Martyr...

Gillar hennes musik, men sluta vara en sån martyr människa, det e inte synd om dig, hon har VALT att vara känd, sen tycker hon synd om sig själv, get a grip Britney. För övrigt kollade jag inte på dokumentären igår, hoppas hon sköter sig i fortsättningen och blir gamla Brittan som man minns henne i början!






Kommentarer
Postat av: Natalie B

Fast frågan är om hon har valt sitt kändiskap själv. Det var ju hennes mamma som drog runt Britney på audition efter audition när hon var liten. Det var hennes mamma som såg till att hon kom med i DisneyKlubben där hon jobbade å sjöng eller vad hon gjorde. Sedan började hennes karriär som Britney Spears när hon var rätt ung..vad var hon..16-17? Hon hade inte en susning om vad det innebär att vara känd tror jag. Jag gillar Britney! :)





Jag har en fråga till dig också Nettan:

Jag bakade sockerkaka idag för att jag ska baka tårta när jag fyller år..så jag prövade ett recept idag och delade kakan så att det blev två delar..men dom två delarna gick sönder..vad är det för fel då? på själva kakan eller på hur jag delade? måste man dela med nån särskild kniv eller så? för innan jag delade kakan så satt den lixom ihop fint å så.. tänkte att bagaren kanske vet? ;)



kram

2008-12-07 @ 21:06:01
URL: http://natalieb.blogg.se/

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0