Pinsamt!

Var och köpte fredagsbilagan, vem stod det inte om då? Jo våran favorit Natasha Peyre! I en artikel går Pernilla Wahlgren till "attack" mot bystiga blondiner som tagit ut sitt silikon för att få fortsätta vara i rampljuset. Personligen tycker jag det bara är bra om tjejer tar ut sin plastskit ur kroppen, men men. Nu kommer vi till det pinsamma...joo Peyres kommentarer.

"Tycker det är sorgligt att en medelålders kvinna med barn sitter och snackar om sådant hon inte har den blekaste aning om"

Ja Pernilla vet ju inte vad hon snackar om, hon har bara inte vart många tjejers idol och killars heta längtan....utan att behöva operera sig!

"Man ska inte kasta sten om man sitter i glashus"

Ehh....va? För det första heter det Man ska inte kasta sten i glashus....för det andra har Pernilla varit med i utvik, men jag tror ingen ser henne som en dum blondin, snarare sexig och naturlig. Skillnaden jag pratat om innan!

"Hon försöker bara spela finare än alla andra och är elak"

Hahaaa....hur gammal är du Peyre fem? Mamma hon är elak mot mig....snälla!



Det värsta av allt är att det står att Peyre nu har flyttat till Gbg! Noooooooo!









Aja kramar på er från....

Kommentarer
Postat av: storasyster

she´s gonna kick ur ass....

2008-06-27 @ 16:33:05
URL: http://systerochjag.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

Hade mer än gärna diskuterat med miss P om hon skulle störa sig på ngt. Tror dock att det finns rätt många anti-Peyre inlägg på nätet...so bring it!

2008-06-27 @ 17:42:39
URL: http://systerochjag.blogg.se/

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0