The secret - Hemligheten

Hemligheten! Den är "lagen om attraktion". Det du tänker och känner attraherar du. Det är ditt sinne som skapar den yttre verkligheten.

Är du orolig för din ekonomi och dina tankar kretsar kring skulder och räkningar är det detta du får: En dålig ekonomi med stora skulder och många räkningar. Men om du fixar en avbetalningsplan och ser till att dina räkningar betalas via autogiro, och fokuserar helt och hållet på att bli förmögen är det detta du kommer att bli: förmögen.

Om du tänker på dina krämpor, pratar om dem och beklagar hur eländig din hälsa är kommer du att fortsätta att vara en sjuklig person. Men om du ber om att få bli frisk, om du föreställer dig att du redan är frisk och känner att du är det, ja då är det god hälsa som kommer att bli din lott.

Du kan få det du vill ha genom att följa dessa tre steg:

Be om det du vill ha. Tro på att din dröm redan är din verklighet, här och nu. Ta emot gåvan från universum, känn att du redan fått den. Var glad och tacksam.

Det finns både en bok (Av RHONDA BYRNE) och en film! Måste helt klart hyra fimen så fort jag får tillfälle! Nån som sett den? Eller läst boken?

Jag begär inte mycket, bara allt det stora i livet, haha. Vill bara vara lycklig precis som alla andra vill vara...



Be om det du vill ha. Tro på att din dröm redan är din verklighet, här och nu. Ta emot gåvan från universum, känn att du redan fått den. Var glad och tacksam.


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Jag kan säkert kirra filmen så kan vi kolla tillsammans, vill med se! Puss!

2008-08-11 @ 22:36:24
URL: http://systerochjag.blogg.se/
Postat av: megasyster

Vilket fint collage! Ang the secret. Jag har fått för mig att det står exakt samma saker i boken som de säger i filmen..inspirerande även om förklaringarna är lite småflummiga

2008-08-12 @ 00:22:44
Postat av: mum

Jag vill också se filmen och även läsa boken!!! (p.s. där var du 9 mån i aussieland) Puss o kram på er megasyster, storasyster o lillasyster o naturligtvis alla andra systrar o även bröder!

2008-08-12 @ 08:03:32
Postat av: storasyster

Sv; mum, vllka systrar å bröder har du glömt att berätta om?! Hahahah.



megasyster,tack!



Lillasyster, mum vill åxå se filmen...dvd kväll?



Love u all. Puss

2008-08-12 @ 09:00:07
Postat av: Lillasyster

Japp sounds like a plan :D Megasyster får be sin datakunniga man att fixa fram den....eller har ni sett den redan? hmm hmm....puss på er allihopa :)

2008-08-12 @ 13:35:37
URL: http://systerochjag.blogg.se/

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0