Filmrecension!

Har precis kollat klart på två filmer!

Den första heter"The Mist"

Filmen handlar om hur David Drayton och sonen Billy efter en kraftig storm åker in till mataffären i det lilla samhället för att proviantera. Väl där rullar en kraftig dimma in, en dimma som visar sig dölja livsfarliga varelser. Ryktet bland folk säger att dimman beror på experiment inom ramen för "The Arrowhead project", vid militärbasen på andra sidan sjön. David och Billy barrikerar sig i mataffären tillsammans med de lokala invånarna. Där tvingas de kämpa för att skydda sig mot de mystiska varelserna ute i dimman, samt försöka hålla sams inom gruppen.

Helt okej film! Den är lite seg i början, men efter ett tag blir det riktigt spännande! Filmen slutar på ett annorlunda vis. Är du ett fan av underliga varelser och skräck är detta filmen för dig.


Den andra filmen heter "What happens in Vegas"

Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva.

Rolig och romantisk lite här och där. Jag älskar amerikanska romantiska filmer, så är du som mig kommer du helt klart gilla den här filmen. Huvudrollerna har Cameron Diaz och Ashton Kutcher, den kombinationen var perfekt.....så kul....så sött.....så alldeles töntigt underbart :D

image55

Kommentarer
Postat av: Amanda

ååh jag skulle vilja se dendär "what happens in vegas" den verkar skit bra och alla pratar om den.

2008-06-03 @ 22:41:52
URL: http://www.DumpaMig.blogg.se
Postat av: lillasyster

Amanda den e bra.....gå och se ;D

2008-06-04 @ 08:57:22
URL: http://systerochjag.blogg.se

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0