkfrossa hos mamsen! Ska bli kul! Sitter och knattrar här och bälgar i mig andra koppen kaffe. Till frukost åt jag två äggmackor med tomat och drack min dagliga c-vitamin brus drink!

Vad gör ni då?

När jag vaknade i morse var inte sambon hemma! Klockan va nio och han skulle vara hemma efter jobbet vid sju. Fick panik började tokringa och va orolig att ngt hade hänt! Inte helt omöjligt med tanke på vad han jobbar med :O

Men det va lugnt han jobbade över....usch hatar att vara så uppstressad....yrvaken, halvnaken och orolig!



Kom ihåg när storasyster fick besök av en kompis på morgonen när ja va hos henne. Jag låg och sov men blir väckt av att det ringer på dörren. Känner inte igen karln som står utanför (hon har nyckelhål)

Han: Hallååååå storasyster/namn
Jag: Hon e inte här (skriker jag mot den stängda dörren)
Han: Släpp in mig?
Jag: Nej!
Han: Men vart e hon?
Jag: Jag ringer polisen?
Han: men säg vart hon e?
Jag: Hon e i tvättstugan
Han går.....

Haha för det första hon va i tvättstugan, för det andra tänk OM han va farlig? och vad gör jag? Jo skickar honom direkt till henne.....hahaaa

Jaja då va jag iaf oxå yrvaken, halvnaken och orolig!

Tjingeling!


Blä!!

Vaknade vid 6, fixade kaffe och rostade mackor. Var hungrig igen lite senare och gjorde en rostad macka till...och då ser jag MÖGEL! UUUSCH! Höll på att spy men gjorde inte det. Inbillar mig att jag mår hemskt illa nu. Fy fasiken, vilken hemsk start på dagen. 2 mögelmackor i min mage :(


Say hello to my little friend...my buddy...

....vad ska jag kalla honom? Henne? Den har bott i badrummet en vecka nu iaf. Jag som brukar vara rädd för dessa annars har blivit van. Vem e det? Jo min nya hus spindel!



Frågan e vad den äter, silverfiskar? smuts? toapapper?

I dunno! Här kommer hus spindelns favvo låt!





Ajajaj....

....världens mensvärk! Okej intresseklubben håller på och sprängs av överbelastning *not*



Men varför måste vi kvinnor stå ut med allt? Blöda en gång i månaden, föda barn, för att inte tala om hur man mår innan man har klämt ut skit....ehh...oj gull ungen!

Vad lider män av? Förutom deras kompis i brallan som inte alltid lyder dom!

Män kan till och med stå upp och kissa på offentliga toaletter. Medans vi antingen får sitta på toalettringen från helvetet eller stå i ngn konstig ställning med strumpbyxorna vid knäna och riskerar att allt kiss inte hamnar i toaletten. När vi sen går ut från toaletten har man dragit upp strumpbyxorna över kjolen så hela baken syns. Vilket förövrigt en jag känner (du vet vem du är) gjorde på en firmafest en gång.

Men det e ju massa saker som e bra för oss kvinnor oxå! Vi lever längre än män, vi behöver inte köpa dyra bilar eller bli ihop med tjugoåringar pga av en 50 års kris (ja det skulle väl vara du isf storasyster), vi tappar inte håret, vi har rätt att gnälla en gång i månaden, pms javisst! Bete dig helt irrationellt, who could blame you. Du kan bossa  med din kille eller ja varför inte första bästa karl som går förbi, när du e gravid. För vem kan neka en gravid kvinna ngt?

Äsch vi kvinnor har det nog rätt bra ändå!

Kram ni coola, flickor, tjejer, kvinnor därute (och killar)



Sista inlägget...

...för ikväll! Kollar på tv, sen nana. Chef Ramsay...jag hade kissat på mig, men allt jag har att säga e respect! Love him!


Hm, gulla först och döda sen?!



Sex a la 70-tal!

Boktips 2; "Stora illustrerade sexboken" av Kaj Thorin. Måste vara 70-tal?! Han skriver så roligt!!

Om uppblåsbara sexdockor; De mest exklusiva har långa ögonfransar och blinkar, ögon som kan tårfyllas, inbyggda transistorer som kan kopplas på och utsänder en kvinnas lidelsefulla skrik. Dockor av så utvecklad typ ligger i tusendollarsklassen-5000 kr och är alltså förbehållna fåtalet."

"Artificiella kvinnliga könsorgan finns att köpa i Usa med, och det räknas som
de senaste sexpopmanickerna!
(Hahah!!Sexpopmanicker!)

Om medelålders kvinnor; " Den välvårdade svenska medelålders kvinnan behöver inte köpa sig en gigolos tjänster. De tillhandahålls gratis och med entusiasm av sydeuropeiska män, unga män med all sin kraft i behåll."


THE book to read;)


Så mysigt!


Akrobat ska man visst vara?!


Kattpitbull

Hade massa konstiga drömmar inatt. Minns inte allt, och vaknade varannan timme som vanligt, men jag minns att det kom en katt till mig...en hemlös, rätt ful och oönskad sådan. Halva hans ansikte var skadat, som om han blivit misshandlad eller om det var en missbildning från födseln...Det syntes att han var ledsen och ensam. Mitt hjärta e mjukt som en bomullstuss, så självklart ville jag ge katten kärlek. Poff - så kom det 9 katter till och lade sig på rad för att bli klappade. I tur och ordning kelade jag med dom, och dom sprang glada därifrån...Nån som kan tolka drömmar?
Katterna var en blandning mellan katt och pitbull...Drömmar alltså, vllken grej!




Ska vi kyssas?

Här e jag! Har flängt runt på stan halva dan. Varit och hälsat på ett ev. "rehab-ställe", berättar mer när det e klart. Och nej, det handlar inte om rehab as in drugs...haha. Arbetsträning mer. E ju sjukskriven sen ett tag tillbaka...
Håll tummarna bara!

Kollade efter kräftor, men lite för dyra nu...blir nog räkfrossa imon istället!

Lilla och megasyster och mamma har alltid varit bokmalar, men inte jag...fast ett boktips har jag!! "Konsten att kyssas" av William Cane.
Ni förstår ju att jag e en kyssexpert nu!
Boken e så kul! Det finns massor av olika kyssar - men en jag inte vill prova e Den trobriandiska kyssen...Vill du?
I korthet så e det urinvånare på Trobrianderna (200 km norr om Sydney, Salomohavet) som kysser så här:

Sitt nära varandra på en matta
Konversera med varandra
Kramas och kyss
Kamma varandras hår med fingrarna
Gnugga näsa
Gnugga kind mot kind
Gnugga mun mot mun-utan att kyssas
Sug varandras tunga
Gnugga tunga mot tunga
Sug intensivt på din partners underläpp
Bit i din partners underläpp till den blöder
Byt saliv med varandra
Bit din partner i hakan
Gnag på din partners näsa
Dra med kraft i din partners hår
Bit av det yttersta på din partners ögonfransar

Mmm! Haha, såna böcker läser jag!





Puh!

Nu har jag fixat klart för en stund....tvättat och fejat! Färdig med målandet i gästrummet!

Vart är storasyster då? Hohooo!

Kollade på Smhi och där står det att det ska vara sol och tjugo grader här imorgon och lördag...jippie! Man kke t.o.m. kan få sola lite innan man åker till mamsen.



Vad händer hos Er i helgen då?

Nu ringde syster uppdaterar mer snart!


naninaninaninaa....boktipset!

Igår köpte jag två böcker från http://www.adlibris.com/  pocketböckerna där kostar ca: 40 kronor.

Mamma sa att jag var sjuk - Julie Gregory, Margareta Eklöf





Julie Gregory överlevde Münchhausen by proxy, förmodligen den mest komplicerade och dödsbringande formen av barnmisshandel som är känd idag. Från sin tidiga barndom blev Julie Gregory regelbundet röntgad, opererad och medicinerad i en fåfäng kamp mot sjukdomar som skapades i hennes mors fantasi. Münchhausen by proxy (MBP) är världens hemligaste och farligaste form av barnmisshandel där vårdnadshavaren, oftast modern, uppfinner symtomen hos sitt barn därför att hon eftersträvar läkarnas uppmärksamhet.

Många MBP-barn dör men Julie inte bara överlevde, hon undkom sin mors dödsbringande galenskap och byggde upp en ny identitet som en levande, frisk ung kvinna.

Mamma sa att jag var sjuk är en originell, skrämmande, vacker och humoristisk berättelse om en familj som lever isolerad i en jättehusvagn, om deras vilda shoppingseanser, om vapenexercis i rädsla för omvärlden och om godtrogenhet hos medicinska och sociala befattningshavare. Den visar också de band av kärlek och terror som håller Julies familj samman, och även den kärlek som gör ett barn villigt att offra sig själv för sin mammas lycka.

Fri från oro, ångest och fobier : råd och tekniker från kognitiv beteendeterapi - Maria Farm Larsson, Håkan Wisung




"Psykologerna Maria Farm Larsson och Håkan Wisung beskriver metoder för självhjälp som faktiskt fungerar." amelia

Oro eller ångest känner alla människor ibland, men för den som lider av det ofta kan det begränsa livet på ett sätt som inte är önskvärt.

Här beskrivs olika ångesttillstånd, till exempel fobier och paniksyndrom, och vad man själv kan göra för att må bättre. Boken utgår från den framgångsrika och alltmer efterfrågade behandlingsmetoden kognitiv beteendeterapi, KBT.

Fri från oro, ångest och fobier fungerar också bra som handledning för anhöriga och närstående eller för den allmänt intresserade som vill ta reda på vad KBT är och hur behandlingen går till i praktiken.

Maria Farm Larsson är psykolog och KBT-terapeut. Hon arbetar främst med ångest och depression samt med personalstöd i företag och organisationer. Håkan Wisung är psykolog och psykoterapeut. Han är en flitigt anlitad handledare i KBT både vid universitetet och vid olika uppdragsutbildningar.



