Aktiva listan

HUR hamnar man där? Det ger en ju en fördel iaf...Har kollat runt lite, och det skrivs olika saker om det. Dels att det sätts i system av vissa, och att det inte alls handlar om hur aktiv man är. Plus att det är svårt att hamna där om man aldrig varit där...Hm, aldrig har folk varit så hemlighetsfulla. Jag ska nog luska ut det...eller så berättar någon? Hhii, så nyfiken!! Och btw, var e lillasyster??


Kommentarer
Postat av: Tina

Hmmm jag har oxå funderat över det där med aktiva listan. Hemligt var ordet, dom som skriver om att det finns sätt att hamna där berättar ju inte HUR. :0/

2008-08-20 @ 11:42:53
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Natalie B

Jag har varit där ett par gånger..och tro mig det är inte så kul som det verkar :) folk som bara skriver meningslösa kommentarer för att de själva tror att de ska hamna på listan då eller nått.



Men det man kan göra för att hamna där är att skriva MÅNGA kommentarer till andra..tex. gå in på varenda en av de som skrivit senast upplagda inlägg..gå igenom precis hela listan..och gör det kanske 6 gånger på raken..och i kommentarerna ni skriver måste det framgå att ni läst deras inlägg..och ha gärna med en fråga.. det kommer leda till att ni får massor av kommentarer tillbaks.. förutom det är det även bra att skriva kanske 15 inlägg/dag...då kommer ni garanterat på den förbannade listan! :)



//Kusin Natalie

2008-08-20 @ 17:01:09
URL: http://natalieb.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

Anar jag lite aggression ;D Din blogg e sjysst....inne och kollar upp dig titt som tätt haha! Kram!

2008-08-20 @ 17:06:56
Postat av: Tina

Haha okej! Dååå fattar jag alla dom där "Snygg blogg"-kommentarerna. ;0)

2008-08-20 @ 21:04:55
URL: http://beleza.blogg.se/

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0