Ajajaj....

....världens mensvärk! Okej intresseklubben håller på och sprängs av överbelastning *not*



Men varför måste vi kvinnor stå ut med allt? Blöda en gång i månaden, föda barn, för att inte tala om hur man mår innan man har klämt ut skit....ehh...oj gull ungen!

Vad lider män av? Förutom deras kompis i brallan som inte alltid lyder dom!

Män kan till och med stå upp och kissa på offentliga toaletter. Medans vi antingen får sitta på toalettringen från helvetet eller stå i ngn konstig ställning med strumpbyxorna vid knäna och riskerar att allt kiss inte hamnar i toaletten. När vi sen går ut från toaletten har man dragit upp strumpbyxorna över kjolen så hela baken syns. Vilket förövrigt en jag känner (du vet vem du är) gjorde på en firmafest en gång.

Men det e ju massa saker som e bra för oss kvinnor oxå! Vi lever längre än män, vi behöver inte köpa dyra bilar eller bli ihop med tjugoåringar pga av en 50 års kris (ja det skulle väl vara du isf storasyster), vi tappar inte håret, vi har rätt att gnälla en gång i månaden, pms javisst! Bete dig helt irrationellt, who could blame you. Du kan bossa  med din kille eller ja varför inte första bästa karl som går förbi, när du e gravid. För vem kan neka en gravid kvinna ngt?

Äsch vi kvinnor har det nog rätt bra ändå!

Kram ni coola, flickor, tjejer, kvinnor därute (och killar)



Kommentarer
Postat av: storasyster

Haha, whaaaat? Jag e inte 50 än och yngre killar e det inget fel på. Inte äldre heller;)

2008-08-29 @ 06:09:07
Postat av: Lillasyster

Hahaa neee men när du e femtio kommer du säkert glida runt på avenyn i din cab och flukta, medans stackars D e hemma och trånar :D

2008-08-29 @ 09:22:55

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0