Träna

Japp tränat hann man med idag oxå! Idag tränade jag rygg :)

Brukar ni träna något?

Regn och rusk ja storasyster, då e det svårt att se positivt på allt! Men det ska bli kul på fredag iaf.

Efter du har tränat måste du fylla på med kolhydrater och protein. Så här kommer ett par mellanmål ni kan äta!
 


Tonfiskröra på grovt bröd

Blanda en tonfiskburk med ett par matskedar majonäs och krydda efter smak och tycke. Bred sedan röran på ett grovt bröd och garnera med dina favoritgrönsaker

Keso/kalkon macka

Grovt bröd, kalkonpålägg, keso, grönsaker! Du kan även ha skivor av avokado på! Avokadon är fet, men innehåller nyttigt fett.

Kesella mellanmål

Ta kesella och toppa med färsk frukt och nötter





Cheer up!

Regn, regn och åter regn...Underbart augustiväder...Suck!
Vart å tränat, vilket kändes riktigt skönt. Det e väl i princip allt jag har gjort. Hm...får hoppas kreativiteten kickar in snart, för annars blir det inga kul inlägg från mig på ett tag. Blä, det e så höstigt nu. Ingen energi.
Vi ska suga ut det sista av sommaren på fredag förresten...Kräftor igen, hos mutti. Men suga ut huvuddelen på kräftorna e nåt vi inte gör. Usch, så groteskt! Hoppas det går att få tag på kräftor nånstans bara. Ska bli trevligt iallafall, har inte träffat min kära moder på ett tag.
Nästa vecka blire Stockholm dårå...chilla me kungen å dricka rötjut...Haha! Imponerad av min stockholmska?!
Vi ska till Megasyster å familj. Dock bara en dag. Ska bli kul att träffa dom alla, och att komma iväg lite. Ruttnar snart här hemma.
Men livet e vad man gör det till, eller hur. Så om jag ruttnar får jag skylla mig själv. Vore tråkigt, haha. So, cheer up!!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


Tradera beroende

För 130 spänn med frakt blev dessa godingar mina (NEJ jag ska inte ha dom samtidigt som västen haha) :D

de Tuffaste skorna!

Så till Tradera och fynda med er. För er som e intresserade av märkessmink, annorlunda kläder m.m. m.m. för en billig peng så e Tradera stället to be.

Låter som jag jobbar för dom, men nej det gör jag inte!

Annars börjar gästrummet bli klart och idag ska vi hämta ett nattduksbord och ett barbord med två stolar, blir nog fint!

Nu måste jag fortsätta fixa

Todilooo!



Wow....

....titta vad sambon hittade på vinden :D En as cool grön mocka väst som kommer vara så rätt i höst! Egentligen e den för liten men det går ju att ha den lite halvöppen med. Måste vara hans mammas gamla väst....fanns en matchande kjol med....men den går väl på mitt lillfinger typ. Aja nu ska jag sluta tjata här kommer en bild!






Vart e världen på väg?

Utseendefixeringen fortsätter! I dagens Aftonbladet berättas det om att skolbarn kan få sina skolfoton retuscherade för 130:- extra! Ingen hit hittills dock.
Hur kan det leda till något gott? Skulle barnen/ungdomarna må bättre?
Fattar väl jag också, att det inte e kul att bli fotograferad med värsta finnutbrottet, eller munsår eller vad som helst som kan få en att känna sig mindre attraktiv...men det e vuxna människor som kommit på denna briljanta idé nu, att tjäna pengar på barns osäkerhet. Det stinker!!
Dessutom ännu ett problem om ett barn säger "Snälla mamma/pappa, alla andra får sina foton retuscherade, jag vill också!" och föräldern knappt har råd att betala för vanliga skolfoton. Tycker det hela e så sjukt.
Hoppas det inte slår igenom!!




Fotbollsfantast eller huligan?

Ja det kan man ju undra när man slog på tv:n och fick se slagsmål på nyheterna. I Sverige! För fotboll! Idioter!

Jag fattar att fotbollen bara är ett svepskäl för att försvara något, att få ut sina aggressioner med knytnävarna! Fotbollshuliganerna hade lika gärna kunnat sålla sig till nazisterna, eller varför inte till djurrättsaktivisterna? Dem kan ju inte heller få fram sina åsikter utan att ta till våld och begå brott. Att få känna att man tillhör något större, känna gemenskap den känslan kan jag förstå. Men att gå från det och slå andra "likasinnade" blodiga är skrämmande!



Personerna på bilden har inget med texten att göra!

Fotbolls huliganer och ni andra som inte kan hålla er inom lagens ramar! Väx upp! Skaffa ett riktigt intresse och ta tag i era aggressionsproblem NU!


Kan inte sova...

Sov oroligt hela natten för jag hade så ont i ryggen...konstigt nog känns det bättre nu. Vill verkligen träna imon! Jag avskyr när jag får ont nånstans, när kroppen säger ifrån av nån anledning.Gillar inte heller att vakna såhär tidigt!!



Planerna för idag? Hm...Betala räkningar och handla mat. Kanske tvätta. Ser ut att bli en regnig tisdag. Vi ses senare, e lite off nu. Ciao!


Just det...

...va hos vetrinären med Ludde och fick punga ut med massaaaa pengar, men han mår bra iaf. Jippie! Jag var orolig ett tag där! Han e min lilla bebbe! Tanta i kassan hade mage att påpeka att mitt lilla gryn var fet! Vaaaa?!?!? Han e bara lite rund och söt! Aja ska sätta honom på löpbandet och ge honom vatten och luft! Boot camp nästa!


 


Tjohooo....

....vart iväg hela dagen, bla hämtat min nya "mini" parfym. Beyond Paradise av Estee Lauder, luktar fräscht och mmm jättegott, sen fick jag hem ett par örhängen med *supercute*



Annars har vi plockat iordning hemma och sen spelat minigolf på Xbox, beroendeframkallande och så kul! Finns expansions med om man vill ha ännu mer banor, yaaay :D

Japp det var alles, nu ska jag träna! Ska få ett eget styrketränings program! Så idag ska jag testa lite olika övningar.

Vad gör ni då? Ni säger inte så mkt...kom igen kommentera mera!




Ivri Lider

Ny favorit; Ivri Lider. Israelisk pop/rock singer/songwriter. Älskar när jag upptäcker "ny" musik. Kom gärna med förslag på fler artister, som inte syns så mycket, men som borde!




Kattnamn

Skulle träna i eftermiddag, men vaknade upp med...vad heter det?! Inte nackspärr - men samma slags värk på en punkt i ryggen. Nån sträckning eller nåt.  Ringde å avbokade, och det visade sig att dom glömt att skriva upp mig ändå! Hoppas att jag kan träna på onsdag.

Min hjärna e helt inne på katterna nu! Har inte ens hittat mina nya sambos, men hjälp mig gärna med namnförslag! Vet inte heller om det blir honor el hanar, eller en av varje...Nåt jag inte gillar e dom där vanliga kattnamnen som Tusse, Missan etc...Kom på nåt annorlunda. Senaste förslagen jag fick var Sacha och Pacha...nä tack. Såg en katt på nätet som hette Jane, och det lät ju bara skumt!
Yes, jag e kräsen, men namnbomba mig iaf, tack!

Det finns ju massa" kattnamn" på nätet, men allvarligt;  Thåström, The chosen one, Stanislav, Åklagarn!? Larvigt, då kan man lika gärna kalla sin katt Bajs...





Sol...

Idag åkte vi iväg till en sjö....låg och solade på en stor brygga helt själva :D jätteskönt!

Äppelpajen vart försenad, men nu står den i ugnen, mumma.

Vad har ni för Er då?

Vad kul att du ska skaffa katter storasyster, men se till att försäkra dom. Lilla Ludde har lite magproblem. Får avvakta och se om det blir bättre eller sämre. Han verkar må bra...så det kke bara va tillfälligt *håller tummarna* Men han e jättekinkig för att han får vara inne...grrr.....gick ut en liten sväng med honom i koppel!
 
Jahapp! Har inte ngt att berätta direkt!

Här kommer två av mina favoriter

Dr Phil OCH MadTV







Kissekatt

Jag har funderat länge å väl, och nästan bestämt mig. Jag vill köpa 2 kattungar. Om jag i framtiden flyttar utomands, då får dom följa med. Karantän-tiden e jag inte helt förtjust i, ( minst 4 månader läste jag. ) men det e ett senare bekymmer.
Att dom får växa upp som innekatter, tror jag inte heller dom mår dåligt av...Så efter Sthlms besöket, ska jag hitta mina nya sambos!
Wiiihhiiiieee!Happy, happy!



Kvällen igår var lugn, kollade på nån kass film och somnade som en liten gris i soffan...Idag ska jag ta mig samman och städa! Eller hur var det, söndag e en vilodag ju?! Hehe.

Kram


Mätt...

....orkar....inte....skriva! Urk!

Kollade på "Vantage point", om du e som jag, en sucker för lite härlig action, se! Spännande och ovanligt filmad!

Nu nanna! Syns imon! Puss!









Lager 157

Japp idag åkte vi dit....tog ett jäkla tag eftersom vi körde värsta omvägen! Men men till slut kom vi dit! Det enda jag hittade va tre toppar. Sen handlade jag även ett sött litet set åt min systerson. Åker ju och hälsar på dom snart och baby kläder e ju så söta! Vill köpa massa grejer!

Vad har ni för Er?

Jag måste vila nu....bara sovit sex timmar! Sen blir det räkmackor och äpplepaj! Mumma!



Inköp idag!





Later dudes!






Nä...

Idag har jag ingen som helst fantasi. Ingen större lust att göra någonting annat - än att bara ligga på soffan och kolla på tv. Så något mer bloggande blir det inte från min sida idag. Tror jag...Ha så gott alla!


Not in the mood!



Natti not!

