Lille katt!

 Crazy circel är en aktiveringsleksak som passar mycket bra för den aktiva katten. De flesta katter älskar att fånga möss i små håligheter vilket är precis vad de får låtsas göra med denna aktiveringsleksak. När katten slår på bollen med tassen rör den sig runt i sin bana. När katten ser att bollen rör sig vill den fånga den, och då far naturligtvis bollen iväg igen. Cracy circel kan hålla en katt sysselsatt i flera timmar.



  Katthalsbandet I belong to som betyder jag tillhör. Under texten kan du skriva dit adress eller namn för att katten ska kunna komma till rätta om den försvinner. Halsbandet har säkerhetsspänne som går itu om katten fastnar någonstans.



Denna kattdörr har fyrvägslås, vilket betyder att man kan ställa in det i fyra lägen: enbart inpassering, enbart utpassering, öppen helt och hållet eller låst helt och hållet.

Kattdörren har ett magnetlås i det medföljade halsbandet som gör att när katten kommer inom magnetens räckhåll för luckan så kan den gå in. Andra katter som inte har magnethalsband på sig kan inte komma in. Har man flera katter finns fler magnetlås att köpa till.




Kattsand i form av kristaller, ej klumpbildande. 3,8 liter ska räcka en månad för en katt.

Man ska bara ta bort bajset, urinet sugs upp och stannar på bottnen. Även denna ekonomisk och naturvänlig. Kristallerna blir mörka när de är "fulla".

Dessa kristaller är kantiga och rullar inte iväg över golvet. Ser trevliga ut med en del blåa kristaller. Dammar inte alls vid upphällning.


Allt finns att köpa på www.swecat.se förutom kattsanden som finns i välsorterade matbutiker!



Kommentarer

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0