Måndag what ever...

Haft en jätte trevlig helg, men sov inte så mkt natten till söndagen, sen drack man ju lite vin med, så hela söndagen försvann igår. Kollade på massa tv program, One tree hill, Gossip girl, Wipe Out, Parlamentet och sist Sanningens ögonblick.

Det kan man kalla förnedringstv, alltså Sanningens ögonblick, men som de flesta andra gillar man att gotta sig i andras olycka. Men allvarligt, som igår. Första bruden va värsta golddiggern med fejktuttar och uppenbarligen ingen moral med världens toffel pojkvän, den andra killen va ju en böghatande horbock, nu vet vi det. Vad får dom för det? Jo några ynka tusenlappar om dom har tur, PINSAMT!


Här e ett gammalt klipp, men åter igen piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt :O




Snacka om att va penga kåt!


Nee nog pratat om dom idioterna.


I veckan ska jag träna, sola, åka till mamma, på fredag ska bla sambon, jag, storasyster och några kompisar åka och basta, spela spel, dricka lite öl och äta gott. På lördag blir det party party, en vän från långväga kommer ner yay :D

Har hunnit shoppa en döskalleklänning med och vi ska åka och kolla på en spis, våran har sambon gjort sönder.

Japp japp, ska gå och kolla vad man kan skrapa ihop till frulle, finns inget, hmm inget gott iaf. måste alltså handla med.


Pussen



Kommentarer
Postat av: Terese

Hej, vilken fin blogg.

Det du skriver är så sant så.

Allt bra?

2009-03-23 @ 16:19:01
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: storasyster

Haha, böghatande horbock! Bra beskrivning...ja usch, han verkade helt obehaglig!puss

2009-03-23 @ 16:20:50
Postat av: Kim

Hej hej!

Jag använder Loreal Sublime Bronze.. Har använt den i flera år tycker att den utklassar dom andra, speciellt om man ser till priset också:D!



Håller med om att dte är sjuuukt pinsamt med Sanningens ögonblick! Fattar inte hur dom kan sölja sig själva för en summa som inte täcker eventuell landsflykt för ett par år framåt! Haha!



Kram!

2009-03-24 @ 11:20:23
URL: http://improveme.se/KimL

Tyck till om vad du vill!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0