Jag e vaken! Ska se den däringa Angel filmen med Helena Bergström! Vad e dealen med henne och Colin Nutley? Jag tycker hon e en okej skådis, så måste hon bara vara med i Nutleys filmer och måste han ALLTID ha henne som huvudrollsinnehavare? P A T H E T I C säger jag bara! Tjingeling! Ps borde inte två muggar varm choklad göra en trött?

Kramen!





TRASIGT!!

Allt går sönder. Börjar tro att jag e förföljd av en poltergheist. I denna lägenheten (7 år eller så) har 3-4 tv apparater dött. En tv var bara 1,5 år. Datorn håller på att flippa nu med...och den e hyfsat ny. 2 år kanske. Måste ha en fläkt för annars blir den överhettad. Tangenterna funkar inte...nu e det i som strular...En polare sa; " E det denna du bloggar med??" Han var så förvånad..
Precis nu slutade min zoom på kameran att funka och jag bröt en nagel på köpet när jag försökte fixa zoomen...Speglar? Hm, har väl en sisådär 40 års olycka kvar. 7 års olycka/trasig spegel.
Varför köper jag helst billigt? Dyrt går sönder lika fan!
Jag tror på detta; "När du dör, då har du inte mobilen med dig!" Materiella saker e ganska oviktiga då, eller hur?!




År 2000

Det blev inte riktigt så va?!


 


Cookie cookie....

.....jag e koooonstig! Ibland får jag bara fnatt och det e ingen här att busa med! Ihhh....ringde storasyster men hon svarade inte! Ska trycka på upphittarknappen på telefonen som spelar en trudelutt och dansa lite....jag har värsta movesen. Wieheee....så här blir man när man e uttråkad...GALEN! Nej jag e inte full! Vad tror ni?
 Här kommer ett klipp med Ernst Hugo....I love....det va älsklingen som fick mig att kolla på Riket....grym serie btw....Ernst Hugo du e saknad av både mig...killen och Håkan Hellström! Lyssna på Klubbland om du inte fattar!





Hejsvejs!

 

Besökare

Vi har, som ni kanske sett, en sån där lista på senaste besökare. Den e inte helt klar, så alla uppgifter stämmer inte ens. Men, det jag tänkte påminna om, är att du kan "ta bort dig" om du inte vill synas varje gång du kollar på våran blogg. Alla vill kanske inte det..
Då går du bara neråt på Feedjit listan, klickar på Options och Ignore my browser. Klart!


Vaxa ditt barn?

Galenskaperna fortsätter. Läste i dagens Metro  att 8-åringar får rabatt på bikinivaxning!  I USA. En skönhetssalong skriver detta på sin hemsida: " Rädda era barn från ett livslångt vaxande. Jungfruhår kan vaxas bort så effektivt att hårväxten helt upphör! "
Mer än 200 av salongens kunder iår, har varit barn.
1; Vad e det för slags föräldrar som tillåter det? 2; Vad e det för slags salonger som utför det? 3; Modet hinner ändras tusen ggr om tills dom barnen e vuxna. Snart e vi tillbaka till rattmuffen igen... Heheh!
Crazy!!


Fy f_n....

....va uttråkad jag e! Men jag orkar inte ta mig någonstans heller!

Jag e inte typen som e social av mig.....enda problemet med det e att man inte har ngn att umgås med när man e uttråkad och vill hitta på nåt!

Ibland måste man få tycka synd om sig själv! Lite avis e man på alla som får komma ut i vimlet idag eller käka på restaurang med gott vin till! Men jag slipper vara bakis imon iaf.

Vad ska ni hitta på i helgen?



Kram!






Men hallå...

....storasyster, skrev ju två inlägg igår :P Haha! Bara för att du skriver 20 om dagen!

Igår målade jag klart i gästrummet! Nu ska jag bara måla listerna vita med! Blev lite luftbubblor, men läste någonstans att det ska gå bort efter 2 dagar! Någon annan som har något tips?

Annars så ska jag städa och sen ha en riktig spa dag....passa på att njuta av mitt eget sällskap när sambon jobbar till 0300 inatt. Hoppas dom e lugna på stan, okej det e lugnt där vi bor men på helg kvällar kan man bli lite orolig för älsklingen!

Äpplena i trädgården blir fler och fler för varje dag. Så imon har jag lovat att göra äpplepaj.

Här kommer ett recept!

Smulpaj med äpplen

Skala och skär äpplena i skivor (så det täcker botten på din smörade form) vänd skivorna i kanel och socker.
Blanda samman smör, mjöl, havregryn (och ngn matsked socker) till smulor i bra konsistens, strö över äpplena.
Strö över lite råsocker så blir det extra knaprigt.
In i ugn, 200-225 grader i ca 20-30 min. Smulorna ska vara gyllenbruna och äpple skivorna mjuka.
Servera med vaniljsås eller vaniljglass och en kopp kaffe till e ju alltid gott!

Du kan ju göra pajen med alla olika sorters frukt och bär, hallon, blåbär o.s.v. då e det bara att hoppa över kanelen eller kanske ersätta den med t.ex. vaniljsocker.

Ditt egna vaniljsocker gör du enkelt

Eget vaniljsocker

1 Portioner

2 dl Socker
1 Vaniljstång

Skiva vaniljstången fint och lägg den tillsammans med sockret i en matberedare. Mixa ca 4 minuter till ett fint puder.

Förvaras vaniljsockret i en burk med tättsittande lock är hållbarheten ca 3 månader.

Japp det var alles för nu....hörs senare! Kram!



 






Insekts-Räddaren

Har precis räddat ännu en geting till frihet! När jag var barn, gjorde jag en fruktansvärd sak. Jag drog av benen på spindlar. ( Det sägs att det börjar så...sen blir man psykopat...hehe. Dont be scared...)
Nåväl, nu räddar jag allt som räddas kan. Getingar, spindlar, pappalångben, humlor, flugor. Ska sona för mina barnbrott tills den dagen jag dör :)




Katt söker hem!!

Jenny tipsar om Katthemmet kompis, som tar hand om massa av hemlösa kissar! Vilka underbara personer! Kolla in hemsidan Katthemmet!
Katter, katter, överallt ser jag katter! Ett tecken?!

Har badat bubbelbad och kom på 2 saker!
1: Anledningen att man älskar att bada, är att det påminner om när man låg i mammas mage. Varmt, tryggt å behagligt! :)
2: Jag börjar bli beroende...bloggberoende! Tar kort på allt och inget-för bloggen! Hallå, brukar jag göra hjärtan i badskummet annars tror ni?! Haha, komplett galenskap!



Ännu en gång, var e lillasyster? Snart tar jag över bloggen, döper om den till Storasysters betraktelser och hon får endast säga sitt i kommentarerna! HAH!
Skoja bara...vi har våra dagar båda 2, ibland har man lust, ibland inte.



Sov sött


Kvinna 2008

En fri kvinnas bekännelser

Amerikansk dokumentärserie från 2006. Del 5 av 6. Hemligheten bakom männens makt. När Jennifer anländer till Sydafrika för att undervisa får hon reda på att hennes älskare har separerat från sin fru. Nu kanske de äntligen kan bli tillsammans? Hon lämnar Sydafrika för en kort tripp till Pakistan där hon träffar kvinnor som kämpar mot det mansdominerade samhället. Bredbild. Från 2007. En självbiografisk serie om allt från otrohet och multipla orgasmer till yrkesliv, moderskap och inte minst kärlek Filmaren Jennifer Fox delar öppet med sig av sitt egna turbulenta liv och söker världen över svaret på vad det innebär att vara kvinna i dag.

ALLTID ska jag missa dessa serier! På tv 2. Dessa intressanta historier om världens folk och olika kulturer.
"Om han ligger med 10 personer, så betyder det att HAN legat med 10 personer-och det e OK! För det var han själv som gjorde det! Men om HON ligger med 10 personer, betyder det att hon har "gjort det mot honom". Förstår ni? Så sa en man nyss,  i dokumentären. Galet. 
Könsstympning, kvinnor som inte ens vet att sex kan vara en njutning, kvinnor som inte får klä sig som dom vill, hedersmord. I detta 2008 pågår sådant, det e galet! Ännu en gång skäms jag över våra I-lands problem...



Skönhetstips från naturen!

Känner mig himla inspirerad att ta extra hand om mig själv nu. Goa mamma kom med tips om algbad för fötterna, och söta Tina (våran egna skönhetsguru) gav svar på min fråga om gula naglar. Som sagt, jag har missbrukat nagellack sen jag gick på mellanstadiet, och slarvig som jag e, använde jag aldrig underlack! Röker dessutom ett paket cigg om dan, så ja - mina naglar e nasty. Dom e stenhårda och växer som bara den, men vad hjälper det om dom e gula å fula?! Så jag lyssnade på Tina och tar ett citronbad för naglarna. Skriver med fötterna just nu. Haha!
Sen ska jag göra det iaf! Och bada tror jag. Hela köret, fila fötterna med - har visst glömt av att dom behöver lite omsorg åxå...
Om du har nåt beauty tip - och då menar jag ett naturligt sådant, direkt från kylen eller skafferiet, SKRIV det i våra "kommentarer"!

För glansigt hår-fil
För vitare naglar-citron
Fräscha fötter-algbad
Trötta ögon-gurka
Ansiktsmask-ägg....inte kokt, haha. Kommer dock inte ihåg om det bara var ägg-gulan eller vitan...Äh, ta hela ägget, haha! Uttorkande har jag för mig....Oh, sista tipset på egen risk, men vi systrar gjorde det alltid förr.






Alger e nyttigt!

Vad ska man göra när man inte har lust att göra nåt? Vaknade vid 5...käka frulle, kolla tv och data...beställde Chlorella för en krona+porto och frakt för 39.50:- ,blev sömnig och somnade om efter några timmar. Vaknade och tänkte Nu jävlar ska det städas och pysslas. Kollade lite på Oprah, grät en skvätt åt dagens ämne. Åt soppa. Sydde in min klänning, lekte modell / fotograf. Försökte animera, men fantasin saknas. Dagdrömde om att jag hade 2 kattungar.
JAG BLIR GALEN! Jag e så rastlös! Vissa dagar e såna tyvärr.


Höstklänningen e insydd å klar att användas...



Chlorella ja, det undrar ni nog vad det är. Ett kosttillskott! Sökte info på nätet och hittade följande;

Chlorella är den rikaste källan till klorofyll som anses kunna bidra till att rena luftorgan, njurar, lever, tarmar och blod samt driva ut tungmetaller och gifter ur kroppen.

 -better breath
- Less body odour
- Less constipation
- Lower cholesterol levels
- Faster healing of skin wounds
- Boost of immune system
- Little to no hangover (if taking before drinking alcohol)

Ofta sägs chlorella motverka cancer, bakterier, virus och stärka immunförsvaret men få studier finns och inga som gör det troligt att cholerella eller extrakt kan bota allvarliga sjukdomar.

Chlorella är naturens näringsrikaste växt. Den innehåller mer än 60% proteiner (alla aminosyror) och rikliga mängder av samtliga mineraler och vitaminer (särskilt vitamin B-12), RNA och DNA, omega-3 och omega-6 fettsyror. Chlorella är en grön alg vars cellväggar krossas med en skonsam metod för att bevara alla näringsämnen.
Chlorella har funnits naturligt på vår jord i över 2,5 miljarder år. Omkring fem miljoner japaner äter chlorella varje dag, eftersom chlorella i Japan är mer populärt än vad c-vitamin är i Sverige.


http://www.chlorella.se/om_algen.html
http://www.bodystore.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&Avd=3&artnr=A19991187r
http://www.shopping4net.se/Haelsokost/Alger/Chlorella-250t.htm

Det låter bra, den där avgiftande effekten! Skadar inte att prova! Mamma hade alger i fotbadet, eller var det tång? Hemskt skönt tydligen! Back to nature!

Nu ska jag återgå till....? Min rastlöshet.


Skolstart!

Åhh....älskade första dagen i skolan! Nya pennor och block, ny väska, nya kläder! Förvantansfull och nervös!

Här kommer lite tips på skolgrejer att inhandla!



Block och pennfack från Åhlens





Converse ryggsäck och pennfack från Ellos




Fint omslagspapper till böckerna från www.pase.se















On the highway to hell....

Haha idag har jag övningskört för första gången,körde runt på en parkering, gasa, bromsa, växla, va grym jue! Som belöning fick jag en god räkmacka av sambon (mest för att jag tvingade honom)

Strax ska jag sätta igång och måla gästrummet! Blir nog fint! måste måla listerna vita med....för sambons kompis hade målat rummet (och listerna) i ngn gräslig blå färg. I stil med den gräsliga gröna färgen som var under tapeten i sovrummet! Fattar inte hur jag har kunnat låta det va så innan! Killar!

Vad har ni för Er då?






Tillbaka till...

The darkness!! Hehe, mörkhårig igen ja! Bilden gör inte riktig rättvisa och inte frillan heller. Direkt från soffan :)



Ser lite evil ut...


Dagens middag...

Fint det blev, skrutten!!

Efter träningen känner jag mig så hälsosam å hurtig! Ökade med några kilon på maskinerna t.om - frågan e bara när musklerna kommer?! Nån som vet? Vädret har ju vart rätt pissigt idag, så jag köpte massa grönisar och gjorde soppa! Mums! Snabbt går det också! Soppa ska ätas ur en skål, inte nån djup tallrik! Smakar godast uppkuren i soffan, under en gosig filt!!

IKEA katalogen kom idag också, småbläddrade bara, och sen en titt på nätet. Dom här skålarna var söta!
Skålar (set om 2) dom svart/vita för 25:- dom rosa/vita 39:- på IKEA.





Lite foton!


FÖRE



EFTER





Och lite bilder när Ludde nannar i en suspekt position utomhus!











Off!

Trött på att inte ha pengar, jobb, blir lappsjuk och deppig här hemma! Jag har inget liv och inga pengar att göra ngt för nu när jag e "ledig" heller för den delen! Sökte nyss jobb på ett bok företag, kke kunde va ngt, får se om dom hör av sig! Japp nu vet du vart jag e storasyster.





Puss!



Aktiva listan

HUR hamnar man där? Det ger en ju en fördel iaf...Har kollat runt lite, och det skrivs olika saker om det. Dels att det sätts i system av vissa, och att det inte alls handlar om hur aktiv man är. Plus att det är svårt att hamna där om man aldrig varit där...Hm, aldrig har folk varit så hemlighetsfulla. Jag ska nog luska ut det...eller så berättar någon? Hhii, så nyfiken!! Och btw, var e lillasyster??


Nana igen...

Saknade inspiration i Photoshop...Nu går jag å lägger mig!!
 


God morgon?

Inte så god med tanke på att jag vaknade vid 4...Nån annan som e vaken? På väg till jobbet, eller kanske precis kommit hem? Tittar mot grannhuset, som e helt nersläckt. Tyst å mörkt, bara några bilar som passerar då och då, utanför på vägen...Så trist att vakna vid den här tiden. Om ett par timmar kommer jag bli sömnig igen. Men det e ok, jag kan krypa ner under täcket ett par timmar. Eller hela dagen. Jag längtar efter att ha något att göra, ett arbete att gå till, tjäna pengar, känna att det e helg-när det ÄR helg. Nu e dagarna sig lika...Ska träna i eftermiddag-ser framemot det! Ska försöka att inte fuska, hehe!
Förresten, jag har blivit mörkhårig igen! Bild kommer senare, inte så sugen att ta kort nu...klockan e bara 05.20!!
Bort med dom solkyssta slingorna, och tillbaka till mitt mörka. Trivs bättre så!
Drömde att mamma gjorde världens finaste animation, men kommer inte ihåg vad den föreställde. Nåt rosa och blått, kanske nån blomma?! Eftersom jag fortfarande e pigg ska jag leka lite i Photoshop nu. Kanske en bild, kanske en animation, vi får se.
Sov sött, ha en bra dag...beroendes på vart du e på väg :)


Soluppgång i Tunisien..wish i was there...


Tjäna pengar på ingenting!!

Just det, ska påminna er om vad detta är! Plus i kassan...


Syfte

Syftet med Plus i kassan är att ge dig tillbaka en del av det du handlar för.

Genom att klicka dig till rätt Internetbutik, genom Plus i kassan, får du tillbaka några procent av köpesumman eller ett fast belopp, beroende på erbjudande. Detta registeras på plusikassan.se och betalas ut till ditt bankkonto.


plusikassan.se


Dom har massor av företag, och i slutändan får du tillbaka pengar på dina köp. Passar dig som ofta handlar på nätet. Check it out!


Sommarkatt

Jag saknar katterna så otroooligt mycket! Eftersom jag inte vet mina framtidsplaner och eftersom jag inte vill ha innekatt, så kan jag inte bara skaffa katt hursomhelst! Men om "det kommer till mig," av slumpen, att en kisse behöver ett hem helt desperat, hade jag haft svårt att tacka nej.
Läste i gårdagens Metro att sommarkatterna e fler än någonsin! Värst e det i Sthlm, men riktigt illa i Gbg också. 7-8000 katter som lever ute. Vad e det för folk, som bara lämnar sina katter?! Det e liv också! Man blir så arg.
I hela mitt liv har vi haft djur; katter, hundar, fåglar, kaniner, marsvin och t.om en sköldpadda. Vi hittade några av katterna vi haft, på soptippen, på 80-talet. Jävla idioter - hur kan man lämna små kattungar att dö en sån plågsam död? Dom människorna har inget hjärta! Skäms på er!!!


Siri-Piri drömmer sött..säkert om mat :)


Lååångsamt

Mitt bredband eller e det bloggen?! Jag ger upp, ska fixa lite thé, och se om det finns nåt på tv som e värt att kolla på.
Sov så gott alla!
Natti


Dagens middag!

MMM, gott. Precis ätit klart. Finns det något godare än skaldjur?! Tycker synd om alla som e allergiska mot det, för dom missar så god mat!
Man blir sådär lagom mätt också, inte helt förstörd av mättnad, haha.


Färskpotatis, räkor, sallad och våran egna gräddfilsås!



Träning...pust!

Har vart å tränat styrka idag, 1 h. Min sjukgymnast har semester, men det e lugnt - jag har ett träningsschema! MEN, idag var jag inte riktigt på humör...så jag fuskade på vissa övningar. Hiiihii! Fast å andra sidan tränade jag lite hårdare på andra, så jag förlåter mig själv ;)

Jag håller med dig littlesister, det börjar kännas som höst. Det har varit jättefint väder idag, men man känner det i luften. Hösten. Det lär inte bli mera bikinianvändning iår :(
Det e ju bara 4 månader kvar till jul...



Nu e hösten på väg...

....usch man blir nästan lite deppig! Får väl låna systers ljus lampa om det blir för illa.....testar att äta omega 3 med, det ska tydligen vara humörhöjande!

Det va inte mkt till sommar, men kul har jag haft iaf. :D


Sitter här och knattrar....väntar på att sambon ska komma hem från jobbet! Vi ska iväg och handla och köpa färg till gästrummet! Tänkte göra lite käk tills han kommer hem idag. Funderade på att göra köttfärspaj eller gulash soppa, men känner mig lite lat så det får bli skabetti och köttfärsås som jag sa när jag va liten! En annan grej jag gjorde va att upprepa T:et i ord som sluta på T....som katt..t....t....t....t....haha vilket litet freak jag va när ja va liten. En annan gång kröp jag upp på toaletten....till handfatet.....satte på kranarna och satt där och plaskade tills mamma såg mig...hihi!

Hur var ni som små?




(Det e inte jag på bilden)







sneaky little bastard....

....nu snor jag sambons ordlek!

Ove Rall
Ben Dover
Becka Sin (Beckasiner (Gallinaginae) är en underfamilj inom familjen
snäppor lillasysters anmärkning)

Fasen nu kommer jag inte på mer......

En annan lek är att du ska tvinga ngn att säga det här på engelska

Köp Hon Stol Tio haha sååå härligt barnsligt!









puss!



Kräftskiva

Eftersom alla andra bangade, så skulle det bara va jag och syrran+pojkvän, men så blev han lite krasslig -  så det blev en romantisk mddag för 2. Haha. Tanken från början var att vi skulle åka in till stan, men vi har blivit så bekväma och en aning lata...så vi gick till våran favorit krog istället. Stötte på några polare där med, så det blev en riktigt kul kväll. Sen nattamat och i säng vid 4!! Jag vaknade till liv  redan vid 8, så jag har vart seeeeg hela dan!


Mmm, goda spanska kräftor!

Kläderna jag lovade visa kommer här. Klänningen måste sys in, och jag tror den kommer bli en tvärsäker favorit nu tlll hösten/vintern!!



kram


Secondhand fynd!

Sådär ja, nu har jag vart å handlat. Gick också till Finska kyrkans secondhand shop, fyndade ett par örhängen, en klänning och ett linne. Bilder kommer senare, håller på att tvätta dom. Allt gick på 85:- Älskar fynd!!
Nu måste jag bara ta itu med städningen.
Ses sen, kram


Härligt!

Vädret e så fint! Försökte sola på altanen, men det kom getingar och anföll oss precis HELA tiden! Så nu kilade jag in för att blogga lite :)

Vad händer för er ikväll då?

Nu ska jag ut igen strax och måla stolpar!


Uppdaterar lite senare, puss på Er!




vino

Knallblå himmel och solsken, kan det bli en bättre start inför ikväll?! Måste städa, sortera tvätten, gå till bolaget...förresten, det e så löjligt med systembolaget! Att det fortfarande finns. Man kan inte gå och köpa en flaska vin sådär spontant. Nä, man måste minsann passa tider. Har ni vart på bolaget fredagseftermiddagar, hur varenda kotte ska inhandla helgens fylla...Svenskarna är rätt kända för sina fyllefester utomlands dessutom. Om vi inte hade varit så " kontrollerade " och fått handla lite mer fritt, tror jag folk hade skärpt till sig mera. Tror inte ett dugg att det skulle leda tll mer fylla om systemet avskaffades.
Eller vad sägs om att en 18-åring får rösta, men inte köpa akohol...märkligt!
Japp, det var dagens gnäll från mig, nu ska jag sätta igång här...ett tips om du gillar vitt vin, prova La Garonne.
" Halvtorr, neutral, aningen jordig smak med ton av äpple." 49:-


(Bilden kommer härifrån)


Dont drink and drive!!


Kräftor och kulturfestival

MMM!! Imon blir det kräftor! Ska bli så himla gott! Efteråt drar vi till stan, men det verkar inte vara några bra spelningar..om man nu inte e ett fan till Arvingarna. Dansbandsmusik e inte min grej.
Jag gillar det mesta, men dansband? Nä. Blir galen när nån låt sätter sig på hjärnan, typ Eloise. En låt som man egentligen inte gillar. Eller e det tvärtom. Jag kanske gillar Arvingarna i smyg? Ska absolut springa till deras spelning och kasta mina trosor på scenen. Ehh, eller inte. Det finns bara ett dansband i mitt hjärta, och det e Lennartz! Bästa serien nånsin!!



Som en ny människa....

....fattar ni hur skönt det var att duscha, byta om till vanliga kläder, få bort all färg? underbaaaaart!

strax ska jag in till Gbg, shoppa på Ikea, hämta våran bäddfotölj, käka, köpa kräftor tills imon.

Ingen ville grilla, så jag storasyster och min kille ska käka kräftor och gå till Gbg kalaset själva!

Ville bra uppdatera! Puss på Er!











Rädd!!

Skulle möta en kompis igår kväll, och det hade redan hunnit bli mörkt. Hatar det, att gå i mörker helt själv.
Världen kryllar av onda, sjuka människor. Speciellt utsatt e man som kvinna. Jag hade inte haft en chans att försvara mig om det kom nån galning.
Det hjälper inte heller att vägen jag var tvungen att gå, ligger bredvid kyrkogården där en ung tjej mördades för massa år sen.
Det e åxå sjukt att varenda kille jag passerar e en potentell våldtäktsman i mina ögon. Hur hemskt måste inte det kännas för killarna, om dom visste?!
Råkade inte ut för något på min väg, men shit va rädd jag var. Mörker borde förbjudas!!
Man borde införskaffa sig nåt vapen, hehe. Eller gå på nån självförsvarskurs. I mitt sinne tror jag att jag hade blivit fullkomligt galen om någon hoppade på mig, siktat på ögonen med mina långa naglar, eller bitit den jäveln! Det värsta hade varit om man blev helt handlingsförlamad...
Tur att det e dag ett par timmar till!

Puss


Grattis...pedofil, be scared!!!

Grattiis mega-syster-son på 5 månadersdagen! <3
Hands off!! He is cute and he is not yours! Man blir lite skraj med alla dessa pedofiler på nätet.  Tro inte att du kan ta våra bilder, då ligger du risigt till!! Det gäller alla våra bilder; vill du ha - kontakta oss.

Så, grattiis lillen!!



xxx




Oförskämda, ego - bloggare!!

Stör mig på bloggare som bara " TAR". Såna som får ett par eller massor av kommentarer, frågor eller vadsomhelst, men aldrig svarar på det. Linda Rosing e ett  bra exempel. Hon ligger på topplistan, kommentarerna e ibland lite väl låga - men tro mig, hon hade fått ännu fler läsare om hon svarat tillbaka då och då.
Stör mig också på bloggare som startar en "känslig" diskussion, och sen bara backar när kommentarerna kommer. Skriv ett inlägg och stå för det!! Försvara det! Annars dör det ut...





Glasögonorm

Ska bli det så fort jag får råd! Det e grymt snyggt, det ger ett sofistikerat, intellektuellt uttryck. Om man har rätt bågar förstås...Jag vill åxå vara glasögonorm! Skulle vara skönt att vila ögonen från linserna då och då.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article3099340.ab



Bellydance



Önskar jag kunde!!


Min animerade magdansös:)


Det började med en skiss...tog ett foto på skissen - in i datorn - målade den i photoshop PUUHH!! - sen animerade den!
Snacka om att man behöver ha tålamod! Sätt på lite bellydancing musik så ser resultatet ännu bättre ut, haha. Sätt på Youtube-klippet och scrolla ner ;)
Med tanke på att det e min 3:e animering någonsin, e jag himla nöjd!! Ska jobba vidare på den en annan dag. Nu måste jag vila ögonen....Vad tycks?




Sådär vilt dansar jag åxå min magdans;)


Katten Ludde=Fånge

Ja så kan det gå....sambon va ute och träna i garaget igår och då passade Ludde på att smita in! Så nu har han vart inlåst i över 12 timmar....stackaren! Han kissade säkert 10 liter när han kom ut och hungrig va han med! Men nu e han hemma igen. Tur i oturen va han ju inomhus under ovädret inatt!








 






Vilket jäkla väder....

....det var inatt! Ludde missen håller sig fortfarande borta! Vart är han? Han får nån timma på sig till, sen blir det skallgång :)


Senast jag kollade smhi prognoserna så verkade det vara uppehåll på lördag, så det kke blir grillning och så då!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och ska strax sätta igång med projekt sovrum. Va helt slut igår, tog en alvedon och däckade i sängen (i vardagsrummet) Längtar tills det e klart så man kan få börja inreda, ny lampa, ett litet nattduksbord m.m. m.m.

Jajjemen så e det! Vad har ni för er då honeys? Beleza e på semester så hennes blogg kan man inte kolla på heller...kom tillbakaaaaa :D


Här kommer lilla vovve kan man bli sötare?








Good morning! Guten morgen! Hyvää huomenta!

Redan vaken...dricker kaffe och kollar på Ellen. Varför visar dom alltid dom bästa serierna så sjukt tidigt?! Eller mitt i natten?! På dagarna och kvällarna visas bara repriser. Konstigt.
Jaha, vad ska man hitta på idag då...mhm, bra att jag e vaken, då kan jag springa tlll tvättstugan och få en tvätt - tid! Oh, så roooligt!

Ciao


Respekt gnällgubbe?!

Lillstrumpa, du lever! Hehe. Bra!


Stod i bankomatkön, en gubbe 90+ stod före mig. En medelålders kvinna kommer cyklandes och gubben skriker " Du ska inte cykla på trottoaren!" Hon säger ingenting, himlar med ögonen typ, och försvinner.
Han fortsätter muttra om att " Tänk om polisen sett det, det hade dom som cyklar på trottoaren gillat va, det e böter på 800:-" etc. Mutter, mutter.
E det hans business?
Äldre kan ibland gnälla för ofta, att dagens ungdom inte har vett. Jag blir så less på det! Verkar mer som att dagens äldre inte har nåt vett. Dom byggde upp detta samhälle å shit, men det kan man inte leva på för alltid.
Jag tror att dom där gnällkärringarna-och gubbarna alltid vart sådana! Gnälliga! Dom har inte blivit bittra på gamla dar - dom har alltid vart det!
Redan nu vet jag folk med samma egenskaper, som alltid måste tillrättavisa andra vuxna människor. Folk i min ålder och yngre. Det e dom som kommer köra med samma argument om 50 år, vi byggde upp detta land, visa respekt. Hah!
Det e ingen skillnad egentligen, på ålder. Det e lätt, visa respekt och du får respekt.
Petitesser. Gnäll på vad som e viktigt. Visst, det var kanske viktigt för honom, och visst, det låter som att jag gnäller - men ni fattar poängen?
Dags att nana. Peace! ;)







Äntligen :D

Tog bara sex timmar av kletande och skrapande, men nu e väggarna klara att målas!

Vad har ni haft för Er idag då?

Ett väldigt spännande Project Runway avsnitt går nu. Designerna ska göra kläder åt kvinnliga wrestlare....så tacky....så roligt! Gotta watch! Hörs imon! Puss puss!




















<3 söta elvis <3

Verkar som att lillskrutten drunknat i tapetrullar och spackel, så vi livar upp stämningen med en go låt! En gammal sådan, för att fira att det e alla vänsterhäntas dag, tydligen! Mutti e en sådan, så denna låt e till dig! Puss <3


Ooops, inte så livat val, men damn-söt han va!


Mumsig Ciabatta

En god macka, Ciabatta a la Roberto, gör du såhär;
En ciabatta behöver du såklart, bre på massa philadelphiaost, lägg på skivor av rökt/gravad lax och dutta på lite svart rom ! (inte drycken)
Det e gôr-gott!! Bäst av allt så går det fort och man blir mätt!




Lite kärlek :)





Minä rakastan sinua - Ich liebe dich - Jag älskar dig - Xoshm aweit - I love you.


En ny dag....

....nya bekymmer?

Hmm testat allt på dom jävla tapeterna! Nu ska sambon köpa ngt tapetväck....hoppas det hjälper! Ordningen e återställd i köket och strax ska jag ta mig an kläderna på golvet och garderoben+bokhyllan! Vill gärna ha lite ordning trots att vi får sova i vardagsrummet hehe!

Fina grejer du hitta på nätet Sis :)

Jag vill ha sol sol sol på lördag, isf ska vi köra en repris på grillfesten hos syrran och sen en sväng till Gbg kalaset! Kan jag behöva efter sovrums mardrömmen!

Vad har ni planerat i veckan då? Ni får gärna kommentera! Då blir vi ååååh så glada :D

Visste alla att Lindex har online shopping med? Okej HM....men Lindex.....va ngt nytt för mig iaf. Här kommer lite favoriter att inhandla när ekonomin blir bättre :D












Hyrläkare...

Å nej! Skulle boka en ny tid hos min läkare, men fick veta att han e en hyrläkare, och inte kvar!! Och dom vet inte om eller när han kommer tillbaka... Hur galet som helst! Ska jag behöva gå till nån annan puckoläkare?! Har inte vart så nöjd med dom andra, så jag blir så besviken nu :(
Pengar styr allt, så visst fattar jag att han e på en annan mottagning - men han är ju den bästa läkaren jag någonsin träffat!! Stor fet suck!!
Men som mamma säger; Det löser sig alltd till det bästa!

Får ej IIlustrator programmet att funka, så det blir nog fler animatoner idag :)

See ya! Kram



My next dr! Dr Mcdreamy <3




Smått och gott!!

Smått å gott från accessora.

Har du en snygg topp eller klänning, men med alltför djup urringning? Då är Bosom Button räddningen!

Kan även användas för att fästa sjalar, saronger, ersätta saknade knappar, vid graviditet för att få kläder att passa bättre och även som en accessoar.

Enkel att använda, stick igenom Bosom Button och tryck fast fästet på baksidan. 79:-



Singelringen är en ring som ska bäras med stolthet av just singlar! 379:-


Shunga Chocolate Bodypaint. 149:-

GeLuscious

Undvik att hälen glider i skon och motverka skavsår!

Bekväma inlägg som passar de flesta skotyper. 70:-











 


IHHH

Behöver öva lite till, lol!! Vill dock dela med mig av mina framgångar och motgångar;) Inte lätt att måla på frihand alltså.




Det kan inte bli värre....

....det ser ut som faaaan här! Fått ner tapeterna så nu ska vi börja måla snart, men alla mina kläder ligger på golvet i gästrummet.....fullknökat med saker överallt! Jag får panik! Hjälp mig! Måste fixa....måste fixa....måste fixa!








%¤# Panik städning!!

AHHH! Mum kom idag - så jag var tvungen att panikstäda!! Det där testet, japp lillasyster å jag visste svaren innan. Jag e en slarver, men inte helt äcklig. Behöver bara veta lite innan om nån ska komma på besök....

Har precis lärt mig animera, fasiken vad kul!! Så därför blev det mindre städning. Skulle installera Illustrator med, men min laptop krånglar som vanligt. Försöker senare.

Ses sen, kram


# TJOHO!!#

Min första animering!



 


Ciao bella!

Vaknade imorse hmm förmiddag av att katten trampade på mig och täcket för uppmärksamhet! Sedan har jag varit på arbetsförnedringen och sedan åkte jag och solade :)

Vad har ni gjort?

Ska käka lite lunch sedan ska vi börja riva tapeter i sovrummet....ser ut som ett slagfält.....får tänka på hur fint det blir, för jag mår allvarligt psykiskt dåligt när det e stökigt runt omkring mig.

Här kommer ett test från Sthlm City.se









Är du sunkig eller pedant? (Jag vet exakt vad jag och vad storasyster blir :P)


1. Det är städdags när:
a) Jag precis har städat klart. Alltid har det hunnit blir smutsigt nånstans!
b) När det knastrar under fötterna i både kök och hall.
c) Jag inte längre hittar resten av familjen i all röra. Trots att de ropar på mig.

2. Jag tycker det är äckligt när:
a) Andra inte desinficerar telefonluren varje vecka.
b) Jag hittar hårstrån i både kylskåpet och på toalettringen.
c) När det är mer mögel än mat i kylskåpet.

3.Veckostädning för mig innebär:
a) Ut med alla textilier, våttorka väggar och golv, putsa silvret...
b) Dammsugning och toarengöring.
c) Vaddå varje vecka, städar nån så ofta?

4.Så många timmar städar jag i veckan:
a) Minst 30 timmar.
b) Tja, 2-6, kanske.
c) ...hahahahaha!

5. Så många städprodukter har jag hemma:
a) 67 stycken.
b) Cirka tio.
c) Räknas disktrasa? Tre, i så fall.

7. Hemma hos andra reagerar jag på:
a) När det är fingeravtryck på den rostfria diskmaskinsfronten. Fy!
b) När köksbänken är full med förra veckans disk, trots att de bjuder på middag.
c) När de inte spolat i toan efter att ha gjort stora A.

8. Ajax eller Vim?
a) Det ena till golvet, det andra till kaklet!
b) Såpa funkar till allt.
c) Vahettere sa'ru?

9. Mitt motto är:
a) Jag kom, jag såg, jag städade.
b) Bättre lite skit i hörnorna än ett rent helvete.
c) Den dumme städar och städar, geniet behärskar kaos.

Flest a:
Du har det nog fint hemma. Men vill du verkligen ägna din tid åt så mycket städning? Pedanteri kan vara ett tecken på inre kaos. Fundera över vad du egentligen vill kontrollera i ditt liv. Och ägna lite mer tid åt det i stället.

Flest b:
Du är en Svenssonstädare. Det blir en storstädning emellanåt, men ibland får det gro igen utan att paniken sprider sig. Du skulle gärna ha det välstädat lite oftare. Men tiden räcker inte till. Det är ju viktigt att följa Grey's anatomy också.

Flest c:
Dags för uppryckning. Lever du ensam kan du ha det hur stökigt du vill, men tänk på att köket och toan kan bli bakteriehärdar om de inte får en avrivning emellanåt. Är du sambo - ta hänsyn till den andres lortnivå. Att diska kan vara en kärlekshandling.





Hög....

....på träspackel wieeeehe! hmm fick ont i huvudet iaf.







KOM IGEN!!

Vet inte vad man ska göra...känns ibland lite oinspirerande med den här bloggen när kommentarerna e så få...Gnäll, gnäll!! Kanske borde visualisera min önskan.
Vet inte vilka som kikar in här emellanåt, men konstruktiv kritik tas gärna emot. Bara så ni vet! Eller andra önskemål. Haha, nu menade jag inget annat än i bloggsyfte!

Det e bara att det e så kul att läsa kommentarer...se att någon bryr sig...ska jag gå ner på mina bara ben och be?! HÖHÖ!

Men gör det, vi uppskattar det så! Puss å Kram på er alla, även ni som inte kommenterar ;)
Jag sätter igång och visualiserar ok! Deal?!



Till er...haha, hjälper fjäsk?


The secret - Hemligheten

Hemligheten! Den är "lagen om attraktion". Det du tänker och känner attraherar du. Det är ditt sinne som skapar den yttre verkligheten.

Är du orolig för din ekonomi och dina tankar kretsar kring skulder och räkningar är det detta du får: En dålig ekonomi med stora skulder och många räkningar. Men om du fixar en avbetalningsplan och ser till att dina räkningar betalas via autogiro, och fokuserar helt och hållet på att bli förmögen är det detta du kommer att bli: förmögen.

Om du tänker på dina krämpor, pratar om dem och beklagar hur eländig din hälsa är kommer du att fortsätta att vara en sjuklig person. Men om du ber om att få bli frisk, om du föreställer dig att du redan är frisk och känner att du är det, ja då är det god hälsa som kommer att bli din lott.

Du kan få det du vill ha genom att följa dessa tre steg:

Be om det du vill ha. Tro på att din dröm redan är din verklighet, här och nu. Ta emot gåvan från universum, känn att du redan fått den. Var glad och tacksam.

Det finns både en bok (Av RHONDA BYRNE) och en film! Måste helt klart hyra fimen så fort jag får tillfälle! Nån som sett den? Eller läst boken?

Jag begär inte mycket, bara allt det stora i livet, haha. Vill bara vara lycklig precis som alla andra vill vara...



Be om det du vill ha. Tro på att din dröm redan är din verklighet, här och nu. Ta emot gåvan från universum, känn att du redan fått den. Var glad och tacksam.


Dansande....

.....nygift par, så vackert, så.....say WHAT?









Shopping!


Handlat mat och färg till sovrummet, men hann med lite shopping också! Var på Gina Tricot och Din Sko :)

 




Irriterad!

Gaaaah guyttrfuhhy8octystcslchoöjixoö












Fortsätter leka...

....i Photoshop. Ska bli så kul att lära sig lite IlIustrator med! Mamma ska komma hit i veckan med programmet! Idag ska jag träna, vilket blir himla skönt! Har vart en alldelles för lat helg!




deprimerande höst

Ja syrran, fixa en 80-tals fest! Hade vart grymt kul! Jag behöver piggas upp, för nu e jag sååå uttråkad!

Den där jävla hösten smyger sig på...Det finns inget jag avskyr mer! Jo, massor av saker, men det e mitt största bekymmer nu.
Precis som många andra, lider jag av höst / vinter depression. Men ta mig fan att jag ska kämpa iår! Ska fortsätta träna,  inhandla en ljusterapi-lampa och se till att umgås med människor som får mig att må bra.

Så himla synd att jag bor som jag bor, hade gärna viljat ha en liten misse! Märkte att det var bra för mig, att ha katterna här...men kruxet e att  jag inte vill  ha en innekatt.

Det löser sig nog...sov så gott och dröm sött!!





Det suger i min party tarm :D

Njaee iaf lite! Vill ordna ngn slags 80 tals fest....musik, kläder allt! Men det finns så mkt annat att ordna med.
 
Det har börjat läcka in vatten i vårat kök och för att kolla vart det kom ifrån var sambon tvungen att rycka bort ett kökskåp....kul...mmm....verkligen. Ska ju börja renovera sovrummet, övningsköra, hinna åka in till Gbg/Kultur kalaset och käka langos och glo på folk, söka jobb, ta kontakt med alla nära och kära jag ignorerat under min eländiga förkylningsvecka, handla mat, träna m.m. Varför finns det inte fler timmar på dygnet.

När det blir för mkt att hålla koll på glömmer man hälften! Du vet vad jag snackar om va? Tillfällig blackout.

Väntar just nu hos mamsen, på att sambon ska sluta jobbet och hämta mig och cykeln!

Suttit framför datan och bjudit på saker på Tradera! Inhandlat mumin album och örhängen haha!


 


Och du jag har Ulla Bella sekreterares autograf....det ni ;P




iIlustration

Enl Wicipedia;

En illustration (lat. illustra'tio, av illu'stro upplysa, bestråla) är en bild som beskriver och belyser den text den illustrerar.
Ok...Hm. Har sett en del illustrationer på sistone, och tänkte att jag också vill!! Men vad e "reglerna"?

Jag ska se till att ta Illustrator programmet från mamsingen, under tiden får jag nöja mig med Photoshop. Så varsegoda, min första illustration! Kan det kallas illustration, ni som vet?!

Förresten, Honey, bra att nån av oss bloggar!! Jag har vart lite seg...





Nagellack!

Jag tjyvstartade ju redan i sommar, men till hösten ska du ha accentfärger i orange, cerise, blått! Starka färger! så varför inte måla naglarna i just dessa färger?



     Nagellack Mavala















Smink hösten 08

Choklad, guld, skimmer är det som gäller i höst!  I´m excited....alltid varit ett stort fan av just dessa nyanser!



                 

        




Yeeehaaa!

Gillar du cow girl modet? grattis nu är det tillbaka! Personligen gillar jag mer den softa looken än flanellskjortor, bar mage och cowboystövlar, snarare herrskjorta, mjuka boots och jeansshorts.


elle-nylon.jpg




Hej och hå...

....började dagen med att städa! Sen åkte jag till mamma med min röda cykel och vi cyklade till havet. Det blåste som attan och nu kan man inte sluta gäspa av all frisk luft. Inte konstigt....vart inne i en hel vecka typ.

Vad har ni haft för Er då?

Förresten hade ni stockholmare kul på vatten kriget/festen igår? Hade velat vara med....lät hur kul som helst ju! Jag bangar inte för lite vatten ;P

Jag kke återkommer senare måste vara lite social med min mami!

Ha det bäst!






I´m a barbie doll

Båda mina systrar tog hand om sina dockor hyfsat bra, när vi var små. Jag sminkade dom med tusch och klippte av deras hår! Psycho-child eller bara konstnärligt lagd?
Hihih!



Mata mig!

Hängde med en polare igår, drack gott vin å käka nötter. Blev rätt sent, så jag var inte den piggaste i stan imorse, när "Husse" hämtade katterna. Tror mitt hjärta brast en smula. Nåja, nu slipper jag katthår överallt i lägenheten, slipper få mina grejer nerrivna från hyllor å väggar, och jag kan ha fönstrena vidöppna!

Som sagt, lite trötter idag...och vaknade vrålhungrig! Stack ner till Ica, köpte pommes, grillad kyckling och till mina mackor - Ica´s egna kycklingpålägg! Smakar så gott!! Rekommenderas! Nu ska jag slänga mig i soffan å kolla lite på tv. Vad ska ni göra?

Tunna skivor, Rökt kyckling
 
ICA Gott Liv Tunna skivor, rökt kyckling, 200g. Produkten har en låg fetthalt och är ett bra och nyttigt pålägg om man vill hålla nere energiintaget. Tunna skivor har inget onödigt salt tillsatt. Bara så mycket som smaken kräver.

Kostar runt 30:-









Lonely day

Katterna har åkt! All i have to say is this...



Ville bara tillägga....

....innan jag sätter på den andra filmen. Ni som är bokfantaster kommer gilla "The Jane Austens book club".....såååå bra :D Filmen är precis lika mysig som att krypa upp i soffan med täcke och varm choklad....myspys!

Massa bra "B" skådisar med....man känner igen alla....mest från tv-serier!


 




All by myself...

....ska kolla på film nu, själv *snyft* :D

"I could never be your woman" och "Jane Austens book club"

Yes, romantisk komedi.....sånt som brukar vara bannlyst här hemma annars så jag passar på nu hehe!

Behöver slappa lite nu, suttit och skrivit ett långt häfte på vårat stora renoveringsprojekt här hemma. Nu ska man bara få energi till det också. Vem fasen orkar vara positiv när man e förkyld och vädret e piss med stort P! När kommer solen? Var det sommaren som var? Hoppas inte! någon som hört om ngn kommande värmebölja....snällaaaa :)


Ibland känner man sig allt som Bridget Jones......all by myself....don´t wanna be all by myself....anymoreeeeee *sjunger*











Kära dagbok

Har pussat och beundrat min ring hela dagen, haha! Jag bara älskar den...och killen också :)
Fast fan, den e lite för stor för mina bäbisfingrar och speciellt i det här svenska klimatet. Jag har dessutom för få fingrar! Bara 10 totalt. Jag behöver fler! Älskar ringar!!! Kom på att det nog ligger långt tillbaka, min kärlek till ringar. Se här, min första dagbok...och om min ring jag hittade - OCH tappade!!  Hahaha!!





Haha, i kill myself va söt jag var!! Senare hittade min bästis ringen, den där Johanna, men hon gav inte tillbaka den tilll mig:(

KMS is the shit!

Shampot och balsamet va bra....håret känns fräschare på ngt vis....inbillar mig att lockarna blev lite finare med :)

Annars har jag ätit sushi och köpt tyg ida....men det tog slut på ALLA mina krafter så nu orkar jag inte ngt mer! Puh!
Tyget e till ett par nya gardinkappor till sovrummet och Gäst/Luddes rum :) Men gardinerna passar inte till mattan i gästrummet, så det får bli ngn ny matta tror jag!

Hmm hmm.... vad har ni för er då?




Drömbadrum nr 1....me likey a lot!




Återkommer senare...puss på er!            

     



Happy, happy, happy

Idag fick jag ett vadderat kuvert på posten ....



Yiippiiie! Jag har väntat så, på min present från min sötis! En guldring! Tyvärr har jag ingen bra kamera, men i ringen är det ett litet hjärta och ett klöver tror jag. Hur sött som helst! Tack Linux!! Puss Puss :)


Love it!! <3 <3 <3


Operation kidnappning

Har precis ätit upp resten av syrrans kvarglömda choklad, och smider planer på kidnappningen av katterna. På lördag morgon kommer den så kallade "Hussen" och ska ta dom små ( numera lite fetlagda ) katterna.
Hm...Grrr! Honan e, som ni ser lite speciell. Hon e ingen vanlig misse, utan en Katt-iller! Sällsynta. Hanen e speciell han med. Han gillar att vara i lådor och har en vatten-fetisch. Hur i allsin dar kan jag lämna dessa älsklingar till " Husse " ?

Tyvärr går inte mina kidnappningsplaner så bra. Tips kanske?

Hahaha...*gurgel*  Tror bestämt jag börjar bli galen!







Ny hårvård!

Japp ikväll ska jag testa mitt nya shampo och balsam från KMS! Curl up heter det, ska ta fram lockarna i hår med självfall. Återkommer med recension :)

Sen ska jag kolla på en komedi med Matthew Perry, min favorit Chandler från Vänner! Filmen heter "Numb"
















Glansigt hår

Tidningen iForm är en favorit och i senaste numret tipsade dom om hur man får glansigt hår. Tro mig, den produkten ska inte ätas iallafall! Blä finns det nåt äckligare?! A-fil! ( annan liknande sörja funkar också )
Nu har jag inga såna äckligheter hemma, men kanske köper det för håret.
Man ska fördela det i sitt hår, låta det sitta i några minuter, skölja med vatten och sedan schamponera som vanligt, med schampo å balsam.
Låter intressant! Fil ska ju vara bra mot det mesta...men inte att ätas! Haha.




Dum huvve!

Jag stör mig verkligen på ointelligenta människor....åhhh IQ fiskmås!






Felringning :O

Haha det ringde nyss.....jag svarade!

-Hallå?
 
En dam i andra änden svarar!

-Hallå?

Jag

Hallå?

Hon

Hallå ja?

Höll på så ett tag sen blev jag less....

-Hmm, har du ringt fel kke?

Hon

- Ja oj förlåt....

Hahaaaa.....vet inte hur många ggr vi sa hallå innan vi la på!










Jag är ingen ängel....

....det ska du veta!

Men jag blir så ledsen när jag hör om unga tjejer som har noll respekt för sin kropp! Det har jag inte heller alltid haft, men nu vet jag bättre! Jag skulle aldrig låta någon ta på mig utan tillåtelse, eller om killen inte visar respekt!
 
Man läser om alla unga tjejer, jag snackar max 16 år som har sex åt höger och vänster, dom e knappt byxmyndiga! Hela tiden ökar könssjukdomar och graviditeter, då är det säkerligen ett stort mörkertal med.

Jag skyller en stor del på föräldrarna och omgivningen. Varför lär dom inte sina döttrar att ta hand om sig själva, varför sätter de inte barnlås på datorn och tv:n, varför pratar de inte med sina döttrar, varför låter föräldrarna dom gå ut med kort kort kjol och super urringade linnen.

Jag e inte dum, jag fattar att man inte kan låsa in sin dotter. Men däremot kan man lära henne känna ett värde, att hon e viktigast och att det e okej att säga nej!

Kram på Er alla missförstådda småtjejer där ute :)






                            



Inspiration för latisar!

Lite inspiration ( och bra musik! ) för oss lata! Ska genast gå och göra situps! Ja, jag börjar bli lite kroppsfixerad...






I-lands problem

Det första jag gör när jag vaknar är att brygga kaffe! Om jag inte får mitt morgonkaffe förvandlas jag till värsta pms-häxan! För en massa år sedan, på min födelsedag, gav lillasyster mig frukost på sängen - med te!!? Va, what, why?? Jag höll god min såklart och fixade kaffe sen. Te??

Så imorse var samma sak, skulle fixa mitt kaffe, och i samma sekund som jag vred på kranen och den bara pyste ut en liten fjärt av luft, kom jag på det! Idag har dom stängt av vattnet i ett par timmar! Panik! Mitt kaffe då? Funderade starkt på att ta katternas vatten (urrk!!) tills jag kom på att jag hade kvar vatten i en flaska sen igår, från träningen.
Fick en skvätt kaffe men vill ha mer! Får vänta nån timme till.

Vilka I-lands problem alltså! Gud, vad jag uppskattar vatten!!!



Love




Deffad

Hehe, vet knappt vad det betyder..."att definera sina muskler"...Jag styrketränar en gång och SER hur jag bullat upp mig! Ska ta kort på mina nya muskler - bilderna visar INGENTING!? Hmm.
Min tränare/sjukgymnast sa nåt om att "man börjar snacka om styrketräning när det är minst 20 kg...."eller nåt. Som man tränar med alltså.
Det var på fransk brytning...enligt Google blir det såhär; "Lundi commence parler de l'entraînement en force quand il est au moins 20 kg".
Men det känns bra! Att träna. Målet e definitivt att få synliga muskler! Madonna e en inspiration! Hur gammal e hon?! Snart 50 år el så?!Wow.




Love the bubbles!

Duktig storasyster.....får vi bara ordning på all text och headern kommer det bli bubblecious :D

Sitter och svettas i feberångor, såååå trött på att va förkyld nu, vaknade kl 1300 god damnit!

Har inte gjort något idag och e så avis på sambon och kompisen som skulle på middag och bio. De skulle se den nya Batman filmen......vill meeeed :(

Slötittat på tv o data hela dagen! vad har ni haft för Er? :)
 
Project Runway går nu....älskar Rami Kashou och hans skapelser, hur kan man ha ett så fantastiskt sinne för detaljer och färg. Sen e han ju hot med, yummie! Kolla bara den lila klänningen han skapade åt Heidi.....too die for! 


             




Ekologiskt

Låter bra och ÄR bra! Tyvärr e jag inte en sån person som följer detta. Googlade på ekologiska kläder och hittade massa sajter, men nja...det görs ekologiska kläder, men varför så fula? Visst ett par söta linnen å trosor hittade jag, men hallå, finns det ingen designer med smak?
Sen så såg jag menskoppar (bra miljömässigt) tygbindor etc. Tror mina framtida ungar kan få ekologiska blöjor, men jag e inte såld alltså.
Så, educate and enlighten me, ni som vet!

Kram


Vilken nörd....

....jag e :) Jag ska kolla på Alvin and the Chipmunks engelska versionen. Jag älskar såna filmer....Pixar filmer m.m.

Här kommer ett klipp!







uttråkad?




Gäsp

Sov en timme eller två men e fortfarande seg...har ont i nacken med. Dessa ålderskrämpor! Haha. Ska sätta igång och träna styrka igen, börjar imorgon!

Jasså lillstrumpa; Kim Cattrall, inte illa.

Här e min nya ögonfärg;




För fasen....

....tog tempen....har feber :(

Tråkigt att vara hemma, har ont i huvudet konstant.....mår skit alltså. Orkar egentligen inte sitta vid datan, men annars dör jag av uttråkning......mår bajs om jag så sitter eller ligger!

Har ni för Er då? hungrig e man med!

Skriver säkert senare, sambon jobbar så jag känner mig ensamast i världen nu....blääää!


Kram på Er!


Piercing :)

Ska boka en tid till en bröstpiercing hade jag tänkt när jag blir frisk! Sugen på det som sjutton! Hitta massa fina smycken på Tradera, Bodyjewelry och Tribe shoppen med! Ska gå och pierca mig hos dom på Tribe, dom e ju klart bäst...i Gbg iaf. :) Vi får väl se om jag vågar ;P 


                Flaming Heart     Rainbow Gem Circle Nipple     Tribal Wings Nipple






Han kommer....

....mörda mig för att jag tog den bilden, men här e sambons lookalikes







Mina kändis lookalikes





Gammal bild bara så ni vet.....e ju brunett nu :)




Freshlook

Trötta ögon...har sovit jättedåligt för katterna busade hela natten.
 Har fått linserna nu förresten, resultatet får ni se när jag sovit lite...


vilken kändis e du lik?

Kändis Look alike....

http://www.myheritage.com/collage

Förkyld oh no!

Mina näsborrar svider, snuvig, huvudet känns som en ballong och ögonen är små och svullna.....jag har blivit förkyld! Fan oxå...jag behövde pengarna från jobbet! Ska va hemma imon med....men sen får det fane mig räcka! Vill jobba! Till helgen pratade jag och sambon om att ha kräftskiva med! Hade vart trevligt....får väl se vilka som får en inbjudan. Vet inte om han hade tänkt det som en släktgrej eller kompisgrej.

Idag var vi tvungna att handla! Hade INGEN mat hemma! Iaf skulle jag köpa en deo och sambon är extremt känslig för dofter.....så då frågar jag honom:
                                                                    
-Lukta på denna, godkänner du den?
-Nee....
-Nehee men den här då? Godkänd?
-Ja den e okej!

Sen märker jag att kvinnorna i närheten glor på mig.....haha dom måste trott att jag var hunsad som sjutton och inte ens vågade besluta vilken deo jag ska ha själv. Hmm....komiskt! Min kille som inte skulle röra en fluga ens :)

Ja så e det! Hoppas ni mår bättre än mig!

Arrivederci snyggon






google översättning

Jag skrattar ihjäl mig! Översättningen på engelska är så kul! Testa så får ni se. Undrar hur bra det går på andra språk?!

Skulle hälsa från lillasyster, hon har åkt på en förkylning å orkar inte blogga nu.

Puss och kram och krya på dig, sis!



Irriterad

Jag blir irriterad över att mina blåa linser inte har kommit än...jag e så otålig...



Jag bir så irriterad att jag köpte nån rip-off på Wellas balsam - för det var definitivt inte balsam! Det e som schampo!!




Jag blir också irriterad att katternas husse ska sno tillbaka sina katter om några dagar! Men jag dååå?? Blir lämnad heeelt ensam!! :(
Dumma kille!! Elaka, hemska man! Haha, jag e så van vid katterna nu ju...Snyft.




Åsså e jag irriterad på att det regnar och på att jag inte fick mitt paket idag heller. Ett paket från min darling...en ring!

IRRITERAD!!!!

Hoppas allt e bra med er iaf!! Puss


Hehe!

Vilka bilder det blev....min syster e allt en sann fotonörd :D

Det va jättekul igår, men man e helt klart seg och hela dagen bara försvann idag.

Igår fick jag en efterlängtad jordgubbs daquiri....mumma! Här kommer ett recept!

Ingredienser 2 drinkar:
  • 8 cl rom
  • 4 dl halvtinade jordgubbar
  • 3 msk florsocker
  • saften av 2 lime
  • eventuellt fruktsoda  
  •                          

     Så här gör du:
    Kör alla ingredienser i en mixer. Häll upp i lyxiga glas, späd eventuellt med fruktsoda och dekorera glaset med en färsk jordgubbe eller en limeskiva.





    rolig kväll

    Mellan regnskurarna lyckades vi grilla, och efteråt blev det utgång. Riktigt kul, men man mår som man förtjänar idag..

    Fotoskola; ha inte en cigg i handen när du tar kort och se till att inställningarna på kameran e rätt, haha. Lite kort blev det iallafall ;)




    grilla

    Idag blir det grillkväll och sedan utgång. Vet inte vad jag ska ha på mig, kanske blir det nåt på bilderna eller något helt annat. Kanske jeans. Vad tycker ni?




    Och var sjutton e solen?! Jaja, så länge det inte regnar...
    Det har vart så skönt väder, fattar bara inte att sommaren snart e slut igen :(
    Sept, okt, nov och dec. Snart jul! Hahahah, ahhhhh, hemskt! Höstkläder i butikerna och det börjar bli mörkt tidigare...Suck! Ska genast sluta tänka på det.


    Puss och kram


    RSS 2.0